hits

februar 2014

Gebursdag!

I dag har jeg gebursdag. Det sier jeg ikke for å fiske etter gratulasjoner altså. Men gaver. De kan sendes pr. post eller leveres personlig.

Jeg ønsker meg en slik:

Og en slik:

Første gaven i dag fikk jeg av min kjære mor og stefar. De er fortsatt i Florida, som de også var i et av de første innleggene på bloggen (lurer forresten på om de noen gang kommer hjem, jeg) Anyways, de hadde lagt en gave til meg inni et skap her (jeg "passer" huset mens de er borte) og den så slik ut.

Dette må jo bare henges opp på veggen. Tror forresten det whatever-bildet skal få henge på postkassen min, slik at når folk går forbi sier de sånn: "Oi sjekk, der bor Karin Bruteig, hun har et whatever-skilt på postkassa. Sikkert dritkul, vi stikker og kjøper en bil til henne a."

I andre nyheter kan jeg melde om at et av dagens største oppdrag er å skaffe stoler. Har bedt litt for mange folk for å feire i kveld (kan ikke si hvor mange, for jeg vet at mamma leser denne bloggen. Men kan si så mye som at det over 1 og under 119)

Da bilen min prøver å forgifte meg med bensinlukt skal jeg kjøre rundt i mammas bil og tigge stoler fra vennene mine. Den ser slik ut, og jeg kan fort bli forvekslet med en typisk 3-barns mor på vei for å hente i barnehagen.

Men det er bare fram til jeg kommer litt nærmere og folk blir slått i bakken av bassen når jeg spiller Skrillex-versjonen av Alejandro så øra deres flagrer (må spille Skrillex-versjonen av Alejandro så øra deres flagrer så folk ikke tror at jeg er en typisk trebarnsmor). Så sier de sikkert sånn; Oi sjekk a, der er hun Karin med "whatever" på postkassa.

Nå skal jeg gå å spise kake. Her er forresten et litt eldre bilde av meg hvor det nok også har blitt nevnt ordet kake.

Ps.Lykke til alle som spiller siste startdag av freeroll-NM i kveld, vi ses forhåpentligvis på lørdag!

Sjetong-leiar! Chippie! Brikkeleder! Shingfufong!

For dere som hverken kan kinesisk, nynorsk eller pokerspråket så skal jeg være så elskverdig å oversette denne overskriften.

Det betyr at jeg akkurat nå har mest sjetonger i turneringen Gratis-NM i poker.

En noe sliten,  men veldig glad ku.

Avsluttet dagen med 315 000 sjetonger, rett foran Lasse Breivoll og Eirik Rud Iversen (som allerede har figurert på denne bloggen opptil flere ganger, rett og slett fordi han er klovn) som endte dagen med noe sånt som 274 000 sjetonger.

Jeg skal ikke komme med noen lange hand histories eller andre utgreiinger (det skal jeg spare til den dagen dere ikke får sove og jeg skal dysse dere i søvn) men dere skal får noen bilder fra kvelden.

Startet på TV-bordet hvor jeg fikk gleden av å spille med både FRP-politiker Per Sandberg og regjerende norgesmester Anders Smådal (som jeg forøvrig slo ut av turneringen) Veldig hyggelig karer begge to, og kudos til Per for at han stilte opp og ga litt sårt tiltrengt positiv PR for Norsk Poker.

Etterhvert fikk vi også Pokerstars-proffen Johnny Lodden på bordet, men han var egentlig mest opptatt av å ta bilde av alle hønsa han hadde vært så heldig å komme på bord med (ja, du gjettet riktig, det var han som tok bildet lenger opp i bloggen).

Dessverre fikk de litt trøbbel med streamen etterhvert, tror kanskje de hadde glemt å sette i stikkontakten eller noe, så da ble vi fordelt rundt omkring på andre bord i lokalet.

Her er et bilde av loosers lounge, de var allerede i gang med å feire min bursdag tror jeg, fordi de bråkte fært og drakk ting med alkohol i.

Nedenfor kan du se Kaffe-Geir telle opp stacken min mens han ler skikkelig høyt, til tross for at han hadde stått på som en helt i maaaange timer.

Lasken og Shibby gjorde også en helteinnsats

Men helten sjæl er jo denne fyren, Frode Fropsy Fagerli, som har trommet sammen hele greia. Fin dress hadde han, også.

Avslutter med å si at jeg gleder meg til å ta alle chipsene til Eirik Rud Iversen og Rolf Woods (en av chipleaderne fra første startdag) på lørdag, men vil også si gratulerer til denne kule dama, Tonje, med at hun har bolle i ovnen og med at hun har tidenes desidert kuleste topp.

Ps. Her er forresten et bilde av kjekkasen John Carew (eller John Karin som jeg lenge trodde han het) på tv-bordet på onsdag. Fikk gleden av å sitte på bord med han under EPT Barcelona i august, og i tillegg til at jeg fant ut at han ikke het John Karin, så fant jeg ut at han var en skikkelig kul fyr.

TV-bord!

Starter på tv-bordet i Freeroll-NM med denne dama som dealer (og Per Sandberg i bakgrunnen). Håper jeg fikk tørket bort all spaghetti-bolognesen jeg hadde i håret etter middag.

Følg streamen på donkr.com om 20 min. (Ps si ifra hvis jeg har spaghetti bolognese i håret!)Hei verden!

Min midlertidige isolasjon fra verden er over, Rigabasilluskene har blitt nedkjempet og jeg er klar for å spille freeroll-NM i kveld! Bevis for at jeg var utenfor døren i dag:Var innom bakeren en liten tur bare for å fortelle dem at jeg har blitt frisk og at de ikke trenger å bekymre seg. Sjekk denne fyrstekaken de hadde der a: (spiste den ikke, bare slikket litt på den så ingen andre kunne spise den heller)Så dro jeg tilbake til kontoret og mobbet kollegaen min som hadde valgt å putte muggost og bringebær på brødskiva. Sikkert svensk, tenker du. Ja, svarer jeg.Turneringen i kveld går av stabelen i posthallen kl. 18.30. Noen flere som skal spille Freeroll-NM?

Avslutter med å henge ut printeren her på kontoret som er en skikkelig drittsekk.Odd_Oddsen for Karinkua.wordpress.com

Jeg liker å holde det jeg lover. (unntatt når jeg lover ting jeg ikke kan holde).

Derfor skal dere selvfølgelig få en eksklusiv Slots coaching-video fra stjerna Odd Oddsen. Han har som kjent hatt supersuksess med slots, og er et talent utenom det vanlige. Eller forresten, det var kanskje 4-korts poker han var spesielt god på. Uansett, mannen er en stjerne. Se bare her:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5pGzQRyw1a4&feature=youtube_gdata_player]

Nå har det seg desverre slik at Odd Oddsen har kontrakt med en annen coaching-site på internett, nemlig runitonce.com, og etter en kjapp telefon til sjefen der, Phil Galfond, ble det klart at jeg skulle få lov å vise hele coaching-videoen på min blogg hvis jeg bare bladde opp $100.000. Har dessverre bare $99.000 på kontoen min atm, så jeg prøvde å bestikke han med med norsk brunost og et bilde av meg i bikini. Han må være en meget spesiell fyr, for han klarte å avslå dette. Derfor har videoen blitt kuttet etter innledningen.

Har dog fått signaler om at slots-dronningen Merethe Krohn kan være interessert i å ta oppdraget for brunost og bikinibilde, men fram til det får vi bare kose oss med denne videoen.

Forresten, masse creds til Felix som var fotograf under opptaket av coachingvideoen. Dette er Felix (til venstre) en eller annen gang i Vegas når han drev og stalket Esfandiari og Oddsen.

Felix var superstolt da han dagen etter viste oss at han hadde fått Esfandiari sin autograf på venstre rumpeball. Pålitelige kilder vil ha det til at han ikke dusjet under resten av Vegas-oppholdet.

Gratis-NM i poker!

Stor dag i dag! Gratis-NM i poker går av stabelen i Posthallen med den første av tre startdager i kveld kl. 18.30.

Slik så det ut i fjor.

Ifølge NM-general Frode Fagerli ser det ut til å bli fullt alle dager, og dette blir en folkefest! Det er faktisk ventet over 1000 pers.

Dette er Frode. Han smiler som regel og sier at ting er "fløte". Fløte er en litt tyngre variant av melk.

For dere som ikke er helt inni poker (enda?) er dette en gylden anledning til å spille en stor og proff turnering, og attpåtil helt gratis! Stemningen kommer garantert til å bli god, bare du ikke havner på bord med noen av disse: (de blir så sure når (ikke hvis) de taper)

Her har nok Kjerstad tapt et eller annet.

Sjekk ut denne linken for mer info om gratis-NM/Freeroll-NM.

Og følg med her for live-stream på Donkr (fra kl. 19.30 i dag) og oppdateringer.

Jeg håper på at min gode venn (kanskje ikke SÅ god venn etter at jeg har lagt ut dette bildet) Maggy fra Sauda skal kommentere live-streamen.

Ifølge Wikipedia er det offisielle navnet på dialekten fra Sauda "Sausisk" (true story), og da jeg har en forkjærlighet for alt som har med saus å gjøre må jeg innrømme at jeg elsker dialekten. Og latteren til Maggy kan bare beskrives slik.

Martin Iversen, kalt Djay, er som regel hans partner-in-crime. Også en selsom figur, som sjeldent er kjedelig å høre på. Unntatt når han sender snaps hvor han synger til hits fra sin storhetstid, nemlig 80-tallet. Eller, det er egentlig ikke kjedelig, jeg måtte bare benytte anledningen til å disse han for for at hans storhetstid var 80-tallet.

Her er Maggy i kommentatorboksen under NM i fjor, sammen med PSB til høyre. Tror PSB sitt nick er forkortelse for Petter Som er en Baller.

Dette innlegget blogges direkte fra sengen, da jeg har pådratt meg noen Riga-basiller som ikke engang melk tar knekken på.

Ringte til Sats for å avlyse PT-time i stad. Samtalen gikk omtrent slik:

"Hei det er Karin (host). Jeg (hark) må addlyse PD-dimen i morgen. Er syk og dett i desa."

"Ok. Du er ikke helt i form nei. (Latter). Hører det. God bedring."

"Du kan le du ditt esel, men jeg dør fakddisk her"

Neida, det siste sa jeg ikke. Men var deilig å få skryte litt til dere av at jeg egentlig skulle ha PT-time i morgen.

Forresten, fint om alle kan folde hendene et lite sekund og be til vår alles overfar om at jeg blir frisk til i morgen, da jeg egentlig skal spille freeroll-NM. Og har bursdag på fredag. Og skal spille Vi Menns pokergalla-turnering lørdag. (Føkk Riga-basiller!!)

Vi Menns pokergalla går også av stabelen i Posthallen. (Til Vi Menn: kan dere plis skifte navn til "Vi Menn og noen schpaa damer"?) Mer om pokergallaen i senere innlegg. Sjekk forresten ut Vi Menns supre poker-side.

Nå skal jeg dra og tømme butikkhyllene for nesespray. Melk gidder jeg ikke engang kjøpe lenger.

Og dere; ikke gjør dette mot meg a:

Gallamiddag, hypnose og high fashion i Riga

Klarte ikke å vekke Tornerose Krohn (Krohnerose) på lørdag, og det var kanskje like greit for hun hadde bare blitt grinete, sånn som her: (de var tomme for bacon på buffeèn)

Tok meg en liten tur ut på byen alene etter å ha kjent på rastløsheten. Eller, jeg var ikke helt alene da. Hadde en litt mørk person som fulgte etter meg. Denne personen var omtrent like pratsom som Krohnerose så det ble litt kleint.

Er ikke ofte jeg går ut på shopping og kommer hjem like tomhendt som jeg gjør når jeg har spilt slots på casino, men det gjorde jeg denne lørdagen. Merker at Latvierne kanskje har litt andre preferanser når det kommer til high fashion, så kan vel forklares med det.

Var i tillegg ganske sliten etter et noe stort inntak av melk kvelden før, så jeg bestemte meg for å ta massasje istedet. Der hadde de sans for high fashion ihvertfall! Dette snasne antrekket fikk jeg på massasjestedet.

Kledde meg faktisk veldig godt, bare se: (beklager at nederste del av bildet falt ut)

Massasjedamen var kjempeflink, og jeg våknet etter ca. 45 minutter av at jeg siklet.

Fant ut at jeg var rett rundt hjørnet for hotellet da jeg skulle tilbake, og tenkte at det må være voldsomt med enveiskjørte gater i Riga siden taxisjåføren som kjørte meg bort dit i stad brukte ca. 10 minutter. Vandret tilbake i ganske fint vær.

På lørdagen var det Thor Hansen storytelling i toppetasjen. Hvis det er noe denne mannen er nesten like god til som å spille poker, er det å fortelle gode historier fra hans glansdager i Statene. Jeg har hørt mange før, men blir faktisk aldri lei.

Dersom noen av dere har hørt Thor fortelle historier før, så har dere sikkert hørt om den gangen Thor ble intervjuet av Fox News, rett før han skulle i ilden på et finalebord med 1 mill. dollar garantert til vinneren. Thor ble spurt hva han ville gjøre med pengene hvis han vant, og svarte at han ville betale ned litt gjeld. "Men hva med resten, da?", fulgte reporteren opp med, hvorpå Thor repliserte; "De får vente".

Tilbake på hotellrommet var Krohnerose back in business, hun hadde fått fram melken igjen, og vi brukte en liten stund på å gaule til Merethes fjortiss-musikk mens vi la på sparkel og limte på oss gallakjolene.

(Foto: Pål C. Nikolaisen)

Gallaen var supervellykket, mest oppsiktsvekkende var nok Torgrim Holtes hypnoseshow.

(Foto: Pål C. Nikolaisen. Gjengitt med tillatelse)

Vidar ble fascinert.

I tillegg til dette var det diverse andre konkurranser, loddtrekning og utdelinger. Det ble tilogmed servert mat. Og melk.

10 poeng til Gaminghill-gjengen.

Merethe og jeg delte ut priser. Måtte gi fra meg alkohol :(

Turen gikk etterhvert ut og videre til en klubb jeg ikke husker navnet på. Mye blide ansikter og topp stemning.

På søndag var mange ganske slitne, og jeg var ikke noe unntak. Kjøpte en burger, men kan ikke huske at jeg bestillte 4 kg. pommes frites til. Heldigvis kom Thor, og spurte hva jeg skulle gjøre med resten av pommes fritesen. Jeg sa "Den får vente". Da lo han og spiste opp alt.

Av annet nevneverdig som skjedde denne søndagen kan jeg nevne følgende:

Camilla Rørholt vant highroller-turneringen etter å ha vunnet innkjøpet i invitasjons-freerollen Clash of The Champions. Hun satt fortsatt og spilte tre-veis da vi sto opp søndag morgen. For en speller. Og for ei dame.

Camilla tapte forøvrig i Bergensstud på fredagen, og endte opp med å måtte betale middagen. Attpåtil var hun ikke der da det ble spilt, for hun hadde stukket for å spille turnering. Nå skjønner vi at det var en høyere mening med det.

Freeloaders. Untatt Camilla da. Thomas, til venstre, er slots-pro.

Og tydeligvis litt poker-pro også, siden han havnet på finalebordet i hovedturneringen, og endte opp med en rimelig respektabel 4. plass. Grattis! Vant gjorde forøvrig Torgeir Sørli Ravlo. WP og gratulerer!

Møtte noen ganske funny folk fra Sunndalsøra. Folk fra Sunndalsøra ler mye og høyt, pluss at de snakker ganske rart. Da ler jeg mye og høyt.

Vi spiste litt mat.

Og lekte med resten. Ny delikatesse ble oppfunnet. Cocktailbær med hva-sa-de og ingefær.

Vidar kjøpte seg Bloody Mary. Jeg fikk smake, og sa jeg syns den var sterk. Vidar melder "Nei, nei den er ikke så sterk skjønner du, det er bare all tabascoen oppi som er ganske sterk". Det henger kanskje på greip på Sunndalsøra, men for oss andre hang det ikke helt på greip.

Skulle egentlig spille en 100-euros turre på kvelden, men det var det visst 100 andre som hadde tenkt til også, så jeg fikk ikke plass.

Da må vi fram med arkivfoto fra forrige turre.

Dermed ble det slots istedet, og jeg vant faktisk 150 juuros. Takk til slots-pro Merethe for coaching på Elite-nivå. Regner med at du kommer med noen coaching-videoer etter hvert, kanskje på nivå med Odd Oddsen sin fra Vegas.

(TEASER: Det vil komme en eksklusiv slots-coaching video med Odd Oddsen etter hvert)

Ble en del melk på søndagen også, men vi slapp ikke til på dansegulvet i Skybaren. Der var det nemlig en delegasjon med norske langrennsutøvere som hadde noe som så ut til å være deres årlige utblåsning. Var egentlig nok underholdning i å overvære det, så det gjorde ikke så mye. (Snikfoto. Du ser dem i bakgrunnen)

Mandag var det klart for hjemreise, og jeg kan oppsummere morgenen med dette bildet. Nuff said.

Vel framme på Gardermoen skulle jeg gå å hente bilen. Tok feil buss og fikk en noe ufrivillig sightseeing rundt på Gardermoen. De har mye fine gatenavn rundt der, har lært meg alle nå.

Fant til slutt bilen, og fikk enda mer ufrivillig sightseeing rundt på Gardermoen da jeg ikke fant veien til E6.

Jeg hadde begynt å infinne meg med min skjebne, og så etter et passende sted å campe for natten, da Merethe endelig spotta skiltet med E6 og vi suste av gårde mot O-town.

Vil helt til slutt takke alle i Gaminghill og Nordicbet for en helt fantastisk tur. Særlig Morten Antonsen og Johnny Johansen, som hadde stått på som helter, både før og under arrangementet, samt Kim og Anders i Nordicbet. Kim skal forresten gifte seg snart, og jeg ønsker han lykke til! Fikk se bilde av dama hans, hun var en klar 10'er, så her er det er bare å gratulere.

Takk, takk og takk, vi ses til neste år!

Ps! Merethe har også blogget fra turen på www.krohnespoker.com. Sjekk det ut.

Snart hjem!

Mens dere venter tålmodig på recap fra lørdagens gallamiddag og søndagens festligheter her i Riga (det skal dere få altså!) kan jeg i mellomtiden by på følgende dilemma:

Alternativ 1:

Leve resten av livet med denne tatoveringen på armen:Alternativ 2:

Måtte gå på byen med badehette i to måneder framover:Hva ville du valgt?

Fredag kveld i Riga

I går kveld gikk hovedturneringen her i Riga av stabelen. Merethe og jeg fikk slappet av litt på hotellrommet først, eller dvs. Merethe sov mens jeg romsterte rundt, surfet på internettet, og prøvde å sove littegranne. Innså etter hvert at det ikke er mulig å sove noe når man har inntatt en kaffemengde som sikkert kunne fyllt et gjennomsnittlig badekar.

Vel nede i lobbyen etter at vi begge hadde fått på oss ansiktene våre, samt noen klær uten kaffeflekker, møtte vi Morten og Acerjay i registreringsdesken, og fikk på oss armbånd ( som gir gratis drikke, woho!!) Når servitørene her i Riga spør om du har armbåndet på deg (for å kunne gi deg gratis drikke, woho!!) så sier de: exhuuus me, do you have your brææschlet? Jeg passet på å holde armbåndet skjult hver gang jeg skulle bestille drikke slik at de måtte spørre (etter brææschlet).Merethe gledet seg nok til å sette seg ned ved pokerbordet og få litt fred fra den koffeinforstyrrede Karinkua, men dengang ei. Vi havnet nemlig på bord sammen.

Her dobler Merethe opp etter å ha vært all-in med KJ, og etter først å ha blitt dratt ut på turn av motstanders K9 som ble to par, ble hun så sur at hun dro ut tilbake med en knekt på river. (Til dere som ikke skjønner et fnugg av det jeg nettopp skrev; det kommer etterhvert en liten poker-lingo ordbok for dummies her på bloggen)Jeg fikk mye dårlige kort, og fikk bygget opp et ganske tight image ved bordet. Dermed ble det litt 3-betting med en del rare varianter av kort etterhvert, samt litt andre bløffer jeg slapp unna med og fikk bygget meg en decent stack.(drinken til høyre fikk jeg etter at servitøren hadde spurt om å få se mitt "brææschlet")

Til høyre for meg hadde jeg den meget joviale bergenseren Kent Røed, som nok utvilsomt var den beste spilleren ved bordet (12. Plass i EPT London nylig). Her har han fått på seg solbrillene slik at han kunne stirre uforstyrret på utringningen til Merethe.

Etter en lang pause som for noen besto av detteOg for andre av dettehavnet vi på tv-bordet. Der fikk vi også selskap av en annen bergenser, som kaller seg Major Tilt.Med to bergensere, to høns (Merethe og meg) og en haug med folk som hele tiden ble spurt om "brææschlet" ble det alt annet enn stille ved dette bordet. Stor stemning og baluba.

Etter hvert ble blindene høye. Jeg så mitt snitt til å pushe all-in med 77, og måtte innse nederlaget da motstander flippet over JJ og jeg var ute av turneringen etter en lite begivenhetsfyllt flop, turn og river.

Jeg kommenterte etter dette litt på live stream sammen med fantastiske Thor Hansen. For uinvidde kan jeg melde om at han blir kalt Gudfaren i norsk poker, har levd av å spille poker for bl.a. Hustler-gründeren Larry Flynt, og vært nominert til internasjonale Poker Hall of Fame. Er så mye å si om denne episke personen at jeg nok må vie et eget innlegg til det etterhvert. Så glade er ihvertfall Merethe og jeg i han:Smått om senn røk også Merethe ut dessverre, men kvelden var fortsatt ung. Hun joinet meg litt i kommentatorbua (stavekontrollen min rettet nå joinet til joiket, noe som fikk meg til å innse at det også kunne være et beskrivende ord for hva vi holdt på med)

Deretter gikk vi for å feire Morten Antonsen sin 40-års dag i 27. Etg. (Heis-selfie!!)

Der oppe hadde de en tryllekunster som var helt magisk (See what I did there?)Det dukket opp kort både her og der, ingen skjønte noen ting av hva som foregikk og Merethe ble skikkelig irritert over dette. Hun surmulet så fært at vi endte opp med å gå legge oss.

Her får blide Kim fra Nordicbet en god nattaklem(hvem blir vel ikke blid over en slik klem fra Merethe? Unntatt Eirik Rud Iversen da, men han var ikke der så han kunne ikke si sånn "pass på! jeg brekker") Her er Eirik Rud Iversen fra en annen anledning hvor han også drev og joiket i en kommentatorbuI dag blir det gallamiddag, og hvis jeg klarer å vekke Tornerose ved siden av meg her (Merethe), forhåpentligvis litt shopping før det.Stay tuned for mer joiking.

Pokertur med Gaminghill til Riga!For ca. To timer siden landet Merethe og jeg i Riga, byen som er kjent for sin Riga-balsam, mang en løs fugl og den sovjetiske komikeren Arkady Raikin. For hvem kjenner vel ikke til Arkady Raikin? Vel, ingen tror jeg. Men ifølge dette internettet er han en meget kjent person fra Riga. Konklusjon: det kommer egentlig ikke noen kjente personer fra Riga.

Flyturen var rask, jeg husker ingenting (nei, jeg var ikke full!) men jeg glemte å sove i går. Dermed sovnet jeg som et barn med en gang min smekre bakdel traff flysetet. Jeg sov søtt helt til Merethe dro opp vindusgardinen og jeg ble blendet halvt til døde av det som føltes som flammene i Mordor. Et lite øyeblikk var Merethe slående lik Sauron.

Fikk dumpet den rosa kofferten på hotellrommet, og løp rett ut igjen for å kjøpe meg kamera, se så fint: (hva skjer forresten med stikkontakter lang oppå veggen?)

Og spise en rask lunsj som egentlig så skikkelig ekkel ut. Likte ikke de greiene utenpå kyllingen, så når jeg var ferdig så det slik ut: (Karin, 4 år, var her)

I kveld spiller Merethe og jeg Gaminghill Experience, en 300 juuuros turnering i casinoet her på hotellet, med masse andre nordmenn som har tatt turen. Det blir gøy! Lenge siden jeg har spilt en stor turnering nå, og jeg har samlet opp skikkelig masse god karma i det siste (ga 50 Kr til en rumener her om dagen) så dette bør gå veien. Følg med på Twitter, der vil vi oppdatere litt under turneringen. @H_montana13 og Merethe på @merethekrohn. Du kan også søke på hastaggen #GHriga på Twitter og Instagram. Lykke til til oss sjæl!Med seniorene til Florida

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra 10 dager i Florida, nærmere bestemt Cape Coral. Hvis du er under 50 år så har du sannsynligvis aldri vært der.  Florida er nemlig dit Amerikanerne drar når de skal pensjonere seg, litt sånn som store deler av FrPs velgere pensjonerer seg på Cåsta Del Sål i Spania.

Men, hvem sier vel nei takk til gratis ferie, dessuten med to av mine favorittmennesker: (min stefar og mor)

De har hus der. Det ser sånn ut (mitt rom nederst):

 

Jeg grep anledningen til å late som om jeg skulle på fat camp (har inngått et slankeveddemål laaangt over evne, lover å komme tilbake til det i et senere innlegg), og var Fotballfrue-wannabe i 10-dager. Eller, kanskje ikke fullt så ekstrem. Men det gikk mye i grønnsaksjuice og joggeturer da. Noe mer sier jeg ikke om det, for da begynner dere bare å gjespe.

Ellers forløp dagene seg omtrent slik:

Hang mye rundt i morgenkåpe

Slik ekstremsport i svømmebassenget er visst vanlig blant pensjonistene i Florida.

Jeg holdt meg til slike drikkevarer. Coke Zero, my hero. (Innlegg sponset av Coca Cola)

Hang litt hos naboene. Men kunne ikke være der for mye fordi hun til høyre lager sykt god mat. Og det går ikke i Grethe Roede akkurat. Han til venstre lager bare uvesen.

Fant noen på min alder. De var delfiner. Snappet dem i det uendelige, og jeg skjønner ikke at jeg fortsatt har så mange venner på Snapchat.

Solte meg selvfølgelig. Øvde litt på poseringen til kamera også. Fikk det ikke helt til.

Lærte meg å svømme.

Ga Mamma gave på morsdagen.

Men hun likte den ikke, så hun gikk og satt seg i møbelbutikken for å sture.

Spilte litt poker. Han ene ved bordet mitt ble kastet ut fordi han kalte en annen fyr for nigger, og det var litt kjipt fordi han drev og ga bort penger til meg. Så tapte jeg istedet og gikk hjem og skammet meg.

Men så fikk jeg sitte på i en annen nabo sin bil, som var skikkelig rask. Jeg trodde jeg skulle dø, men så overlevde jeg, og da ble jeg glad igjen.

Summa summarum: En veldig hyggelig og avslappende tur, fikk shoppet masse så nå er jeg blakk, men hva gjør vel det når jeg egentlig ikke bør spise noe særlig uansett.

Avslutter med et helt random bilde av mormor med en pute på hodet.

Expect the unexpected

Hei du som sitter der! Jeg vil gratulere deg.

Du har funnet veien til Karinkuas aller første blogginnlegg, og da er det på sin plass å gratulere. Her vil det etter hvert dukke opp både tutti og frutti, og jeg vil være så breial at jeg siterer min venn Lasken, som kom med følgende statement (hidden brag):

"Vanskelig å ikke åpne snappene til Karin, de er ofte som en boks med sjokolade, man vet aldri hva man får."

(Dette er Lasken. Han er fra Kragerø. Der holder de seg for øynene når de leker hjemsel.)

Denne bloggen vil bli litt som en boks med sjokolade, bare uten de der ekle bitene med konjakk inni.

Ps! Hvis du ikke vet hvem jeg er, så kan jeg ikke hjelpe deg for det gjør ikke jeg heller. Joda. Jeg er Karin. Bare se her.