hits

Jeg har en kunngjøring!

04.03.2014 - 17:05 Ingen kommentarer
I dag skal jeg fortelle dere en ting (nei, jeg er ikke gravid!)

Først skal jeg bare blogge litt om når jeg sto opp i dag, hva jeg spiste til frokost, dagens antrekk, hva jeg trente i dag, samt hvilken sjampo som er best å bruke på blondt hår.

(Tipper dere syntes det hørtes like kjedelig ut som jeg syns det var å stå opp i dag tidlig:)Neida! La oss gå rett på sak!

Jeg skal spille NM i Poker for PokerstarsFor dere som ikke vet det kan jeg opplyse om at dette eventet foregår i Dublin 5-13 april. Jeg er veldig stolt over å få representere Pokerstars, særlig når jeg er i selskap med disse menneskene, som også skal spille for Pokerstars under NM:Morten Ramm er nok godt kjent for de fleste, utenom de av dere som har bodd i en boks de siste årene, naturlig nok. Han spilte sitt første poker-NM allerede i 2007 i Gøteborg, og har deretter deltatt i Riga i 2011 samt i Dublin i 2012. I sommer traff jeg han i Vegas, da vi var på fest i Pokerstars-huset. Fin type, altså.Henrik Thodesen er også et kjent fjes, som spilte NM i Riga i 2012 og i Dublin i fjor. Han traff jeg også i Vegas i sommer, hvor han bodde i Pokerstars-huset, og spilte VM i poker (wsop). Her er et bilde fra en kveld vi var ute i Vegas, der det tok litt av.Henrik endte på solo-nachspiel på legevakten pga. et stort kutt i panna, og ingen av oss husket hva som egentlig skjedde. (Rimelig sikker på at det var jeg som påførte han det, men ikke si det til han a.)

Dette bildet la han ut på Instagram fra sykehuset.

Min kjære venn Thor spiller også for Pokerstars. Han har jeg nevnt her før, og har også lovt dere et eget innlegg om han. Det kommer!En annen morroklump som spiller for Pokerstars er Thomas Gullestad aka Fingern. Han spilte NM i Riga i 2011 og i Dublin i fjor.Fingern er så heldig å ha kapret drømmedama i Jenny Skavlan. Jenny kjenner jeg fra barndommen, siden vi vokste opp i samme gate på Bygdøy. Hadde ikke sett henne på mange år (unntatt i Se & Hør seff) da jeg traff henne og Fingeren i Pokerstars-huset i Vegas i sommer. De topper ihvertfall min liste over tidenes søteste par. (Etter mamma og stefaren min da, må skrive det siden de leser denne bloggen)Per Heimly skal også spille NM for Pokerstars. Han har jeg aldri møtt, men har hørt at han skal være en festlig type.Og selvfølgelig Johnny Lodden da, som er Pokerstars Pro. Her ser dere han fra Vegas i sommer (han som ser veldig glad ut, tror han hadde hørt rykter om at det skulle komme en dverg i en kake senere. Og det gjorde det faktisk)

For dere som har lyst til å se dvergen som kom ut av kaken kan dere trykke på denne linken: All in i Las Vegas

Der kan dere se alle episodene av nett-tv serien All in i Las Vegas, som ble filmet i Pokerstars-huset i Vegas i sommer. Nesten alle jeg har nevnt ovenfor er med, til og med jeg (episode 4).Og tilslutt: Karinkua. Kan ikke si jeg gleder meg mindre til NM nå. Noen som har en tidsmaskin å låne bort?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar