hits

NM-finale og knekkebrødsmuler

01.03.2014 - 12:59 Én kommentar
Finaledagen i freeroll NM er igang i Posthallen, og jeg er faktisk på plass. Ble møtt med et glass vann og en ibux av dagens helt, nemlig denne mannen (se på han da)Hvis noen spør hvem jeg vil ha med på en øde øy så kommer jeg til å svare Pål. (Hvis Leo Ajkic ikke kunne bli med da)

Jeg har bare sittet her en liten halvtime, og folk ryker som fluer, så her er det bare å finne fram fluesmekkeren og kjøre på.

(Det med fluesmekkeren var det mormor som ga meg råd om, her ser du henne. Hun heter også Karin. Syk tilfeldighet da.)Avslutter med et lite, velmenende råd. Ikke spis knekkebrød i senga. Jeg er rimelig sikker på at knekkebrødsmuler i senga har blitt brukt som torturmetode under en eller annen krig.

Var egentlig sikker på at det var glasskår i hele senga mi i natt, til jeg våknet til dette synet, og lovte megselv å aldri spise knekkebrød i senga igjen for resten av mine dager på denne jord.Og dere! Kommer seff oppdatering fra min heidundranes bursdagsfeiring i går, her er et lite hint om hvordan det fikk for seg:Én kommentar

Crazy

02.03.2014 kl.01:58

Cheezedoodles med gaffel? Hva faen

Skriv en ny kommentar