hits

Waking up in Vegas

29.05.2015 - 21:35 Ingen kommentarer

Du vet du har jet lag når du våkner kl. 05.55 om morgenen og er lys våken. Men det er faktisk helt greit når jeg kan våkne opp på en av mine favorittsteder i hele verden. Gårsdagen ble ikke helt som i Katy Perry-videoen, da vi var sånn passe slitne etter en lang reise fra Oslo til Las Vegas. Jeg har var så heldig å få en hel seterad for megselv på flyet, og sov som et lite barn store deler av reisen. Hadde vært fornøyd om den glien fortsatte resten av turen! Drømte forresten at jeg vant den første turneringen jeg spilte og tok hjem en bracelet. Om bare jeg var sanndrømt...I reisefølget var en del av gjengen fra Team Vimennpoker.no; Stephan Kjerstad, Stine Marie Bringsli og Mats Ulshagen, samt John Arne Riise & co. som reiser som ambassadør for Betsson. Erik Bjørdal møtte oss i Vegas etter å ha tatt en liten tur om San Francisco.Vi ble møtt av en Hummer-limo på flyplassen, og det smakte ikke fælt med litt champagne i bilen på vei til hotellet.

Første WSOP-turnering vi skal spille er Collossus på lørdag, en 565-dollars re-entry, som ser ut til å bli den største turneringen noensinne avholdt med et forventet deltakerantall på rundt 17 000 mennesker. 17 000!! Hvor sjukt er ikke det?

I kveld er det klart for Gumball-fest på XS med Betsson- og Betsafegjengen, etter at Gumball 3000-løpet ender i Las Vegas i dag. Helt greit at morgendagens turnering ikke starter før 7 på kvelden.

Følg med på Twitter for oppdateringer fra turneringene, @karinbruteig, og her på bloggen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar