hits

Berg- og dalbane i Monsterstack (og endelig en cash)

20.06.2015 - 01:25 Ingen kommentarer

En av turneringene jeg hadde gledet meg mest til denne sommeren var WSOP-eventen Monsterstack. I denne turneringen starter man med 15 000 chips, i motsetning til de fleste andre 1500-dollars turneringene der man starter med 7500. Dermed er det rom for mer spill.

 

Jeg hadde en berg-og-dalbaneaktig start på dagen. Etter kun et par levels hadde jeg nesten 20 000 i stacken, men dalte rett ned til 12 000 igjen etter å ha fått utdelt damepar når en annen spiller hadde kongepar. Litt irritert på megselv over at jeg ikke kom meg billigere unna i den spotten, da det på river var ganske åpenbart hva motspiller hadde. Noen ganger er det bare så innmari vanskelig å stå imot når man får nesten 1 til 5 i odds på et riversyn. Fortsatte berg og dalbane-trenden etter dette, fram til jeg floppet et set med mitt firerpar med ca. 11 000/40 bigblinds i stacken. Pengene kom på på floppen 45J, og det var ikke gledelig å se motspiller flekke opp femmerpar for høyere set. Ikke noe å gjøre med den saken, og "on to the next one".

(Kanskje er det fordi jeg har glemt bjørnelua hjemme at jeg har runna så dårlig i WSOP i år?)The next one - årets første cash

"The next one" var en 1000-dollars event med 7500 i startstack og ca. 2100 spillere fra start. Jeg var litt frustrert over at jeg hadde runna så dårlig og ikke hadde fått en eneste dag to i noen av årets WSOP-eventer, og var nå veldig sulten på et dypt run. Mitt første bord bestod nesten utelukkende av mer uerfarne spillere, og med både momentum og en del gode kort fikk jeg bygd stacken jevnt og trutt gjennom store deler av dagen. De to siste levelsene gikk det derimot helt feil vei. Jeg gjorde et par feil i to store potter, og måtte se stacken min minke til under avg. I slike situasjoner passer det utrolig dårlig å kjenne på ekstrem korttørke, noe som videre førte til at jeg blindet meg ned, og avsluttet dagen med det som ville være under 10 big blinds til dag to. 

Tilbake ved pokerbordet til dag to fikk det briste eller bære. Jeg var alt for short til å kunne "lime" meg inn i pengene, og det var bare å få på pengene med første og beste (nogenlunde) spillbare hånd. Jeg var all-in fire ganger uten syn, og plutselig var vi på bobla. Folk hadde røket i en voldsom fart, og blinder og anter jeg hadde vunnet ved å være all-in hadde holdt meg i live til pengene. Rett etter at bobla sprakk fikk jeg utdelt to pene ess. Fantastisk god timing. Jeg fikk syn av storeblind med KJ, og doblet opp. Dessverre hadde jeg fortsatt en liten stack, og klarte ikke akkumulere flere chips etter dette. Med ca. 12 big blinds i stacken fikk jeg på pengene med K7 fra knappen etter at det var kastet rundt til meg. Storeblind hadde plukket opp et nierpar, og jeg var ute av turneringen på en 162. plass.

Kjipt å ryke, men alikevel motiverende å endelig få en cash i årets WSOP. Dette gjør at jeg gleder meg enda mer til de to siste WSOP-turneringene jeg skal spille før jeg reiser hjem, 1 k. Extended play i morgen og Ladies event 26. juni. Jeg er så takknemlig for at Nordicbet har tro på meg, og har utrolig lyst til å gjøre dem stolte ved å avslutte årets Las Vegas tur med et skikkelig dypt run.

Noen som vil krysse fingrene for meg? :)

KARINKUA SPILLER FOR NORDICBET

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar