hits

Snipp, snapp - snute(n) hjemover

09.07.2015 - 16:38 Ingen kommentarer

Jeg har gått ut av dørene på Rio for aller siste gang i år. WSOP 2015 er tilbakelagt for min del, og selv om jeg fikk meg én cash er jeg ikke helt fornøyd.

I nest siste turnering, Extended play, hadde jeg en veldig god dag 1. Bordet mitt var et fint bord å akkumulere sjetonger på, og jeg hadde grei flyt. Mot slutten av dagen fyltes dog bordet med noen skikkelig agressive, amerikanske pros, og det var plutselig ikke så lett å samle sjetonger lenger. Når jeg da løp inn i noen veldig gode hender hver gang jeg var involvert i en pot måtte jeg se stacken tynnes ut og avsluttet dagen med det som ville være 15 big blinds til dag 2. 

Dag 2 doblet jeg meg ganske kjapt, vant et par flipper og hadde plutselig nesten gjennomsnittstack. Dessverre holdt ikke dette lenge, og med et par potter feil vei var jeg nedi gjørma og jobbet igjen. Jeg klarte til slutt å ryke ut ca. 70 fra pengene og var skikkelig tilta resten av dagen, mest på megselv egentlig.



Heldigvis hadde jeg ladies event å se fram til. Mye hyggelige damer, og for det meste ferske spillere ved bordet mitt med unntak av en amerikansk proff ved navn Jamie Kerstetter. Her fikk jeg også en veldig god start, men ble dratt ut i to store potter og var plutselig short til middagspausen. Jeg kom meg aldri tilbake, og måtte til slutt få på ca 5 bigblinds med A10. Jamies AJ holdt, og jeg var ute av årets siste WSOP-turnering for min del. 

Det ble mange timer rundt filten i Vegas, og hodet kverner poker non-stop, særlig etter at jeg buster fra turneringer. Selv om jeg syns jeg spilte mye god poker, er det de spottene jeg gjorde feil i som jeg tenker mest over. Det eneste jeg kan gjøre er å ta det med seg videre, diskutere med andre spillere, og lære av det. Det kan utvilsomt være tøft for selvtilliten å spille turneringspoker når det går dårlig, og jeg tror ikke jeg er den eneste som setter spørsmålstegn ved litt for mye ved mitt eget spill i slike situasjoner.

Men dere! Det er faktisk en annen Nordicbet-spiller som har hatt et ganske så bra WSOP i år. Thor Hansen har cashet tre ganger hittil i år, og kom på en meget respektabel 15. plass i event nr. 45. Thor har med dette hele 51 WSOP-casher i sin karriere. Det står det respekt av!



Nå skal jeg nyte sommeren i Norge, mens jeg gleder meg til Vi Menn Open i Barcelona i august. Det har du vel ikke tenkt til å gå glipp av? Datoer og annen info finner du her: http://vimennpoker.no/strand-vann-og-pokerfilt

Etter Barcelona har vi Battle of Malta å se fram til i starten av november, jeg har allerede begynt å spille satelittene som går på Nordicbet for tiden.

 Vi spilles!

 

KARINKUA SPILLER FOR NORDICBET

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar