hits

Snipp, snapp, snute

01.03.2014 - 18:45 Ingen kommentarer
Da var eventyret over, og jeg er ute av Freeroll NM 2014 på en 15. Plass.Lite å si om hva som egentlig skjedde, bortsett fra at jeg spillte bra i starten, deretter tapte jeg en stor pot med JJ, og sammen med høye blinder bidro dette til at jeg måtte gå all in med A3.

Utenom dette er jeg superhappy med spillet mitt under hele turneringen, og da kan man jo ikke klage (unntatt på dealeren, på kortstokken, på maten og på været)Nå er det Vi Menns pokergalla-turnering. Good stemning! Her er store deler av Norges (turnerings)pokerelite samlet.

(Denne snappen fikk jeg av Eirik Rud Iversen. De sier man tuktes den man elsker, og jeg tror egentlig det er det som er casen her)Johnny røk forøvrig tidlig ut. Tror det var snakk om at han måtte hjem å lage middag til kona.

Forresten så møtte jeg på Audun, som vant quizen i min bursdag i går. Han går fortsatt med sjokolademedaljen, han. Den kostet bare 10 kr på Nille, men ikke si det til han da.Nå skal det hygges, følg med i morgen for kose-lang-blogg om hele helgen. (Blogges forresten direkte fra posthallen)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar