hits

For et julesjukehus!

02.03.2014 - 19:29 Ingen kommentarer
For de som ikke har Norges Store Ordbok over Ord Som Egentlig Ikke Finnes hjemme i bokhylla, så skal jeg komme med definisjonen av ordet Julesjukehus, som du kan finne i nevnte bok.

"Julesjukehus er et kraftuttrykk som beskriver ekstremt elleville tilstander det ikke finnes andre ord som kan beskrive".

Denne helgen har vært totalt julesjukehus.

Det startet med freeroll-NM på torsdag, bursdagsfeiring på fredag, dag 2 av freeroll-NM på lørdag, samt Vi Menns pokergalla, prisutdeling, og spesialturnering Gullhånda på lørdagskvelden.

Bursdagsfeiringen på fredag var great sucess, og forløp seg omtrent slik:

Etter at jeg røk ut fra Freeroll-NM på lørdag kveld (les om det i tidligere post) hadde jeg kun èn time på meg før Vi Menns store gallaturnering Gullhånda skulle starte. Da var det bare å ta beina fatt, løpe ut i Oslo-regnet og finne seg en kjole asap. Ca. 45 minutter senere satt jeg klar ved pokerbordet med bl.a. Lasken som lesket og mesket seg. (hoho)

Dette etter å skiftet på et bakrom, foran en dør som jeg litt senere innså at det var vindu ut mot Posthallen i. Hvis noen så meg: Sorry altså. Pleier vanligvis å barbere leggene.

Ellers var det sykt god stemning rundt alle bordene hele kvelden, med 150 stykker med i turneringen. For det meste veldig gode spillere.

Ting gikk min vei, og jeg spilte ganske aggressivt.

Ting gikk faktisk så bra at jeg tilslutt havnet på finalebordet  Det var også direktesendt på stream, med disse klovnene som kommentatorer. Hva de sa vil jeg egentlig ikke vite tror jeg.

Ble veldig turbo-turnering etterhvert, og jeg var supershort. Røk til slutt ut på 8. plass med åtter-par, da gli-baktus dro på en flush.

Gratulerer til Espen Tangstad som vant hele greia. Må faktisk si at jeg elsker denne mannen. Makan til humørspreder.

Vant en svæær pose med Life-helskostprodukter. Noe som passet meg midt i blinken, til jeg innså at det egentlig var forventet at en mann skulle vinne denne. Blant produktene jeg fikk var et fancy kosttilskudd som skulle være bra "For menns helse og økt lyst". Kunne jo være spennende å se hvordan virkninger disse pillene ville fått på meg. Hele posen selges forresten til høystbydende.

Jeg var pessimistisk til å få komme inn på et utested drassende på en svæær pose full av piller, så vi dro innom Manda og dumpet den der, før det bar videre til Nox. Der var det var stappa til randen med pokerfolk.

Tusen takk til alle disse fantastiske menneskene for en helg som oppfyller kriteriene til å kunne bruke ordet Julesjukehus. Det er vanskelig å ikke glede seg som et spedbarn til NM i Poker i April. Håper det blir oppfunnet enda sterkere kraftuttrykk til den tid.

I kveld er det forresten 8 års dag for Sunday Million på Pokerstars (en av verdens største, ukentlige nettpokerturneringer) med 8.000.000 dollar garantert i premier, og med 1.000.000 dollar garantert til vinneren. Denne må jo bare spilles. Mitt nick på Pokerstars er Alerta222 hvis noen vil raile. Se etter ku-avataren.

Avslutter med en liten bildekavalkade.

Thor spiste som vanlig opp mine matrester.

Martin fridde til meg et par ganger. Her har han masse chips på finalebordet i Gullhånda. Må ha jukset.

Aylar var på plass for å heie på kjæresten sin som fortsatt hang med i Freeroll-NM på fredag ettermiddag. Tror hun så at jeg var litt sliten, for hun bød på sjokolade

Makan til søt dame ass.

Og her har dere vinneren av Freeroll-NM i poker 2014, Eirik Bjørdal. Var faktisk han som slo ut meg av turneringen også. Fin fyr. Fin lue.

Vi jentene hadde vår egen fest på do

Uff, når jeg begynner å dra fram dobilder skjønner jeg at det er på tide å avslutte denne bildekavalkaden.

Nå står jeg foran en litt roligere uke, det skal jobbes, det skal studeres, og det skal annonseres en svæær pose med Life-produkter på finn.no.

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar