hits

Vår?

10.03.2014 - 21:01 Ingen kommentarer
Selv om det føles som om denne uendelige vinteren aldri slipper taket, så kan jeg opplyse om at den faktisk kommer til å gjøre det. Dette vet jeg av erfaring, og er tilogmed villig til å vedde om det.

Sjekk hvordan det så ut på Bygdøy i dag, 13 grader og skikkelig vårvær:

I motsetning til det som er vanlig, at hundeeiere går tur med hunden sin, pleier hunden min Fanny å gå tur med meg. I dag tok hun meg med på en skikkelig lang tur. Det er hyggelig det, altså. (untatt når hun driver og snuser fremmede i skrittet og hopper på forbipasserende med skitne labber så de blir seende slik ut):Men da pleier jeg bare å late som om jeg er er ute å lufter megselv, eller at jeg er døvstum.

Vanskelig å kjefte på en døvstum som er ute og lufter seg selv, liksom.

Fanny er også en ganske habil pokerspiller, se bare her: (ok, hun er egentlig en skikkelig fisk, men ikke si til henne at jeg har sagt det)Men det var en avsporing, for jeg skulle snakke om vår, og fortelle dere at våren faktisk er i anmarsj, og det er helt sant fordi det har jeg kjent på gikta i dag.Pils ut. (det pleide jeg å si da jeg var 15 og akkurat hadde begynt å drikke pils og det var skikkelig kult å si, derfor sa jeg det. Mye.)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar