hits

Hvem er Karin?

Hvem er egentlig denne Karinkua? (og hva slags navn er det på en blogg, liksom?)

Jeg heter Karin, er 25 år og bor i Oslo sammen min lille portugisiske Podengo Fanny (det er faktisk en hunderase altså, og hvis du har hørt om den før er du sannsynligvis litt hundenerd som meg,  så gratulerer med det)I juni var jeg ferdig på eiendomsmeglerstudiet på BI, og jobber nå som eiendomsmeglerfullmektig.

Utenom dette er min største interesse poker. Jeg er medlem av Team Vimennpoker.no, og spiller som representant for Nordicbet. Dette medfører at jeg reiser mye rundt på forskjellige pokerarrangementer og spiller, det siste året har jeg bl.a. vært i Barcelona, Riga, Dublin og Las Vegas på forskjellige pokerarrangementer, og i løpet av høsten vil jeg igjen besøke Barcelona, samt London og Las Vegas.Pokerinteressen ble vekket for snart 6 år siden, da jeg lærte spillet i hjemmelag og vi spilte som en sosial greie på vorspiel. Jeg tapte hver gang, og ble like sur hver gang. Etter hvert bestemte jeg meg for å gjøre noe med dette, begynte å lese pokerbøker og kom inn i det norske pokermiljøet. Siden har det blitt hundrevis med pokerturneringen, både live og på nett, og jeg er om mulig enda mer interessert nå. Jeg elsker spenningen ved store turneringer, og kompleksiteten ved spillet. Samtidig setter jeg stor pris på det å få møte så mye forskjellige og flotte mennesker, samt å få reise rundt og oppleve så mange fantastiske steder.Her kan du følge meg på sosiale medier:

 

Twitter: @H_Montana13

 

Instagram: @karinkua

 

Mail: karin2802@gmail.com

 

Følg også med på vimennpoker.no, som rapporter fra de største pokereventene med fokus på de norske spillerne, samt har flere kule saker om poker.