hits

Hvit måned (ikke desember!)

15.03.2014 - 23:35 Ingen kommentarer
I skrivende stund er det lørdag kveld, klokken er 22.58 og jeg sitter alene og ser på en random lørdagsfilm mens jeg fikser neglene, drikker cola zero og skriver blogg.

De to foregående helgene har vært omtrent like ville.Nei du har jo helt rett, det er ikke særlig ville tilstander.

Grunnen til dette er ikke at jeg har mistet alle vennene mine, fått irritabel-tarmsyndrom eller at det går sykt bra filmer på TV på lørdagskveldene.

Grunnen er (dere som har fulgt med har selvfølgelig fått med dere dette for lenge siden) at jeg har hvit måned.

Noen av dere tenker kanskje nå at hvit måned er i desember, type når alt er hvitt ute og man synger om en hvit jul. Mitt tips er at dere sannsynligvis trenger en hvit måned selv.

Og det betyr null alkohol.

(40 Year Old Virgin på TV. Føler meg litt som en sjæl atm.)I mitt tilfelle er dette en selvpålagt restriksjon/lidelse/fengsel, rett og slett etter litt for mye av det gode en stund, samt at jeg jo har et slanke-bet som har veldig godt av denne edruskapen.

(Blir litt dødt på gutte-fronten i disse edru tider, så fikk et tips om at milkshake skulle løse det. Dårlig tips)Det er uvant å våkne helt uthvilt på søndager og vite helt sikkert hvor man er, hva man gjorde i går (les: hvilken film som gikk på TV) samt ha full kontroll på telefon/nøkler/penger/segselv.

Har faktisk lært meg å like det (litt). Hvem hadde vel trodd det?

Noen observasjoner gjør man seg i edruskapen:

Når folk spør hva man gjør kl. 03.58 på natten kan man svare slik:(dette var en løgn da, for jeg trenger faktisk ikke ny kommode til soverommet)

Snapchat:

-Snapfrekvensen er positivt korrelert med alkoholinntaket til folk (obv)

-Snapkvaliteten er negativt korrelert med alkoholinntaket til folk.

(Forskjellen nå er at jeg er ved full bevissthet når jeg mottar dem, så jeg husker det meste og kan komme til slike vitenskaplig baserte konklusjoner. Fint om ingen andre gjør dette når jeg går tilbake til å leve i synd. Takk)

For å understreke dette poenget skal jeg gi dere eksempel på en lavkvalitetssnap og en litt-høyere-kvalitets-snap. Du får selv gjette hvilken som er hvilken, og hvilken som er edru-snap. (Grattis hvis du fant det ut, du bør melde deg inn i MENSA)

Søndag morgen-observasjoner:

-Naboen går grådig tidlig ut med søpla, og har skikkelig stygge tøfler.

-Det er bare nerder som meg på sats, og ingen å bli flau ovenfor hvis jeg skulle finne på å miste mobilen på tredemøllen så den forsvinner under tredemøllen bak (ble litt flau alikevel da dette skjedde forrige søndag)

-Det er ikke JustinBieberKonsert-trengsel på Bunnpris.

Alt dette er nå ferdig observert, edruskapen er opplevd, jeg kjenner nå at det holder for min del og jeg er klar for å gå tilbake til å leve i synd. Er tross alt mye morsommere å leve i synd.

MEN, jeg har lovt meg selv en måned, så det blir en helg til med lørdagsfilm på TV og hjemmemanikyr. Send meg litt god vibber a. (Og dårlige snaps)Cola Zero out.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar