hits

Reker+poker=gi meg en serviett!

05.03.2014 - 09:13 Ingen kommentarer
I går kom mamma og stefaren min hjem fra Florida. De savnet visst det norske grå været og regnet. Jeg dro og hentet dem på flyplassen (kjente dem nesten ikke igjen, de var jo så svarte at de gikk i ett med asfalten), og stefaren min klaget over at jeg ikke brukte blinklys. Det han ikke skjønner er at dette er helt bevisst fra min side, er jo ingen som har noe med hvor jeg skal.Stefaren min bruker forresten ikke blinklys når han er ute og kjører båt, så skjønner ikke hvorfor han klager på meg.

På Pokerstars kjører de for tiden kvalifiseringer til noe som heter The Shark Cage (klikk på linken for mer info) Det er et tv-program hvor en kvalifisert pr. program får spille mot proffene om 1. Mill dollar på tv, med en litt spesiell vri. Jeg måtte jo spille denne, men oppdaget at kombinasjonen spise reker+spille poker på Ipad fort blir grisete.Klarte dessverre ikke kvalifisere meg, men går turneringer fram til 13. Mars, så får prøve igjen senere. Trenger 1. Mill. dollar så jeg kan kjøpe meg ny støvsuger.

Ellers kan jeg fortelle at jeg har fått en ny stol på jobben hvor jeg i praksis sitter på en fjær. Skal visst være bra for ryggen, men jeg blir bare sjøsyk jeg. Sjekk a:

Avslutter med et lite kostholdstips; verdens enkleste måte å brenne masse kalorier:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar