hits

Collossal nedtur

01.06.2015 - 19:21 Ingen kommentarer

En noe overdrevet overskrift for ordspillets skyld der, altså. Men dere skjønner tegninga. Min første WSOP-turnering denne sommeren gikk ikke veien, og jeg røk ut ca. midtveis på dag 1.

Ikke noe særlig spennende å melde (er det noengang det når man buster så tidlig?), utenom at stacken fikk lide av en stygg utdragning, litt dårlig flyt og en noe optimistisk check/raise som tilsammen bidro til å gjøre meg short og få penga i midten med AT mot en aktiv spiller som hadde funnet seg et bedre ess enn meg. Sistnevnte spiller var litt av en karakter, forresten. Han rakk i løpet av den førstre halvtimen å skryte på seg at han hadde spilt One Drop (en av de aller dyreste WSOP-turneringene), tapt 30k. dollar på et sportsbet tidligere den dagen, samt at hadde forlatt 100/200 PLO-laget for å spille Collossus istedet. Jeg vil anslå sansynligheten for at noe av dette var sant til ca. 0,001, og det hjalp ikke hans sak at han konstant søkte etter bekreftende blikk mens den uhemmede skrytingen pågikk. Han får pluss for fantasifulllhet og optimisme, men minus for troverdighet og framførelse.

Dagen før Collossus tok vi oss en liten fest i anledning Gumball 3000-avslutningen i regi av Betsson. De hadde ordet bord på XS, hvor vi tok turen etter noen drinker i lobbybaren sammen en stor samling nordmenn. Erik og jeg rakk å se skikkelig kule ut, før jetlaggen tok overhånd og fikk oss tidlig i seng. 

Ellers har det vært en rolig start på oppholdet, mye pga. denne hersens jetlaggen. I dag klarte jeg faktisk å sove helt til kl. 8 om morgenen, så det ser jo ut som det kommer seg nå. 

Senere i dag skal jeg spille en 235 dollars deepstack på Rio. Disse turneringene er kjempepopulære, i går var det hele 1200 spillere i en tilsvarende turnering. Sånt blir det prizepool av! Neste WSOP-turnering for min del er på lørdag, da Millionaire Maker går av stabelen. Den har en garantert førsteremie på hele 1 million dollar. Ja takk!

 

KARINKUA SPILLER FOR NORDICBET

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar