hits

Blogg

Dypt run i EPT Barcelona

Dette blogges fra en middels hard seng på et middels ok hotell i Barcelona, av en ikke middels opplagt Karinkua. Det har vært lange, og tildels nervepirrende timer ved pokerbordet i dag. Jeg har spilt dag 3 i EPT Barcelona, en 5000 euro buy in-turnering, som har slått deltakerrekord som største EPT noensinne på europeisk jord, målt i deltakerantall. Med rett under 1500 startende, er vi nå 105 stykker igjen som kjemper om førsteplassen på 1 260 000 euro, og vi er alle garantert minst 12050 euro hver. Dette er fantastisk gøy, og særlig morro er det med den massive støtten og heiingen fra folk der hjemme. Følg med i morgen fra kl. 12, jeg oppdaterer på twitter: @H_Montana13 og du kan følge livestream på donkr.com, samt liveupdates på vimennpoker.no. Kommer tilbake med mer detaljert story når vi nærmer oss et resultat. Følg med! I mellomtiden får dere et par bilde fra de siste dagene ved pokerbordet.

Pokerstars-proffen Liv Boeree til venstre, meg til høyre. Var ikke så ille å ha henne rett til venstre, for hun hadde veldig lite sjetonger hele tiden mens vi satt der og røk etterhvert ut.

Mine beste venner om dagen

Ferdig for dagen. 405 000 chips.

"Skjerf i Spania?" Sier du? Ja, sier jeg. Blitt min gode følgesvenn disse dagene, godt å ha noe å gjemme seg bak når hjertet hamrer og man har halve stacken i midten av bordet.

Og det siste bildet la jeg egentlig bare med for å vise verden at jeg er bedre enn Elisabeth Hille i polkagris. Et spill som forøvrig ble funnet opp under Poker-NM, og som jeg lover å forklare reglene til ved en senere anledning.

Et tilbakeblikk i snaps

De siste par ukene har det skjedd lite i mitt liv av almenn interesse. Generelt er vel mitt liv lite av almenn interesse, unntatt når jeg spiller poker i bikini, da. Og når jeg vinner Estrellas Poker Tour i Barcelona (slapp av, det har ikke skjedd enda, derfor jeg ikke har blogget om det). Sitter du virkelig her Karin, en uke før Estrellas i Barcelona, og jinxer degselv så hardt som det går an å jinxe segselv, tenker du sikkert nå. Men nei da, jeg skal ikke jinxe megselv og jeg skal ikke være skråsikker og eplekjekk. Tingen er bare den at jeg har endret mitt tankesett en smule, jeg skal sikte høyere og har fått mer tro på megselv. Dette som følge av at jeg har studert spillet intenst den siste tiden, både den psykologiske delen i form av boken "Mental game of poker", rent strategisk i form av boken "Raisers Edge" og utallige turneringsstrategi-podcasts, håndanalyser, samt praktisk i både live- og internetturneringer. Med resultater. Og herreminhatt, det er gøy og motiverende når nerdingen min bærer frukter. Vurderer å melde overgang fra ku til heltidsnerd.

Utenom dette har jeg selvfølgelig sendt en horde med snapchats, for å late som jeg har et liv og at ingen skal tro at jeg sitter hjemme hele tiden og vurderer å bli heltidsnerd. For jeg har ikke bare sittet hjemme, altså. Jeg har nemlig sittet under pulten også, når vi var rimelig sikre på å bli bombet her en stund.

Jeg tok ingen sjanser under den økte terrorberedskapen, og beveget meg aldri utendørs uten hjelm.

Kom borti en lykkelig, liten familie

En stund var det helt sykt varmt. Da er det hyggelig å ha en fan.

Bilen holdt koken, bokstavelig talt.

Byen var jo ikke til å holde ut, så jeg emigrerte til Kragerø for en liten periode.

Var så varmt inni båten at melken gikk ut.

Jeg lot meg overtale til å drikke champagne.

Må ha vært noe rart med den chapagnen, for plutselig ble jeg en gris.

 

Og møtte en slange i trappa!

Lasken er jo som kjent en lokal Kragerø-helt. Han er akkurat som VG og Dagbladet i fellesferien, ikke noe av nyhetsverdi å melde.

Deretter var det tilbake til byen og tilbake på jobb.

Men det var greit, for der var Trond Larsen. Han hadde lagt på seg litt i ferien.

Og fått seg ny, fetere stil.

Lot han passe Fanny noen timer, viser seg etterhvert at han hele tiden har trodd hun var en løve. Men det er hun jo ikke, fordi hun er en hund.

På fredag var jeg på Orange Carpet, og så premieren på Børning. Både filmen Børning og ekte børning, og så følte jeg et lite øyeblikk at jeg sto i sentrum av Jessheim.

 

Senere på kvelden møtte jeg en mann som jeg var helt sikker på var Julenissen. Da jeg våknet dagen etter var jeg alikevel litt i tvil, fordi julenissen har jo sånne små, runde briller og han her hadde store, runde briller. Finnes selvfølgelig en mulighet for at Julenissen har et visst utvalg i briller, og at dette liksom var de kule brillene som han tar på seg når han skal på Sollihagen, men det, kjære lesere, får vi aldri vite.

Takk for at dere tok dere tid til å skrolle igjennom mine totalt meningsløse snaps, og bidro til at livet mitt for et øyeblikk ble bittelitt av almenn interesse.
Noe som faktisk er av almenn interesse er at det er meldt en horde med nordmenn til Estrellas Barcelona (jeg reiser på lørdag) tror det må være rundt 70 pers, og jeg lover å blogge så mye som mulig derifra, kanskje tilogmed litt før jeg drar og.
Vi snappes!

Har flyttet litt på meg!

Obviously!

En annen ting som også er åpenbart er at designet på bloggen er meget enkelt, tror til og med det faller godt innenfor kategorien av det vi kan kalle "spartansk".

Men hei, det går vel fint, så lenge innholdet er juicy og jeg lover å gjøre designet mer juicy etterhvert, også.

Men skal sies at jeg forsøkte meg på en Photoshop-tutorial for å lage header selv, noe som resulterte i et bilde som, hvis jeg legger godsiden til, så ut som det var laget i paint. Og klokka er 23.12. Og jeg reiser til Vegas om sånn 8-9 timer. Og jeg har ikke pakket ferdig. Og jeg har ikke dusjet. Og det er egentlig ikke synd på meg.

Så istedet for slitne møbler her på Karinkua, så holder vi det spartansk enn så lenge og sier oss fornøyd med det en stund til.

 

HALLO LAS VEGAS JEG KOMMER SNART SES I MORGEN HEIHÅ (kommer sikkert til å tenke i morgen at jeg var skikkelig overtrøtt når jeg skrev dett innlegget, også blir jeg flau, også tenker jeg at jeg burde slette det men så lar jeg det stå alikevel og tar meg en bolle på Gardermoen)
Har da viktigere ting å gjøre.

Advarsel! Ikke les videre hvis du har viktige ting du skal ha gjort i dag. Som f.eks. å lese til eksamen.

Som dere sikkert har fått med dere har jeg eksamensinnspurt om dagen, og som det skippertaksmennesket jeg er har jeg MYE jeg skal gjennom. Men det er ikke bare-bare når man har attention-span (høres mye kulere ut på engelsk) som et marsvin, og alt annet frister mer enn å åpne bøkene. Tror aldri det er så rent hjemme hos meg som under eksamensperioden, da til og med støvsugeren er mer forlokkende å henge med enn "Oppgjør av eiendomshandler"-boken.

wasteit

World Wide Web, eller internett som jeg kaller det til daglig, er også en stor fiende av denne eksamenslesningen. På den positive siden så kan jeg si at jeg har funnet fram til utrolig mange meget underholdende nettsider, og disse skal jeg dele med dere. Ikke bare fordi dere fortjener å få oppleve de, men også fordi jeg da føler at jeg har oppnådd noe med denne meningsløse surfingen på World Wide Web (eller internett til daglig).

Siden jeg allerede har avslørt at jeg har noen likheter med marsvin, syns jeg det er på sin plass å starte med en smakebit på siden med "The 24 most important guinea pigs in the entire world". Se bare på disse to meget viktige marsvinene:

Dette marsvinet som bor i Nicholas CAGE:

nicalsCAGE

 

Og dette marsvinet som chillern helt i sin caps og t-skjorte:

guineapig2

Her kan du se resten av de meget viktige marsvinene.

Denne siden, hvor du kan lage din egen tegneserie (nei ikke sånn teit greie som du har sett på Facebook) er også mye morsommere enn å lese.

Denne siden, som kommer med ganske obskøne middagsforslag. Til meg sa den bare: "Make some fucking turtle soup", og jeg bare "Fuck yeah!"

turltesouop

Når du er lei av å surfe på internettet etter latterlige, eller bare ubrukelig nettsider, så kan du gå inn på canistream.it, søke etter en film, og få vite hvor du kan streame den. Ganske genialt, huh?

Over til noe litt mer funny, sjekk ut denne personens latterlige Facebook-side. LOL!

Sett noen fine .gif-er på internettet i det siste? Her kan du lage en flip-book av dem! Jeg vet hva alle jeg kjenner skal få i julegave, ihvertfall. (hjemmelaget konfekt, fordi det er billig og jeg er gnien)

Her får dere en smakebit på tidenes 33 kanskje mest uheldige skrivefeil: (jeg lo)

Nyhetsoppslag da isbjørnen Knut (eller hva det var han het) døde:

knutdies

 

Dette er litt som å gå tom for tegn på Twitter:

whiteho

 

Vet du forresten hvilken ost som du kan bruke til å gjemme en hest:

ostemorsom

Flere oste-puns finner du her.

 

Jeg kunne fortsatt i en evighet, men er redd for å få skylden for å bruke opp tiden deres. Skulle ønske jeg hadde noen å skylde på selv for denne fråtsingen i totalt unyttige, men hurramegrundt, så lolle sider. (kanskje de egentlig ikke er så veldig morsomme (?), men sammenliknet med alternativet scorer de rimelig høyt)

Helt til slutt, mine kjære lesere (de av dere som tydeligvis ikke har noe viktigere å gjøre med dagen deres, siden dere har lest helt hit) her kommer toppen av kransekaka (holdt på å skrive rosinen i pølsa, men har aldri skjønt det uttrykket. Skal det liksom være en opptur å finne en rosin i pølsa si? Ser den bare ikke.)

Kan faktisk avsløre at dette er min starside når jeg trykker meg inn på internettet.

Whatshouldwecallme - (Der er det for det meste gif's, men heldigvis har de også en instagram-konto som jeg stjal disse bildene fra)

20140427-225131.jpg

20140427-225144.jpg

 

Kanskje på tide å gjøre noe fornuftig nå?

Ps: Hvis du tilfeldigvis skulle være inne på en italiensk nyhetsside, gidder du å sjekke om det har lekket noen pikante bilder av meg til italiensk presse, som kan forklare hvorfor jeg har fått 15 friend requests fra Sikkert-veldig-hyggelige-Italienere i dag som skriver sikkert-veldig-hyggelige ting til meg på italiensk? Ikke for å skryte altså. Eller jo, litt for å skryte.(er det noe å skryte av?) Men mest av ren nysgjerrighet egentlig.

 

 

It's a wrap!

Just kidding, it's a burger:

Dette koste jeg meg med da jeg var kommet hjem fra Dublin sent i går kveld. Siste måltid med slikt før detoxen starter for alvor i dag. Det er kjærkomment etter en uke hvor det regelrett har blitt badet i fritert mat (tror fritøsen er det eneste inventaret på irske kjøkken), øl og andre ulumskheter som nok hadde gitt Fotballfrue nervøst sammenbrudd.

NM har vært totalt Julesjukehus. Det har foregått så mye minneverdig at jeg nok hadde hatt materiale til en aldri så liten bok. Men vil du lese bok får du dra på biblioteket, her hos Karinkua kan jeg kun tilby et lite visuelt innblikk i forrige ukes hendelser (med kommentarer da). Se bare her.

Som mange sikkert allerede har fått med seg, tapte jeg slankeveddemålet og måtte stille i bikini i Main Event. Jeg fikk lov å ha på meg en t-skjorte med reklame for Olas nye prosjekt Fantasybet.com, men det var nesten verre enn bikini for det så kun ut som om jeg hadde glemt å ta på meg bukse. Litt mer obvious at jeg har tapt bet når jeg har bikini. Tv2 nett-tv var på plass og laget sak med den fengende overskriften: "Karin (25) kaster klærne i Poker-NM" Se bare her. Fant ut i dag at det tydeligvis har blitt plukket opp av utenlandske medier også, både svenske Aftonbladet, Pokerlistings Danmark, Pokerlistings USA, samt noen spanske og italienske pokersider har omtalt det. Er det nå jeg skal begynne å øve inn en fet autograf? Jeg vil ha med sånn stor krusedull.

Main event var ingen høydare for meg og jeg røk før middagspausen, noe jeg ikke var særlig høy i hatten over. En som imidlertid var høy i hatten var slots-kongen Borgersen:

Etter bustouten ble det litt railing og inntak av diverse flytende føde

På de to siste bildene ser dere finalebordet av highrolleren, hvor det var ganske høylydt både rundt filten og på railen. Det var god stemning, og ikke overraskende var det opptil flere bergensere innblandet, dog ble det én mindre i lokalet da railen ble kastet ut.

Minibanken gikk tom for penger, som vanlig. Dette slår bare aldri feil.

Litt reparering i solen er helt ok.

Vi fikk nytt styre i norsk pokerforbund. Pål Løvik, Susanne Cappelen, Sigurd Eskeland og Kjetil Flåten. Tommel opp!

Rolf "Woody" Woods er alltid i godt humør. Vi var på lag sammen i Lag-NM, sammen med Anders Marstrander og Caroline Facius. Her klarte vi å dinge en andre plass, selv om vi lenge lå an til å vinne. Da Vegard "Gaffel" Nygård satt på finalebordet i Main Event ble det klart at han måtte vinne eller komme på andre plass for at hans lag skulle kunne ta oss igjen. Selvfølgelig klarte han å gjøre nettopp dét, og vi ble forvist til andre plass. Gratulerer til Gaffel med både main event tittelen og Lag-NM tittelen!

Johnny Lodden og Jan Olav "Balrog" Sjåvik ble, meget fortjent,  innlemmet i Norske Poker Hall of Fame. Gratulerer så mye!

Gutta i Vi Menn sto på som noen helter med å oppdatere vimennpoker.no. Her er Thorkild Gundersen mens han får massasje.

Yngve Steen fra Bergen slo Elisabeth Hille i Heads-Up finalen og ble Norgesmester. Gratulerer så mye, både med tittelen og med skikkelig gode tøfler! Her er en annen Norgesmester (Marius) som tydeligvis satte pris på tøflene sine:

Her er Kjetil Flåten, Per Heimly og meg på Pokerstars-middag og fest. Topp stemning.

Jeg øvde meg på å ta selfies på Betsson-fest. Syns jeg begynner å bli semi-pro.

Her er Mats i Vi Menn og jeg på Betsson-festen.

Lan-party-frokost på Lemongrass med Yngve, Ole og bergenser nr. 3. Hvem var det som fant på ordet sosiale medier, egentlig? Det må jo ha vært ment ironisk.

Spilte litt poker også. Resultatmessig et veldig dårlig NM for min del. Skammet meg så fært at det var rett på pokerbokgrinden på flyet hjem. Holder på med Mental Game of Poker av Jared Tendler for tiden, den finnes i Itunes så bare å laste ned til Ipaden. Det liker Kua.

Avslutter med en melding fra verdens beste fjernrail, mamma, som satt i Norge og så på stream på Donkr når jeg kommenterte, og fulgte med på vimennpoker.no gjennom hele mesterskapet. Her har jeg fortalt mamma at jeg er chippie i ladies, og hun syns det er ulidelig spennende:

Tusen takk til alle gamle og nye venner, som bidro til å gjøre NM-uken til en av årets morsomste eventer.

Jeg gleder meg til neste år!

 

 

 

 

 

 

 

Dag to av ladies event!20140409-144255.jpg

Drea og jeg er nå klare for å spille dag to av NM for damer (ladies event) som begynner om 20 min. Det er 17 spillere igjen av de opprinnelige 58, og jeg har ca. Gjennomsnittlig stack. Drea er nesten chipleader. Dette blir gøy!

I tillegg har main event startet i dag, altså første startdag av hovedturneringen, hvor både Ørjan, Henrik, Fredrik og Geir fra vimenn-teamet spiller. Gl folkens! Jeg spiller denne i morgen.

Følg med på vimennpoker.no for live updates fra begge turneringene, samt Twitter, @H_Montana13 for updates på min stack.

(Her fra en liten pep-talk og photoshoot med vimennpoker.no-teamet)

>

20140409-144758.jpg

20140409-144849.jpg

Tidenes tv-bord!

Liten mobilblogg-oppdatering fra ladies eventen som er i full gang, og jeg har fått tidenes bord, med Linni Meister, Aylar Lie og Triana Iglesias. Her ble det god stemning, hurramegrundt for noen kule jenter! Se bare her:

(Følg med i morgen for lengre koseblogg, og på vimennpoker.no for liveupdates. Stream ses på donkr.com)20140408-173206.jpg

20140408-173220.jpg

20140408-173239.jpg

20140408-173257.jpg

20140408-173337.jpg

Første NM-øvelse og nattevandring på golfbanen

20140406-170534.jpg

Min debut i Fixed Limit endte på et litt brutalt vis, med en 66. plass av ca. 100 pers. Etter middagspausen ble strukturen litt brattere, stacken var slunken, og jeg ble nødt til å pushe all-in med 22 i sen posisjon. Floppen brakte gode nyheter, da jeg floppet et set, og med to andre i potten og lå jeg an til en fin tripling. Det gikk ikke som det skulle da det kom en straight i bordet og vi choppa potten tre-veis. Karinkua does not love a chopped pot. Ble enda shortere og måtte til slutt pushe med 10-3, hvor jeg fikk syn av kapteinen på laget mitt i vimennpoker.no, Ørjan Skommo. Her brakte også floppen gode nyheter da jeg floppet to par, men turn og river hatet på meg igjen og Skommo slo meg ut av turneringen. Kjedelig.

Vi hadde allerede begynt å drikke, da vi hadde nordlendingen Kai på bordet som likte å tvinge folk til å drikke shots. Etter hvert trengte han ikke tvinge oss lenger, og det ble meget god stemning. Hver ny person som kom til bordet måtte drikke to shots, og Skommo tok selvfølgelig utfordringen. No pressure!20140406-170735.jpg

Turneringen ble forøvrig vunnet av Tor Arne Fenes. Gratulerer så mye!

Kvelden fortsatte med god stemning og gladsjenk, noe nærmere referat av dette klarer jeg dessverre ikke gi dere. Med unntak av en tur på golfbanen her i 4-draget. Felix skulle absolutt ha med meg og PSB ut på golfbanen og vandre rundt, hadde lenge en sterk mistanke om at han skulle drepe og partere oss men jeg lever jo fortsatt så det kan ikke ha gått som planlagt. Her er PSB som også overlevde turen på golfbanen.

20140406-170952.jpg

Dagen i dag har startet med litt rolig reparering og kos, og i kveld blir det nok en liten fest.

I dag har første runde av Heads-up øvelsen gått, og nå er de i gang med å spille HORSE her. Ikke noe spill på meg i dag, og det er nok like greit.

Her følger en liten bildeoppsummering fra de siste 24 timene.

 

Litt Tindergrinding ble det da vi veddet om hvor mange matches jeg fikk av de ti neste jeg trykket <3 på. Endte seff på ti av ti, og vår kjære Kai fra Nord-Norge melder "Det er sjukt, fordi du er jo ikke såå pen". Tinder er tydeligvis uenige med Kai, så da liker jeg Tinder bedre enn Kai.

20140406-170809.jpg

 

Kommenterte litt på livestreamen med Shibby

20140406-170819.jpg

 

Her er Kai. Hvor mange matches har du på Tinder a, Kai?

20140406-170827.jpg

 

Johnny var i kjempeform.

20140406-170850.jpg

 

Det ble utkjempet kamper også andre steder enn rundt filten. Her er Icebreaker og Roar i et hett øyeblikk.

 

20140406-170947.jpg

 

 

Stine-baben.

20140406-170958.jpg

 

Thor i slaget. Han endte forøvrig på en meget respektabel 3. plass.

20140406-171008.jpg

 

Her ligger jeg og koser meg og finner tilbake til godformen.

20140406-172922.jpg

 

 

 

Følg med på vimennpoker.no for bilder og liveoppdatering fra alle eventer, samt Gaminghill og Donkr som oppdaterer og legger ut masse bilder på Facebook. YlvaMerethe og Ingrid Marie blogger også fra Poker-NM.

 

(Bilder brukt med tillatelse fra Gaminghill)

Startskuddet har gått!

På tross av en skandaløs og blodig start på dagen, hvor flybilletten min klarte å påføre meg et stort kjøttsår, har jeg nå ankommet Dublin og Norgesmesterskapet i poker 2014.

20140405-141803.jpg

Møtte opp på Rygge med min rosa koffert som eneste reisefølge20140405-142148.jpg

Men det var bare til jeg traff kjentfolk som dette:20140405-142312.jpg

Og dette. De var strategisk plassert på setet foran og bak meg, og jeg fikk noen gode strategitips til Fixed Limit-turneringen av denne karen:20140405-142442.jpg

Nå har jeg fått dumpet sakene mine på hotellrommet, truffet på en gjeng klovner som disse

(Maggy kler ikke Merethes solbriller, det kan vi vel alle være enige om)20140405-142807.jpg

(Mats med ny hårfarge. Meget kledelig)20140405-142950.jpg

Også Eirik Rud Iversen da <3 Han klarte ikke sitte stille fordi han gledet seg sånn til å spille kort, derfor litt uklart bilde.20140405-143301.jpg

Min teammate i Team Vimennpoker.no, Stine, stiller også i Fixed limit, som starter nå hvert øyeblikk.20140405-143738.jpg

Her er jeg som sitter alene ved pokerbordet og blogger i dette sekund. Følg med på Twitter folkens, @h_montana13 samt hashtaggene #pokerstarsno, #vimennpoker og #pokernm. Nå er det bare å smøre med Swix her, og satse på at glien holder!20140405-143900.jpg20140405-143941.jpg

Pokerstars-profiler: Johnny Lodden

Johnny Lodden fra Jørpeland var en av de tidlige, store internettstjernene og herjet på nettet under aliaset bad_ip, før han rundt 2006 begynte å få suksess innen live-poker. Han signet for Pokerstars, og har siden spilt som eneste norske representant i Pokerstars Pro-teamet. Han har hevdet seg sterkt i bl.a. Flere EPTer, og er en internasjonalt anerkjent spiller. Johnny har tilogmed et eget spill oppkalt etter seg, Lodden Thinks, oppfunnet av Antonio Esfandiari og Phil Laak under WSOP for noen år tilbake. Johnny er en avslappet type, men han er alikevel aldri kjedelig å ha med på fest. Særlig trives Johnny godt i selskap med Stephan Kjerstad:

Og Merethe og Kua:

Her kommer et lite intervju med Johnny, som er på plass i Dublin allerede:

Alder og sivilstatus:

28, samboer halvannet barn

Hvordan ser en vanlig dag i ditt liv ut?

Få kidden i barnehagen, lunsj på fontes, slå ulsa i tennis, ødelegge ryggen, sutre over det, hente kidden, lage middag, se tv, sove ��

Når og hvordan begynte du å spille poker?

Begynte/lærte av eldre kompiser som spilte på nett for 12 år siden

Største meritter/opplevelse ifb. med poker?

Ingen meritter! To som skiller seg ut er og spille dag 7 i wsop main event med 27 spillere igjen og monte carlo i fjor med 3.plass på et veldig hardt finalebord

Beste minne fra poker-NM?

Hmm.. har ingen spesielle, men veldig mange gode!

Hvis du måtte valgt en norsk pokerspiller å ha med deg på en øde øy, hvem ville det vært og hvorfor?

Hmmm.. vanskelig, mulig eirik rud iversen. Så kunne jeg lært han litt folkeskikk samtidig som jeg kunne plaget han døgnet rundt uten at han kunne sutre og klage til noen om det. På damefronten er det for mange fine og velge mellom...

Hvem ville du absolutt ikke hatt med, og hvorfor?

Hmm.. mulig her jeg skulle svart han Rud Iversen heller.

Når kommer du til Dublin i år, og hva er dine mål for årets NM? Fredag kveld. Målet er og få seg en NM tittel så må stille i alt!

Hva er din favoritturnering på Pokerstars?

500 plo

Hvis du skulle valgt et annet yrke enn det du har i dag, hva ville det vært?

Lærer eller brannmann!

Hvis du hadde vært med i Paradise Hotell, hvilken type ville du blitt presentert som?

Kjedelige typen som får ADHD når cognac flaska kommer på bordet!

Dilemmatid:

Lukte fisk eller bli banket opp hver fredag?

Lute fisk

Gå med rumpetaske i et helt år eller to store gullringer i hvert øre i et helt år?

Haller eller ikke Haller.. tar Haller mao rumpetaske

Få en fiskekrok i øyet hver torsdag, eller skrive en fire siders lang oppsummering av hver Paradise Hotel episode i en hel sesong?

Paradise

Heliumstemme eller alltid måtte gå med full Harry Potter-outfit?

Harry potter

Vår kjære Pro skal værsågod å få gi meg noen strategitips før Fixed Limit i morgen, og så er det bare å håpe på at jeg slipper å komme på bord med han. En ting er ihvertfall sikkert, og det er at jeg skal slå Johnny i fussball i Pokerstars-loungen!

Forbered dere på litt mobilblogging i morgen, da flyr jeg avgårde til Dublin. Godnatt, hilsen kuamedreisefeber.no.

Pokerstars-profiler: Thor Hansen

Thor Hansen (66) er en ringrev innen poker, og går under kallenavnet "Gudfaren" i det norske miljøet, hvor de aller fleste kjenner godt til han. I tillegg til å være en bauta pokerfaglig, er Thor også en gledesspreder og en meget inkluderende fyr. Jeg er nok ikke den eneste som er veldig glad i denne mannen.

(her med Pokerstars-sjefen i Norge, Thomas Udness samt Alex Øystå fra Vi Menn i bakgrunnen)

Thor har tilbrakt ca. 17 år av livet sitt i Las Vegas, der han bodde og spilte poker, bl.a. for Hustler-gründer Larry Flynt (hørt rykter om at han gikk under kallenavnet "Thor Handsome" og var skikkelig poppis hos damene). Han er også et kjent ansikt ute i den store pokerverden, bl.a. på bakgrunn av sine to WSOP-bracelets (for uinnvidde kan jeg opplyse om at dette kan likestilles med en type VM-gull i poker). Han har forøvrig spilt seg til pengepremie i WSOP hele 46 ganger, samt at han nylig var nominert til internasjonale "Poker Hall of Fame".

(Thor i Vegas for noen år siden, i bassenget selvfølgelig, med Stephan Kjerstad og svenske William Thorson)

Thor har levd et fantastisk spennende liv, med både opp- og nedturer, og det er så mye jeg kunne skrevet om denne fyren. Heldigvis er det en annen som har tatt på seg den oppgaven, og skrevet en biografi om han, som ble utgitt i 2010. Den heter "Usensurert", og kan varmt anbefales.

For et par år siden flyttet Thor tilbake til Norge, hvor han for tiden får behandling for kreft, men har på tross av dette fortsatt å hevde seg ved pokerbordene.

Thor skal i likhet med meg representere Pokerstars under NM i poker, og jeg er stolt over å være på lag med denne stjernen. Her får dere et lite intervju med han.

Når og hvordan begynte du å spille poker?

Begynte i 12 års-alderen, starta vel på Øvrevoll Galoppbane.

Største opplevelse ifb. med poker?

Må vel være første Bracelet i 1988

Hva var det beste og det verste med å bo i Las Vegas i så mange år?

Har bare gode minner fra Vegas, foruten om da gamblinga gikk over styr.

Hva er ditt beste tips til dagens unge pokerspillere?

Ikke spill for mer enn hva du har råd til, det vil by på store problemer når det går dårlig.

Beste minne fra poker-NM?

Har så mange gode minner fra Poker-NM at det vil ta lang tid å ramse opp, men atmosfæren blant de norske er bare fantastisk.

Hvilke eventer skal du spille under Poker-NM i år?

Spiller nok alle i år.

Hvis du måtte valgt en norsk pokerspiller å ha med deg på en øde øy, hvem ville det vært og hvorfor?

Karin Bruteig, liker den berta.

Hva er din favoritturnering på Pokerstars?

Vant jo både WCOOP (World Championship of Online Poker) og SCOOP (Spring championship of online poker) i stud i fjor.

Hvis du skulle valgt et annet yrke enn det du har i dag, hva ville det vært?

Det har jeg nok aldri tenkt over

Har du noe juicy inside-information om noen av de store navnene i poker i dag? Rykter og sladder er også lov!

Det går jo rykter om at Daniel Negreanu ikke er straight, han har jo bare jentevenner.

Dilemmatid, ville du:

Lukte fisk eller bli banket opp hver fredag?

Må vel tåle litt bank da.

Gå med rumpetaske i et helt år eller to store gullringer i hvert øre i et helt år?

Rumpetaske

Heliumstemme eller alltid måtte gå med fullt Harry Potter-outfit?

Heliumstemme.

Thor er i skrivende stund på vei til Dublin, og jeg gleder meg til å treffe han der når jeg ankommer i morgen formiddag.

Avslutter med dette fantastiske bildet av Thor fra Pokerstars-huset i Las Vegas i sommer, hvor han var så heldig å få låne solbrillene mine. (mistenker forresten at han beholdt de, for jeg har ikke sett snurten av dem siden. Men det er jo ikke så rart, så godt som han kledde dem)

Reisefeber!

I dag er det torsdag, klokken viser 15.29 og ifølge mine beregninger er det akkurat nå 1 dag, 17 timer, 39 minutter og 44 sekunder til flyet mitt tar av mot Dublin og Poker NM.

Med andre ord 149 984 sekunder, men det hadde dere sikkert regnet dere fram til allerede.

Jeg begynner å få litt reisefeber, men det løser man jo lett ved å skrive huskelister. Sånn ser side 1 av min huskeliste-bok ut. Full oversikt. Eller ordning og reda, som de sier i EU.

Snart skal jeg begynne å pakke ned lykkeamuletten og bikinien (går mot tap i slankeveddemålet mitt), men først vil jeg minne dere på at dere må melde dere inn i Norsk Pokerforbund.

Særlig i tider som disse, hvor vi ser et lys i enden av tunnelen ifb. med legalisering av turneringspoker i Norge, er det viktig å støtte opp om forbundet.

Forøvrig har de last longer-premie og boblegaranti for medlemmer som deltar i Poker NM! Les mer om det på hjemmesidene deres.

 

 

 

Stjernelag!

Jeg har vært veldig spent på det siste medlemmet i Team Vimennpoker.no, og da jeg skjønte at vi skulle få to til, pluss manager, ble jeg ikke mindre spent.

Og gudameg, for noen stjernemedlemmer!

Thomas Myhre er nok godt kjent for de fleste i Norge. Han har en lang karriere som fotballkeeper bak seg, både som førstekeeper på det norske landslaget samt for flere utenlandske klubber. Thomas har faktisk over 50 landskamper på CV'en, og vi er nå så heldige å ha han med som en del av Team vimennpoker.no. Jeg møtte Thomas i sommer, da han var med Betsson til Las Vegas, og fikk et veldig godt inntrykk av han som en hyggelig og snakkesalig fyr. Han er nå i stallen til NordicBet, og vil representere dem under NM. (Noe han forøvrig har til felles med Linni Meister, som skal debutere i Poker-NM sammenheng.)

 

Emil Weber Meek går visstnok under navnet "Hulken", og er en av norges beste MMA-fightere. En skikkelig råtass, med andre ord. Han er under vingene til Betssafe, og skal som en del av Team Vimennpoker.no representere disse under NM i Dublin sammen med superhotte Triana Iglesias. Emil har visstnok spillt poker i mange år, men aldri tidligere i Poker-NM. Jeg har aldri truffet han før, men vi møtes i Dublin, og jeg må innrømme at jeg er litt spent på å få møte en ekte hulk. Det er ikke hverdagskost.

Mats Ulshagen er representant for Vi Menn, og vår flotte manager i Team Vimennpoker.no. Han skal coache oss, passe på oss (meg?) og bygge team spirit, og jeg har følelsen av at han kommer til å gjøre det med mye kjærlighet og humor. Mats er solid og seriøs, men lar seg nok alikevel ikke be to ganger om å bli med på fest og morro.

 

Da var laget komplett, og her ser dere intervju med alle sammen. Som dere ser melder jeg kast med JJ i cutoff på bobla, dette er jo helt standard spill for en supernit som meg, så fint om dere noterer dere det. (neida, jeg hadde nok ikke kastet der altså)

Jeg gleder meg til å møte hele denne flotte gjengen i Dublin om bare 4 dager. Dette blir stas!

Skal selvfølgelig oppdatere så mye jeg makter fra NM i Dublin, og det blir nok en del mobilblogging rundt filten. Jeg blir der i litt over en uke, fra lørdag morgen til søndag morgen.

Vi spilles!

 

Jeg har blitt torturert!

Nå er det siste innspurt i slankingen fram mot Poker-NM, og jeg har begynt å ta desperate grep for å komme i mål. I dag viste Hitler (ikke et navn jeg vanligvis gir inventaret mitt, men badevekten har ganske fortjent fått dette navnet) 62,4 kg, og det gjenstår dermed 3,4 kg. som må bort før innveiing i Dublin 5. april. (Hvis du ikke har fulgt med: 1. Fy! 2. Jeg har slankeveddemål) Noen som vet hvor mange kilo man kan miste i en badstu forresten? Håper det er rundt 3 kg.

I tillegg til en diett som er så ekstrem at den kunne blitt slått opp på forsiden av Se & Hør med en overskrift lydende noe sånt som:"Eksperter advarer: Les alt om Karinkuas ekstreme diett", etterfulgt av uttalelser fra kostholds-"eksperter" om at dette kan være skadelig og lede til både utvikling av pels, grønne negler samt løse tenner, er jeg på et hardt treningsregime. Jeg spiser også haugevis av kosttilskudd (for å unngå utvikling av pels, grønne negler og løse tenner) samt for å booste forbrenningen og energien.

Men jeg kan ikke nøye meg med det. Så da jeg fikk tilbud av min naprapat-venninne Therese Reitan om å prøve dyp bindevevsmassasje for å sette fart på fettforbrenningen på vanskelige steder, takket jeg selvfølgelig sporenstreks ja. Dette er en type dyp massasje som setter igang blodomløp og går inn i bindevevet for å løsne fettansamlinger og gjøre det lettere å forbrenne fett fra disse områdene. Her er Therese med en tidligere pasient:

Jeg må innrømme at jeg ble litt bekymret da hun sa at det kom til å gjøre veldig vondt, at jeg burde ta et par smertestillende før jeg kom, samt at jeg måtte regne med å bli blå etter behandlingen. Tenkte alikevel at det er jo massasje jeg skal på, så det kan jo umulig gjøre såå vondt.

Det kunne det visst. Nærmeste sammenligningen jeg kommer på tror jeg er å bli kuttet med en sløv kniv mange, mange ganger på samme sted. Therese var alikevel kjempeflink, hun prøvde å holde samtalen gående, og hun lo ikke av mine "kvinne-som-føder"-ansiktsuttrykk. Noen områder var selvfølgelig verre enn andre, sånn som utsiden av lårene.

Jeg var glad for at jeg fortsatt levde da vi var ferdig, og jeg kommer faktisk til å gjøre det igjen (litt lidelse krydrer jo hverdagen). Er visst første gangen som er verst, og så blir det mindre vondt etterhvert. Men herregud så blå jeg ble. Tør ikke skifte i SATS-garderoben på en stund ihvertfall, da blir jeg sikkert anbefalt å ta kontakt med et krisesenter.

Man skal visst få resultater fra gang en, men jo flere ganger man gjør det, jo bedre resultater. Veldig spent på å se hvordan det blir når blåmerkene forsvinner, og om dette bidrar til enda større vekttap.

Nå er det tid for middag. I dag skal jeg spise en HEL brokkoli!

 

Gode nyheter!

I går leverte jeg bilen min på verksted, for den luktet sånn bensin. Jeg kjørte rundt i den en stund på tross av dette, men med en konstant angst for at bilen skulle eksplodere, Fast & the furious-style og at jeg skulle bli flambert som en banan på asiatisk restaurant. Dette skjedde heldigvis ikke, og det eneste stedet jeg har blitt grillet i det siste er på Brun & Blid.

Men jeg ble veldig glad da jeg mottok sms fra dem i dag: (ref. Innlegg om Snap Drive her om dagen)Faith in humanity: restored!

Og dere!

Jeg kårer de siste vinnerne av Twitter/Pokerstars-konkurransen I DAG, dette fordi det tar litt tid å kreditere billetter, og NM er jo rett rundt hjørnet.

Publiserer de siste vinnerne her ila. dagen.

Kan også melde om at det er en annen, spennende nyhet rett rundt hjørnet, så følg med de neste dagene!

Till then: ciao!

Første vinner er kåret!

Gratulerer til Andreas Sanden, ca_tuuuuzen på Pokerstars, som vant første satellitt-billett!

Dere som allerede har deltatt har fortsatt mulighet til å vinne, dere som enda ikke har deltatt kan lese hvordan dere gjør det lenger ned på bloggen.

Lykke til!

For et julesjukehus!

For de som ikke har Norges Store Ordbok over Ord Som Egentlig Ikke Finnes hjemme i bokhylla, så skal jeg komme med definisjonen av ordet Julesjukehus, som du kan finne i nevnte bok.

"Julesjukehus er et kraftuttrykk som beskriver ekstremt elleville tilstander det ikke finnes andre ord som kan beskrive".

Denne helgen har vært totalt julesjukehus.

Det startet med freeroll-NM på torsdag, bursdagsfeiring på fredag, dag 2 av freeroll-NM på lørdag, samt Vi Menns pokergalla, prisutdeling, og spesialturnering Gullhånda på lørdagskvelden.

Bursdagsfeiringen på fredag var great sucess, og forløp seg omtrent slik:

Etter at jeg røk ut fra Freeroll-NM på lørdag kveld (les om det i tidligere post) hadde jeg kun èn time på meg før Vi Menns store gallaturnering Gullhånda skulle starte. Da var det bare å ta beina fatt, løpe ut i Oslo-regnet og finne seg en kjole asap. Ca. 45 minutter senere satt jeg klar ved pokerbordet med bl.a. Lasken som lesket og mesket seg. (hoho)

Dette etter å skiftet på et bakrom, foran en dør som jeg litt senere innså at det var vindu ut mot Posthallen i. Hvis noen så meg: Sorry altså. Pleier vanligvis å barbere leggene.

Ellers var det sykt god stemning rundt alle bordene hele kvelden, med 150 stykker med i turneringen. For det meste veldig gode spillere.

Ting gikk min vei, og jeg spilte ganske aggressivt.

Ting gikk faktisk så bra at jeg tilslutt havnet på finalebordet  Det var også direktesendt på stream, med disse klovnene som kommentatorer. Hva de sa vil jeg egentlig ikke vite tror jeg.

Ble veldig turbo-turnering etterhvert, og jeg var supershort. Røk til slutt ut på 8. plass med åtter-par, da gli-baktus dro på en flush.

Gratulerer til Espen Tangstad som vant hele greia. Må faktisk si at jeg elsker denne mannen. Makan til humørspreder.

Vant en svæær pose med Life-helskostprodukter. Noe som passet meg midt i blinken, til jeg innså at det egentlig var forventet at en mann skulle vinne denne. Blant produktene jeg fikk var et fancy kosttilskudd som skulle være bra "For menns helse og økt lyst". Kunne jo være spennende å se hvordan virkninger disse pillene ville fått på meg. Hele posen selges forresten til høystbydende.

Jeg var pessimistisk til å få komme inn på et utested drassende på en svæær pose full av piller, så vi dro innom Manda og dumpet den der, før det bar videre til Nox. Der var det var stappa til randen med pokerfolk.

Tusen takk til alle disse fantastiske menneskene for en helg som oppfyller kriteriene til å kunne bruke ordet Julesjukehus. Det er vanskelig å ikke glede seg som et spedbarn til NM i Poker i April. Håper det blir oppfunnet enda sterkere kraftuttrykk til den tid.

I kveld er det forresten 8 års dag for Sunday Million på Pokerstars (en av verdens største, ukentlige nettpokerturneringer) med 8.000.000 dollar garantert i premier, og med 1.000.000 dollar garantert til vinneren. Denne må jo bare spilles. Mitt nick på Pokerstars er Alerta222 hvis noen vil raile. Se etter ku-avataren.

Avslutter med en liten bildekavalkade.

Thor spiste som vanlig opp mine matrester.

Martin fridde til meg et par ganger. Her har han masse chips på finalebordet i Gullhånda. Må ha jukset.

Aylar var på plass for å heie på kjæresten sin som fortsatt hang med i Freeroll-NM på fredag ettermiddag. Tror hun så at jeg var litt sliten, for hun bød på sjokolade

Makan til søt dame ass.

Og her har dere vinneren av Freeroll-NM i poker 2014, Eirik Bjørdal. Var faktisk han som slo ut meg av turneringen også. Fin fyr. Fin lue.

Vi jentene hadde vår egen fest på do

Uff, når jeg begynner å dra fram dobilder skjønner jeg at det er på tide å avslutte denne bildekavalkaden.

Nå står jeg foran en litt roligere uke, det skal jobbes, det skal studeres, og det skal annonseres en svæær pose med Life-produkter på finn.no.

Snakkes!

Snipp, snapp, snute

Da var eventyret over, og jeg er ute av Freeroll NM 2014 på en 15. Plass.Lite å si om hva som egentlig skjedde, bortsett fra at jeg spillte bra i starten, deretter tapte jeg en stor pot med JJ, og sammen med høye blinder bidro dette til at jeg måtte gå all in med A3.

Utenom dette er jeg superhappy med spillet mitt under hele turneringen, og da kan man jo ikke klage (unntatt på dealeren, på kortstokken, på maten og på været)Nå er det Vi Menns pokergalla-turnering. Good stemning! Her er store deler av Norges (turnerings)pokerelite samlet.

(Denne snappen fikk jeg av Eirik Rud Iversen. De sier man tuktes den man elsker, og jeg tror egentlig det er det som er casen her)Johnny røk forøvrig tidlig ut. Tror det var snakk om at han måtte hjem å lage middag til kona.

Forresten så møtte jeg på Audun, som vant quizen i min bursdag i går. Han går fortsatt med sjokolademedaljen, han. Den kostet bare 10 kr på Nille, men ikke si det til han da.Nå skal det hygges, følg med i morgen for kose-lang-blogg om hele helgen. (Blogges forresten direkte fra posthallen)

NM-finale og knekkebrødsmuler

Finaledagen i freeroll NM er igang i Posthallen, og jeg er faktisk på plass. Ble møtt med et glass vann og en ibux av dagens helt, nemlig denne mannen (se på han da)Hvis noen spør hvem jeg vil ha med på en øde øy så kommer jeg til å svare Pål. (Hvis Leo Ajkic ikke kunne bli med da)

Jeg har bare sittet her en liten halvtime, og folk ryker som fluer, så her er det bare å finne fram fluesmekkeren og kjøre på.

(Det med fluesmekkeren var det mormor som ga meg råd om, her ser du henne. Hun heter også Karin. Syk tilfeldighet da.)Avslutter med et lite, velmenende råd. Ikke spis knekkebrød i senga. Jeg er rimelig sikker på at knekkebrødsmuler i senga har blitt brukt som torturmetode under en eller annen krig.

Var egentlig sikker på at det var glasskår i hele senga mi i natt, til jeg våknet til dette synet, og lovte megselv å aldri spise knekkebrød i senga igjen for resten av mine dager på denne jord.Og dere! Kommer seff oppdatering fra min heidundranes bursdagsfeiring i går, her er et lite hint om hvordan det fikk for seg:Snart hjem!

Mens dere venter tålmodig på recap fra lørdagens gallamiddag og søndagens festligheter her i Riga (det skal dere få altså!) kan jeg i mellomtiden by på følgende dilemma:

Alternativ 1:

Leve resten av livet med denne tatoveringen på armen:Alternativ 2:

Måtte gå på byen med badehette i to måneder framover:Hva ville du valgt?

Fredag kveld i Riga

I går kveld gikk hovedturneringen her i Riga av stabelen. Merethe og jeg fikk slappet av litt på hotellrommet først, eller dvs. Merethe sov mens jeg romsterte rundt, surfet på internettet, og prøvde å sove littegranne. Innså etter hvert at det ikke er mulig å sove noe når man har inntatt en kaffemengde som sikkert kunne fyllt et gjennomsnittlig badekar.

Vel nede i lobbyen etter at vi begge hadde fått på oss ansiktene våre, samt noen klær uten kaffeflekker, møtte vi Morten og Acerjay i registreringsdesken, og fikk på oss armbånd ( som gir gratis drikke, woho!!) Når servitørene her i Riga spør om du har armbåndet på deg (for å kunne gi deg gratis drikke, woho!!) så sier de: exhuuus me, do you have your brææschlet? Jeg passet på å holde armbåndet skjult hver gang jeg skulle bestille drikke slik at de måtte spørre (etter brææschlet).Merethe gledet seg nok til å sette seg ned ved pokerbordet og få litt fred fra den koffeinforstyrrede Karinkua, men dengang ei. Vi havnet nemlig på bord sammen.

Her dobler Merethe opp etter å ha vært all-in med KJ, og etter først å ha blitt dratt ut på turn av motstanders K9 som ble to par, ble hun så sur at hun dro ut tilbake med en knekt på river. (Til dere som ikke skjønner et fnugg av det jeg nettopp skrev; det kommer etterhvert en liten poker-lingo ordbok for dummies her på bloggen)Jeg fikk mye dårlige kort, og fikk bygget opp et ganske tight image ved bordet. Dermed ble det litt 3-betting med en del rare varianter av kort etterhvert, samt litt andre bløffer jeg slapp unna med og fikk bygget meg en decent stack.(drinken til høyre fikk jeg etter at servitøren hadde spurt om å få se mitt "brææschlet")

Til høyre for meg hadde jeg den meget joviale bergenseren Kent Røed, som nok utvilsomt var den beste spilleren ved bordet (12. Plass i EPT London nylig). Her har han fått på seg solbrillene slik at han kunne stirre uforstyrret på utringningen til Merethe.

Etter en lang pause som for noen besto av detteOg for andre av dettehavnet vi på tv-bordet. Der fikk vi også selskap av en annen bergenser, som kaller seg Major Tilt.Med to bergensere, to høns (Merethe og meg) og en haug med folk som hele tiden ble spurt om "brææschlet" ble det alt annet enn stille ved dette bordet. Stor stemning og baluba.

Etter hvert ble blindene høye. Jeg så mitt snitt til å pushe all-in med 77, og måtte innse nederlaget da motstander flippet over JJ og jeg var ute av turneringen etter en lite begivenhetsfyllt flop, turn og river.

Jeg kommenterte etter dette litt på live stream sammen med fantastiske Thor Hansen. For uinvidde kan jeg melde om at han blir kalt Gudfaren i norsk poker, har levd av å spille poker for bl.a. Hustler-gründeren Larry Flynt, og vært nominert til internasjonale Poker Hall of Fame. Er så mye å si om denne episke personen at jeg nok må vie et eget innlegg til det etterhvert. Så glade er ihvertfall Merethe og jeg i han:Smått om senn røk også Merethe ut dessverre, men kvelden var fortsatt ung. Hun joinet meg litt i kommentatorbua (stavekontrollen min rettet nå joinet til joiket, noe som fikk meg til å innse at det også kunne være et beskrivende ord for hva vi holdt på med)

Deretter gikk vi for å feire Morten Antonsen sin 40-års dag i 27. Etg. (Heis-selfie!!)

Der oppe hadde de en tryllekunster som var helt magisk (See what I did there?)Det dukket opp kort både her og der, ingen skjønte noen ting av hva som foregikk og Merethe ble skikkelig irritert over dette. Hun surmulet så fært at vi endte opp med å gå legge oss.

Her får blide Kim fra Nordicbet en god nattaklem(hvem blir vel ikke blid over en slik klem fra Merethe? Unntatt Eirik Rud Iversen da, men han var ikke der så han kunne ikke si sånn "pass på! jeg brekker") Her er Eirik Rud Iversen fra en annen anledning hvor han også drev og joiket i en kommentatorbuI dag blir det gallamiddag, og hvis jeg klarer å vekke Tornerose ved siden av meg her (Merethe), forhåpentligvis litt shopping før det.Stay tuned for mer joiking.

Pokertur med Gaminghill til Riga!For ca. To timer siden landet Merethe og jeg i Riga, byen som er kjent for sin Riga-balsam, mang en løs fugl og den sovjetiske komikeren Arkady Raikin. For hvem kjenner vel ikke til Arkady Raikin? Vel, ingen tror jeg. Men ifølge dette internettet er han en meget kjent person fra Riga. Konklusjon: det kommer egentlig ikke noen kjente personer fra Riga.

Flyturen var rask, jeg husker ingenting (nei, jeg var ikke full!) men jeg glemte å sove i går. Dermed sovnet jeg som et barn med en gang min smekre bakdel traff flysetet. Jeg sov søtt helt til Merethe dro opp vindusgardinen og jeg ble blendet halvt til døde av det som føltes som flammene i Mordor. Et lite øyeblikk var Merethe slående lik Sauron.

Fikk dumpet den rosa kofferten på hotellrommet, og løp rett ut igjen for å kjøpe meg kamera, se så fint: (hva skjer forresten med stikkontakter lang oppå veggen?)

Og spise en rask lunsj som egentlig så skikkelig ekkel ut. Likte ikke de greiene utenpå kyllingen, så når jeg var ferdig så det slik ut: (Karin, 4 år, var her)

I kveld spiller Merethe og jeg Gaminghill Experience, en 300 juuuros turnering i casinoet her på hotellet, med masse andre nordmenn som har tatt turen. Det blir gøy! Lenge siden jeg har spilt en stor turnering nå, og jeg har samlet opp skikkelig masse god karma i det siste (ga 50 Kr til en rumener her om dagen) så dette bør gå veien. Følg med på Twitter, der vil vi oppdatere litt under turneringen. @H_montana13 og Merethe på @merethekrohn. Du kan også søke på hastaggen #GHriga på Twitter og Instagram. Lykke til til oss sjæl!Med seniorene til Florida

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra 10 dager i Florida, nærmere bestemt Cape Coral. Hvis du er under 50 år så har du sannsynligvis aldri vært der.  Florida er nemlig dit Amerikanerne drar når de skal pensjonere seg, litt sånn som store deler av FrPs velgere pensjonerer seg på Cåsta Del Sål i Spania.

Men, hvem sier vel nei takk til gratis ferie, dessuten med to av mine favorittmennesker: (min stefar og mor)

De har hus der. Det ser sånn ut (mitt rom nederst):

 

Jeg grep anledningen til å late som om jeg skulle på fat camp (har inngått et slankeveddemål laaangt over evne, lover å komme tilbake til det i et senere innlegg), og var Fotballfrue-wannabe i 10-dager. Eller, kanskje ikke fullt så ekstrem. Men det gikk mye i grønnsaksjuice og joggeturer da. Noe mer sier jeg ikke om det, for da begynner dere bare å gjespe.

Ellers forløp dagene seg omtrent slik:

Hang mye rundt i morgenkåpe

Slik ekstremsport i svømmebassenget er visst vanlig blant pensjonistene i Florida.

Jeg holdt meg til slike drikkevarer. Coke Zero, my hero. (Innlegg sponset av Coca Cola)

Hang litt hos naboene. Men kunne ikke være der for mye fordi hun til høyre lager sykt god mat. Og det går ikke i Grethe Roede akkurat. Han til venstre lager bare uvesen.

Fant noen på min alder. De var delfiner. Snappet dem i det uendelige, og jeg skjønner ikke at jeg fortsatt har så mange venner på Snapchat.

Solte meg selvfølgelig. Øvde litt på poseringen til kamera også. Fikk det ikke helt til.

Lærte meg å svømme.

Ga Mamma gave på morsdagen.

Men hun likte den ikke, så hun gikk og satt seg i møbelbutikken for å sture.

Spilte litt poker. Han ene ved bordet mitt ble kastet ut fordi han kalte en annen fyr for nigger, og det var litt kjipt fordi han drev og ga bort penger til meg. Så tapte jeg istedet og gikk hjem og skammet meg.

Men så fikk jeg sitte på i en annen nabo sin bil, som var skikkelig rask. Jeg trodde jeg skulle dø, men så overlevde jeg, og da ble jeg glad igjen.

Summa summarum: En veldig hyggelig og avslappende tur, fikk shoppet masse så nå er jeg blakk, men hva gjør vel det når jeg egentlig ikke bør spise noe særlig uansett.

Avslutter med et helt random bilde av mormor med en pute på hodet.

Expect the unexpected

Hei du som sitter der! Jeg vil gratulere deg.

Du har funnet veien til Karinkuas aller første blogginnlegg, og da er det på sin plass å gratulere. Her vil det etter hvert dukke opp både tutti og frutti, og jeg vil være så breial at jeg siterer min venn Lasken, som kom med følgende statement (hidden brag):

"Vanskelig å ikke åpne snappene til Karin, de er ofte som en boks med sjokolade, man vet aldri hva man får."

(Dette er Lasken. Han er fra Kragerø. Der holder de seg for øynene når de leker hjemsel.)

Denne bloggen vil bli litt som en boks med sjokolade, bare uten de der ekle bitene med konjakk inni.

Ps! Hvis du ikke vet hvem jeg er, så kan jeg ikke hjelpe deg for det gjør ikke jeg heller. Joda. Jeg er Karin. Bare se her.