hits

Nerdalert!

07.03.2014 - 11:27 Ingen kommentarer

Jeg har slankebet til NM.

Dette veddemålet ble inngått et par uker før jul (smart? Nei. Promille i bildet? Ja.) og da julen kom utsatte jeg slankingen til etter høytiden. Da jeg veide meg helt i slutten av desember holdt jeg på å få hjerteinfarkt og post-traumatisk stressyndrom på en og samme tid. Vekten viste i overkant av 68 kilo, og jeg hadde veddet på at jeg skulle veie 59 kg. til NM.

Det er 9 kg. det! Ca. 2 ganger vekten av bikkja mi, eller 9 ganger vekten av pinnsvinet og hagegnomen min tilsammen.

Her er et arkivbilde fra et par år tilbake, hvor kostholdet var litt dårligere. Koste meg med maten, da.

De siste månedene har jeg begynt på hardkjøret, og da jeg var i USA ganske nylig hamstret jeg kosttilskudd og slankepiller, nok til å starte et ganske velutstyr apotek her hjemme. Særlig de pillene man må vise leg i kassen for å få kjøpt er en av mine favoritter

I dag veide jeg 63,5 kg., dvs. at jeg har tatt av omtrent en hund. Da begynner vi å snakke!

Okei, kanskje ikke en så stor hund da. Mer en hund på Fanny sin størrelse (her er hun i Spiderman-drakten sin. Derfor hun ser litt sur ut.)

I tillegg til mye trening og lite spising om dagen (hallo, jeg har hvit måned i tillegg! True story!) driver jeg med også med pokerfaglig oppkjøring til NM. Har byttet ut skolebøkene (skippertak i april, yo) med pokerbøker og coachingvideoer på Run It Once, i tillegg til å spille så mye som mulig, både på Pokerstars og live.

Ikke feil å ligge i sofaen og se MTT-videoer på Run It Once. Når jeg i tillegg kan skryte av at jeg nettopp har trent her så er dagen min komplett.

(Pleier forøvrig å ta på meg treningsklær når jeg skal ut å gjøre ærender, bare for at folk skal tro jeg er på vei til eller fra trening. En ganske populær ting å gjøre på vestkanten, faktisk)

Ikke kall meg nerd, a. Eller ok. Litt nerd da. Men man må være litt nerd hvis man skal bli Norgesmester!

(arkivbilde fra WSOP i sommer hvor jeg faktisk var SKIKKELIG nerd og gikk bort å spurte Vanessa Selbst om å ta bilde. Stalkerfan-alert!)

Jeg skal prøve å få spillt så mange eventer som mulig under NM, men Main Event, Ladies Event og Heads Up er spikret (må selge prosenter i HU da). Prøver å få til Fixed Limit og Turbo 6-max også.

Hele NM-Programmet ser du her: NM i Poker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar