hits

Team vimennpoker.no

28.03.2014 - 15:25 Ingen kommentarer
Da var katta ute av sekken, og det er offisiellt;

Jeg er en av 8 heldige som det kommende året skal være en del av Team Vimennpoker.no!

Foreløpig har følgende medlemmer blitt lansert, og det gjenstår nå bare èn til før vi er fulltallige:

-Ørjan Skommo, Norgesmester 2011 og profesjonell pokerspiller. En meget dyktig spiller, men også en veldig kul fyr. Ørjan spiller mye i store, internasjonale turneringer, og jeg husker godt da jeg spilte en WSOP- turnering i fjor, og havnet på bord med en australier. Etter litt prat kom det fram at jeg var norsk, og australieren sa han kjente en god, norsk spiller som han mente het noe han uttalte omtrent slik: "Åååårchæææn? Do you know Åååårchææn?" Tok litt tid før jeg skjønte at han mente Ørjan. (Vurdert å skifte navn til noe litt mer internasjonalt, Ørjan? Foreslår John. Eller David.)

Ørjan vil være kaptein på teamet.

-Henrik Tollefsen, også tidligere Norgesmester (2009). Han slo faktisk Ørjan heads-up i NM dette året. I likhet med Ørjan reiser også Henrik rundt og spiller store, internasjonale turneringer, og har for tiden base i Macau. Der går det visst mye i cash-games mot kineserne. Har ikke fått gleden av å bli godt kjent med han enda, men regner med at det blir andre boller nå som vi begge er med i Team Vimennpoker.no.

-Drea Utvik Karlsen, en veldig flink og populær blogger, som hadde gleden av å bli kjent med under NM i Dublin i fjor. Denne jenta er umulig å ikke like! I tillegg til at hun er en habil fotograf, er hun også en up-and-coming pokerspiller, med en stor interesse for spillet. Bloggen hennes kan dere se her.

-Fredrik Akerholt fra Vestfold har allerede fått kallenavnet "Junior", da han enda er et noe ubeskrevet blad i pokersammenheng. Men det kommer nok til å endre seg nå som han har fått plass på teamet! Fredrik kjenner jeg heller ikke så godt enda, men jeg vet at han har gått på BI i likhet med meg. Da har vi hvertfall noe å diskutere når vi møtes (håper ikke vi har hatt noen forelesninger sammen, for da har han garantert fått meg seg at jeg er hun dama som alltid kommer 15 minutter for sent, får alle på rad 14 til å reise seg mens jeg velter kaffekopper og cola-flasker på vei til den eneste ledige stolen i aulaen før jeg sovner ca. 25 minutter inn i forelesningen)

-Geir Egholm, også kjent under navnet "Kaffe-Geir". Denne mannen er en gammel traver, og godt kjent for de fleste i pokermiljøet. Han kjennetegnes ved sitt gode humør og rungende latter. Et veldig positivt element å ha med i teamet, og samtidig en mann som har gjort mye for poker-norge. Geir vant nemlig over påtalemyndigheten i Lagmannsretten, da han var tiltalt for å ha arrangert ulovlig lykkespill, og fikk dermed stadfestet i det norske rettsapparatet at poker ikke kan defineres som lykkespill i henhold til Straffeloven. Mer om "Egholm-dommen" kan du lese her.

-Stine Marie Bringsli er en skikkelig babe. Du må alikevel ikke la deg lure av den søte utsiden, for Stine har vært med i gamet en stund og har flere meritter å skryte av som pokerspiller. Blant annet kan nevnes en 9. plass i NM 2010, hvor hun samtidig debuterte i NM-sammenheng. Stine gjør seg godt foran kamera, og går under kallenavnet "poker-modell". Jeg gleder meg til å treffe Stine igjen i Dublin om en liten uke.

 

Her er forresten et bilde av (fra venstre) meg, Merethe, Stine og hennes forlovede Even fra Vegas i sommer.

 

Og så meg da; Karin Bruteig, den ekte Karinkua. Jeg skal være en del av Team Vimennpoker.no og samtidig representere Pokerstars. Jeg er veldig glad, litt stolt, og ikke så innmari lite spent på hva dette året vil bringe.

 

Jeg sier som Turboneger: LET'S GET IT ON!

 

http://www.youtube.com/watch?v=ghxWYXnoGjY

 

Ps. Hvis du sier Vi Menn skikkelig fort, mange ganger etter hverandre, så blir det Women. Just sayin'...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar