hits

Nesten norgesmester!

27.03.2015 - 14:49 Én kommentar

De siste dagene har nesten utelukkende blitt tilbragt rundt filten. Det startet med Heads-up, der jeg slo ut Jacob Sørensen i første runde. Forøvrig en veldig hyggelig fyr. Deretter spilte jeg mot Henrik Tollefsen, som de fleste i pokermiljøet kjenner som en steinsolid proff. Det ble en seig og veldig interessant match, hvor jeg til slutt trakk lengste strået. Det betydde at jeg skulle spille mot Arlid Moldøy fra Bergen, som jeg aldri har møtt før. Sjetongene gikk riktig vei også i denne matchen, og jeg var dermed i pengene og klar for semifinale mot min gode venn Eirik Rud Iversen. Jeg har faktisk aldri spilt turneringspoker mot Eirik før, men jeg vet jo at han har spesialisert seg på heads up poker online, og var forberedt på en tøff match. Det ble det, men jeg klarte faktisk å slå også han og var videre til kvartfinale mot Even Mikkelsen.

(Her mot Arild Moldøy)
Jeg kjenner Even litt fra før etter å ha hengt en del sammen i Vegas i sommer, men har aldri spilt mot han før. Han er et noe mer ubeskrevet blad en Eirik og Henrik, men spilte alikevel god og solid poker. I denne matchen runna jeg som en gud, og hadde virkelig både kortene og treffene med meg. Det tok faktisk bare i overkant av tre kvarter før jeg satt med alle sjetongene og var klar for finale mot Tor Anton Welo fra Trondheim, som jeg også kjenner fra før. Han er en del av trøndergjengen, som er kjent som en farlig gjeng å treffe rundt filten.

Finalen startet dårlig for min del. Var ned et par tusen før jeg tapte en 50/50 situasjon med AK mot Tor Antons 99. Etter å ha reloada floppa jeg to par da Tor Anton floppet flush, og var nede på min aller siste kule. Denne gikk dessverre også til Tor Anton da han fikk hus mot mitt tress i damer.

Kjempetungt å tape på målstreken, og de avgjørelsene man har tatt i de forskjellige hendene kverner selvfølgelig mye rundt i hodet de påfølgende dagene. Jeg syns ikke jeg gjorde noen store feil, men hadde kanskje kunnet klare å komme meg unna i den siste hånden dersom jeg hadde hatt mer sjetonger i stacken. Men som de sier, du skal ikke gråte over spilt melk, og jo mer jeg får det på avstand, jo mer er jeg fornøyd og stolt over å ha kommet på andre plass i en av de mest prestisjetunge og tøffeste øvelsene under NM i poker. Jeg har jobbet veldig hardt med spillet mitt de siste månedene, og det er ingenting som er mer motiverende enn når hardt arbeid betaler seg.

Et stort gratulerer til Tor Anton fra meg.Om 30 små minutter skal jeg bort til pokerromet igjen for å spille dag 2 av main event. Jeg har 87 400 i stacken, noe over gjennomsnittet og ca 70 big blinds. Spilte et par ganske syke potter i går som jeg lover å fortelle om senere, men jeg kan si så mye som at jeg hadde vært nesten helt i toppen sjetongmessig om jeg hadde vunnet den siste potten der jeg tapte med hus mot høyere hus. Det legger jeg bak meg i dag og starter med blanke ark og en fin stack.

Følg med på www.tv2.no/sport/poker samt www.vimennpoker.no for oppdateringer gjennom dagen.

Karinkua spiller for Nordicbet

Én kommentar

27.03.2015 kl.21:33

Sinnsykt bra spilt i kveld ihvertfall 😊

Skriv en ny kommentar