hits

På vei til haiburet i Monte Carlo!

29.04.2015 - 12:49 6 kommentarer

I går satte jeg nesen mot sydligere breddegrader, nærmere bestemt Monaco og Monte Carlo. Her er jeg for å spille inn (og i) The Shark Cage (herregud, jeg skal spille Shark Cage!!) samt for å spille flere andre sideeventer til EPT Grand Final som går av stabelen på Casino Monte Carlo den kommende uken. Her er utsikten fra hotellrommet mitt:

Det er sikkert noen av dere som ikke vet hva The Shark Cage er, eller hva det går ut på. Heldigvis vet jeg det, og skal i korte trekk forklare det for dere. The Shark Cage er et TV-program som blir sendt på både engelsk og norsk TV (første sesong ble ikke sendt på norsk TV, men andre sesong som spilles inn bl.a. i her i Monaco vil bli sendt på Viasat 4 rundt jul). Konseptet er et pokerprogram bygget opp rundt 7 episoder, hvor det totalt vil være 36 personer som kjemper om en pricepool på 1 million dollar. I de seks første episodene vil det være 6 forskjelliger personer som spiller en pokerturnering, der vinneren går videre til finalen. De 6 spillerne vil bestå av en online qualifier (som er meg i mitt heat), en kjendis, og fire profesjonelle pokerspillere. Vinneren av hvert heat går videre til finalen, der den som står igjen til slutt stikker av med rundt 800 000 dollar. Det er også et ekstra element med i spillet, der man kan få 2000 dollar i bonus hvis man klarer å bløffe en annen spiller på river. Den som blir bløffet må i tillegg stå over en hel runde og havner i "the shark cage". Dersom man prøver å bløffe noen på river, men blir synt av en bedre hånd vil man også havne i "the shark cage", og den som synte vil få cash-bonusen. Dette kortet må man legge face down på bordet når man bløffer:

Og disse "haitennene" er verdt 2000 dollar. Jeg vil ha alle sammen!Jeg kommer nå rett fra intervju og fotoshoot, og er klar for å spille mitt heat fredag 1. mai. I tillegg fikk jeg vite hvem jeg møter i mitt heat (tør ikke si det til dere enda, for jeg vet ikke om jeg har lov!) men jeg kan si så mye som at det virker som en veldig hyggelig line-up med en del kjente fjes, og jeg har tro på at det vil bli god stemning rundt bordet. Dersom noen er i Monte Carlo er det bare å komme å raile på fredag. Det starter kl. 12.00

De andre turneringene her spiller jeg for Nordicbet, og i kveld skal jeg spille en satelitt til main event. Jeg får dessverre ikke spilt France Poker Tour, fordi dag 2 krasjer med innspillingen av Shark Cage. Heldigvis er det flust av andre gode turneringer å spille her den kommende uken.

Kryss fingrene for meg a folkens!

 

6 kommentarer

Aspaas

29.04.2015 kl.13:08

Heia, Karin!

Woody

29.04.2015 kl.13:11

Go get em girl. Full fokus på spillingen nå;)

Steinar Klein

29.04.2015 kl.14:07

Stå på og lykke til Karin.....

Lasse Breivold

30.04.2015 kl.00:02

Lykke til! Ses i Monaco på fredag.

Jarle Pedersen

30.04.2015 kl.17:32

Lykke til rundt filten!

Petter

02.05.2015 kl.00:42

Kult konsept. Fikk akkurat tatt meg en tur innom og sett 15 minutter etter jobb før jeg måtte videre. Ålreit å føle på EPT stemningen.

Fikk sett den spennende A3 hånden din som parret seg på flopp.

Skjer det noe spennende i morgen?

Skriv en ny kommentar