hits

mars 2014

Team vimennpoker.no

Da var katta ute av sekken, og det er offisiellt;

Jeg er en av 8 heldige som det kommende året skal være en del av Team Vimennpoker.no!

Foreløpig har følgende medlemmer blitt lansert, og det gjenstår nå bare èn til før vi er fulltallige:

-Ørjan Skommo, Norgesmester 2011 og profesjonell pokerspiller. En meget dyktig spiller, men også en veldig kul fyr. Ørjan spiller mye i store, internasjonale turneringer, og jeg husker godt da jeg spilte en WSOP- turnering i fjor, og havnet på bord med en australier. Etter litt prat kom det fram at jeg var norsk, og australieren sa han kjente en god, norsk spiller som han mente het noe han uttalte omtrent slik: "Åååårchæææn? Do you know Åååårchææn?" Tok litt tid før jeg skjønte at han mente Ørjan. (Vurdert å skifte navn til noe litt mer internasjonalt, Ørjan? Foreslår John. Eller David.)

Ørjan vil være kaptein på teamet.

-Henrik Tollefsen, også tidligere Norgesmester (2009). Han slo faktisk Ørjan heads-up i NM dette året. I likhet med Ørjan reiser også Henrik rundt og spiller store, internasjonale turneringer, og har for tiden base i Macau. Der går det visst mye i cash-games mot kineserne. Har ikke fått gleden av å bli godt kjent med han enda, men regner med at det blir andre boller nå som vi begge er med i Team Vimennpoker.no.

-Drea Utvik Karlsen, en veldig flink og populær blogger, som hadde gleden av å bli kjent med under NM i Dublin i fjor. Denne jenta er umulig å ikke like! I tillegg til at hun er en habil fotograf, er hun også en up-and-coming pokerspiller, med en stor interesse for spillet. Bloggen hennes kan dere se her.

-Fredrik Akerholt fra Vestfold har allerede fått kallenavnet "Junior", da han enda er et noe ubeskrevet blad i pokersammenheng. Men det kommer nok til å endre seg nå som han har fått plass på teamet! Fredrik kjenner jeg heller ikke så godt enda, men jeg vet at han har gått på BI i likhet med meg. Da har vi hvertfall noe å diskutere når vi møtes (håper ikke vi har hatt noen forelesninger sammen, for da har han garantert fått meg seg at jeg er hun dama som alltid kommer 15 minutter for sent, får alle på rad 14 til å reise seg mens jeg velter kaffekopper og cola-flasker på vei til den eneste ledige stolen i aulaen før jeg sovner ca. 25 minutter inn i forelesningen)

-Geir Egholm, også kjent under navnet "Kaffe-Geir". Denne mannen er en gammel traver, og godt kjent for de fleste i pokermiljøet. Han kjennetegnes ved sitt gode humør og rungende latter. Et veldig positivt element å ha med i teamet, og samtidig en mann som har gjort mye for poker-norge. Geir vant nemlig over påtalemyndigheten i Lagmannsretten, da han var tiltalt for å ha arrangert ulovlig lykkespill, og fikk dermed stadfestet i det norske rettsapparatet at poker ikke kan defineres som lykkespill i henhold til Straffeloven. Mer om "Egholm-dommen" kan du lese her.

-Stine Marie Bringsli er en skikkelig babe. Du må alikevel ikke la deg lure av den søte utsiden, for Stine har vært med i gamet en stund og har flere meritter å skryte av som pokerspiller. Blant annet kan nevnes en 9. plass i NM 2010, hvor hun samtidig debuterte i NM-sammenheng. Stine gjør seg godt foran kamera, og går under kallenavnet "poker-modell". Jeg gleder meg til å treffe Stine igjen i Dublin om en liten uke.

 

Her er forresten et bilde av (fra venstre) meg, Merethe, Stine og hennes forlovede Even fra Vegas i sommer.

 

Og så meg da; Karin Bruteig, den ekte Karinkua. Jeg skal være en del av Team Vimennpoker.no og samtidig representere Pokerstars. Jeg er veldig glad, litt stolt, og ikke så innmari lite spent på hva dette året vil bringe.

 

Jeg sier som Turboneger: LET'S GET IT ON!

 

http://www.youtube.com/watch?v=ghxWYXnoGjY

 

Ps. Hvis du sier Vi Menn skikkelig fort, mange ganger etter hverandre, så blir det Women. Just sayin'...

Gode nyheter!

I går leverte jeg bilen min på verksted, for den luktet sånn bensin. Jeg kjørte rundt i den en stund på tross av dette, men med en konstant angst for at bilen skulle eksplodere, Fast & the furious-style og at jeg skulle bli flambert som en banan på asiatisk restaurant. Dette skjedde heldigvis ikke, og det eneste stedet jeg har blitt grillet i det siste er på Brun & Blid.

Men jeg ble veldig glad da jeg mottok sms fra dem i dag: (ref. Innlegg om Snap Drive her om dagen)Faith in humanity: restored!

Og dere!

Jeg kårer de siste vinnerne av Twitter/Pokerstars-konkurransen I DAG, dette fordi det tar litt tid å kreditere billetter, og NM er jo rett rundt hjørnet.

Publiserer de siste vinnerne her ila. dagen.

Kan også melde om at det er en annen, spennende nyhet rett rundt hjørnet, så følg med de neste dagene!

Till then: ciao!

Første vinner er kåret!

Gratulerer til Andreas Sanden, ca_tuuuuzen på Pokerstars, som vant første satellitt-billett!

Dere som allerede har deltatt har fortsatt mulighet til å vinne, dere som enda ikke har deltatt kan lese hvordan dere gjør det lenger ned på bloggen.

Lykke til!

En era er forbi

Det er med sorg jeg må melde om at en era er forbi.

Tiden da vi kunne svare på reklame-sms og andre massutsendte meldinger med sarkastiske eller tullete svar, kun for å kunne legge ut på Instagram og le av det med vennene våre (for alle vet jo at disse meldingene aldri kommer fram) er over.

Dette fikk jeg smertelig erfare i dag, da jeg fikk en reklame-sms fra Snap Drive. Det er helt uaktuelt for meg å bruke dette bilverkstedet igjen (skal ikke nevne spesifikt hvilket av verkstedene deres jeg sikter til) da jeg har sterk mistanke om at de la til en del unødvendige "reparasjoner" da jeg hadde bilen min på EU-kontroll der.

Men jeg hadde ikke tenkt til å fortelle dem om det...Oi sann!

Konkurranse! Vinn vinn!

Nå nærmer Poker-NM seg med stormskritt, og det finnes fortsatt muligheter for å kvalifisere seg via Pokerstars, som kjører satellitter helt fram til 30/3.

Alle satellittene, samt info om fordelene ved å spille for Pokerstars under NM kan du lese om hvis du klikker her.Jeg skal dele ut 5 billetter til €11-satellitter til noen heldige vinnere.

Besvar følgende spørsmål på Twitter, og hastag med #pokerstarsno og #karinkua:

Hva er premien til den beste Pokerstars-spilleren i poker-NM? (Lastlonger)

(Hint: du kan finne svaret via linken jeg la ut litt lenger opp)

Husk også å skrive ditt Pokerstars-nick.

Hvis du poster et kult bilde med Tweeten din vil du også kunne vinne en Pokerstars T-skjorte, og jeg vil poste bildet her på bloggen.

(Dette bildet ville jeg postet hvis jeg kunne vært med i konkurransen)Jeg vil kåre en vinner hver dag fra mandag.

Lykke til!A day in the life

Har fått litt klager i det siste.

Folk sier at det er skikkelig døllt at jeg ikke har mer rosa-blogg tendenser, de ønsker dagens outfit, de ønsker å vite hva jeg har spist i dag, og de ønsker å vite hvordan jeg trener.

Men hey, can't blame them. Må vel innrømme at denne bloggen heller mer mot mørk-rød/lilla på fargepaletten, hvis vi skal bruke den metaforen. (Hadde egentlig googlet en del fremmedord i dag for å virke skikkelig smart på bloggen, men så rant det inn med rosa-blogg mas så jeg får nøye meg med det enkle ordet metafor)

Og hvor dust er vel ikke jeg hvis jeg ikke gir mine kjære fans det de vil ha?

Nå skulle det egentlig komme en selfie, for jeg har lest nok rosablogger til å skjønne at det er elementært. Men selv om jeg googlet "how to pose on selfie" fikk jeg det ikke til. Så kjører en Shelfie istedet.(Ikke min shelf forresten.)

Får vel være så grei å vise dere mitt forsøk på selfie. (Google sa at litt tunge var sensuelt, at bilder ovenifra skjuler eventuelle dobbelthaker og at de beste selfiene blir tatt på badet)Dagen startet med en joggetur. (Her fra en annen gang jeg var på joggetur og latet som jeg likte det)Jogget ca. 3 minutter og hadde tenkt til å stoppe for jeg orket ikke mer, men så kom det en høy og mørk en i Bjørn Dæhlie-klær, så da måtte jeg jogge i enda to minutter, til han hadde rundet svingen og ikke kunne se meg lenger.Så på noen fitspo-bilder på Instagram, kom på at jeg også ville bli sånn og jogget resten av ruten min. Kastet bare litt opp når jeg kom hjem.

Takk Gud for fitspo: <3Dusjet. Var tom for mine megadyreluksusdusjsåper så måtte bruke dobbeldusj i stedet, og luktet mann da jeg steg ut av dusjen.

Hadde ingen kule klær, så stakk ned på Fretex-automaten og hentet noen. Deilig å komme rumenerne i forkjøpet en gang iblant.Ble storfangst der, sjekk denne fulltrefferen:Og disse noe ubehagelige, men veldig praktiske skoene:Spiste frokost.Ble ikke mett så spiste litt mer, selvfølgelig supersunn mat:Så reklame for en ny, sunnere kake så stakk og kjøpte 3 sånne (2 til senere da).Den var god, så jeg spiste de to andre også. Senere da. (Prøvde å finne en definisjon på senere, lyktes ikke, men vi må vel alle være enige om at 5 minutter etterpå kan klassifiseres som senere, om enn noe på grensen)

Angret og ble kvalm, så spiste bare tyggis resten av dagen. Ble støl i kjeven og tenkte at det var jo fint, for da kan jeg droppe styrketreningen i kveld.

Snuste også en del og ble sår i leppa. Prøvde å legge snusboksen bak macen på kontoret så jeg skulle glemme den og ikke bli så sår i leppa. Ble etterhvert klart for meg at jeg har ekstraordinært god hukommelse, asbergers-style, for jeg husket hvor jeg hadde lagt den etter bare 20 minutter.

Dro innom tannlegen for å hente et eksemplar av Her & Nå (lært at det er et sånt blad alle leser, men ingen kjøper) og dermed var kveldsunderholdningen i boks.Drakk store mengder Cola Zero, pusset tennene nesten rett etterpå selv om tannlegen sier at man ikke skal gjøre det fordi da ødelegger man tannemaljen og får stygge tenner, men det føltes bra å være litt rebelsk og utagerende for en gangs skyld.

Nå gjenstår det bare å si sånn som det står på Fitspo på Instagram:

Train, eat, sleep, repeat.

NB FOLKENS! Har vært noe gærne instillinger på kommentarfeltet, dette er nå ordnet, så fritt fram for å kommentere! (Fortell gjerne hva dere spiste til frokost, dagens outfit (hva dere fant i fretex-containeren) og hvordan dere har trent i dag).

Hvit måned (ikke desember!)

I skrivende stund er det lørdag kveld, klokken er 22.58 og jeg sitter alene og ser på en random lørdagsfilm mens jeg fikser neglene, drikker cola zero og skriver blogg.

De to foregående helgene har vært omtrent like ville.Nei du har jo helt rett, det er ikke særlig ville tilstander.

Grunnen til dette er ikke at jeg har mistet alle vennene mine, fått irritabel-tarmsyndrom eller at det går sykt bra filmer på TV på lørdagskveldene.

Grunnen er (dere som har fulgt med har selvfølgelig fått med dere dette for lenge siden) at jeg har hvit måned.

Noen av dere tenker kanskje nå at hvit måned er i desember, type når alt er hvitt ute og man synger om en hvit jul. Mitt tips er at dere sannsynligvis trenger en hvit måned selv.

Og det betyr null alkohol.

(40 Year Old Virgin på TV. Føler meg litt som en sjæl atm.)I mitt tilfelle er dette en selvpålagt restriksjon/lidelse/fengsel, rett og slett etter litt for mye av det gode en stund, samt at jeg jo har et slanke-bet som har veldig godt av denne edruskapen.

(Blir litt dødt på gutte-fronten i disse edru tider, så fikk et tips om at milkshake skulle løse det. Dårlig tips)Det er uvant å våkne helt uthvilt på søndager og vite helt sikkert hvor man er, hva man gjorde i går (les: hvilken film som gikk på TV) samt ha full kontroll på telefon/nøkler/penger/segselv.

Har faktisk lært meg å like det (litt). Hvem hadde vel trodd det?

Noen observasjoner gjør man seg i edruskapen:

Når folk spør hva man gjør kl. 03.58 på natten kan man svare slik:(dette var en løgn da, for jeg trenger faktisk ikke ny kommode til soverommet)

Snapchat:

-Snapfrekvensen er positivt korrelert med alkoholinntaket til folk (obv)

-Snapkvaliteten er negativt korrelert med alkoholinntaket til folk.

(Forskjellen nå er at jeg er ved full bevissthet når jeg mottar dem, så jeg husker det meste og kan komme til slike vitenskaplig baserte konklusjoner. Fint om ingen andre gjør dette når jeg går tilbake til å leve i synd. Takk)

For å understreke dette poenget skal jeg gi dere eksempel på en lavkvalitetssnap og en litt-høyere-kvalitets-snap. Du får selv gjette hvilken som er hvilken, og hvilken som er edru-snap. (Grattis hvis du fant det ut, du bør melde deg inn i MENSA)

Søndag morgen-observasjoner:

-Naboen går grådig tidlig ut med søpla, og har skikkelig stygge tøfler.

-Det er bare nerder som meg på sats, og ingen å bli flau ovenfor hvis jeg skulle finne på å miste mobilen på tredemøllen så den forsvinner under tredemøllen bak (ble litt flau alikevel da dette skjedde forrige søndag)

-Det er ikke JustinBieberKonsert-trengsel på Bunnpris.

Alt dette er nå ferdig observert, edruskapen er opplevd, jeg kjenner nå at det holder for min del og jeg er klar for å gå tilbake til å leve i synd. Er tross alt mye morsommere å leve i synd.

MEN, jeg har lovt meg selv en måned, så det blir en helg til med lørdagsfilm på TV og hjemmemanikyr. Send meg litt god vibber a. (Og dårlige snaps)Cola Zero out.

Vår?

Selv om det føles som om denne uendelige vinteren aldri slipper taket, så kan jeg opplyse om at den faktisk kommer til å gjøre det. Dette vet jeg av erfaring, og er tilogmed villig til å vedde om det.

Sjekk hvordan det så ut på Bygdøy i dag, 13 grader og skikkelig vårvær:

I motsetning til det som er vanlig, at hundeeiere går tur med hunden sin, pleier hunden min Fanny å gå tur med meg. I dag tok hun meg med på en skikkelig lang tur. Det er hyggelig det, altså. (untatt når hun driver og snuser fremmede i skrittet og hopper på forbipasserende med skitne labber så de blir seende slik ut):Men da pleier jeg bare å late som om jeg er er ute å lufter megselv, eller at jeg er døvstum.

Vanskelig å kjefte på en døvstum som er ute og lufter seg selv, liksom.

Fanny er også en ganske habil pokerspiller, se bare her: (ok, hun er egentlig en skikkelig fisk, men ikke si til henne at jeg har sagt det)Men det var en avsporing, for jeg skulle snakke om vår, og fortelle dere at våren faktisk er i anmarsj, og det er helt sant fordi det har jeg kjent på gikta i dag.Pils ut. (det pleide jeg å si da jeg var 15 og akkurat hadde begynt å drikke pils og det var skikkelig kult å si, derfor sa jeg det. Mye.)Vil du ha gåsehud?

Det er ikke ofte jeg deler låter på Facebook eller på andre måter prøver å presse min musikk på folk jeg kjenner. Har kanskje gjort det i en fjern fortid, men blitt møtt med rynkede panner og spørsmål om jeg pleier å spise mye syre. Det gjør jeg ikke altså. Unntatt den fine, grønne som man kan finne i skogen om sommeren.Men i dag skal jeg faktisk dele litt musikk.

Har oppdaget en DJ som kaller seg Kygo, som har de beste remixene jeg noensinne har hørt. Særlig remixen av I See Fire med Ed Sheeran er så magisk at jeg bare må høre på den hele tiden.

Her er Ed Sheeran-mixen på Youtube:

I See FireNår jeg i tillegg fant ut at Kygo har remixet Jolene med Dolly Parton og Sexual Healing med Marvin Gaye ble det ikke mange timer uten propper i ørene på meg. Har laget en spilleliste på Soundcloud med alle de uvirkelige mixene til Kygo, samt litt andre favoritter på Soundcloud.

Dette er perfekt grindemusikk i tillegg!

Her finner dere listen:

Karinkuas liste-som-hun-hører-på-hele-tidenMerethe og Kua som kommenterer. Kanskje ikke som musikk i dine ører?

Si ifra hvis dere liker det så kan det hende jeg presser på dere mer musikk en gang i fremtiden.Nerdalert!

Jeg har slankebet til NM.

Dette veddemålet ble inngått et par uker før jul (smart? Nei. Promille i bildet? Ja.) og da julen kom utsatte jeg slankingen til etter høytiden. Da jeg veide meg helt i slutten av desember holdt jeg på å få hjerteinfarkt og post-traumatisk stressyndrom på en og samme tid. Vekten viste i overkant av 68 kilo, og jeg hadde veddet på at jeg skulle veie 59 kg. til NM.

Det er 9 kg. det! Ca. 2 ganger vekten av bikkja mi, eller 9 ganger vekten av pinnsvinet og hagegnomen min tilsammen.

Her er et arkivbilde fra et par år tilbake, hvor kostholdet var litt dårligere. Koste meg med maten, da.

De siste månedene har jeg begynt på hardkjøret, og da jeg var i USA ganske nylig hamstret jeg kosttilskudd og slankepiller, nok til å starte et ganske velutstyr apotek her hjemme. Særlig de pillene man må vise leg i kassen for å få kjøpt er en av mine favoritter

I dag veide jeg 63,5 kg., dvs. at jeg har tatt av omtrent en hund. Da begynner vi å snakke!

Okei, kanskje ikke en så stor hund da. Mer en hund på Fanny sin størrelse (her er hun i Spiderman-drakten sin. Derfor hun ser litt sur ut.)

I tillegg til mye trening og lite spising om dagen (hallo, jeg har hvit måned i tillegg! True story!) driver jeg med også med pokerfaglig oppkjøring til NM. Har byttet ut skolebøkene (skippertak i april, yo) med pokerbøker og coachingvideoer på Run It Once, i tillegg til å spille så mye som mulig, både på Pokerstars og live.

Ikke feil å ligge i sofaen og se MTT-videoer på Run It Once. Når jeg i tillegg kan skryte av at jeg nettopp har trent her så er dagen min komplett.

(Pleier forøvrig å ta på meg treningsklær når jeg skal ut å gjøre ærender, bare for at folk skal tro jeg er på vei til eller fra trening. En ganske populær ting å gjøre på vestkanten, faktisk)

Ikke kall meg nerd, a. Eller ok. Litt nerd da. Men man må være litt nerd hvis man skal bli Norgesmester!

(arkivbilde fra WSOP i sommer hvor jeg faktisk var SKIKKELIG nerd og gikk bort å spurte Vanessa Selbst om å ta bilde. Stalkerfan-alert!)

Jeg skal prøve å få spillt så mange eventer som mulig under NM, men Main Event, Ladies Event og Heads Up er spikret (må selge prosenter i HU da). Prøver å få til Fixed Limit og Turbo 6-max også.

Hele NM-Programmet ser du her: NM i Poker

10 poeng på kleinhetsskalaen

Etter at jeg innså at det ikke er en liten dverg i skapet mitt som syr inn buksene om natten, har jeg frekventer diverse treningssentre. Litt av og på da, ettersom hvor trange buksene har vært. En av favorittsyslene mine på treningssentere (nei, det er ikke å trene) er å observere. Jeg har blant annet observert at ting lett blir kleint.

Hvis du ber noen av vennene dine om å liste opp topp 3 arenaer hvor det er høy frekvens av kleine øyeblikk, vil jeg vedde på at 100 % av dem har treningsstudioet som en av disse arenaene. (med unntak av sofagris-vennene dine da, de som tror at Elixia er en gresk gud og at Sats bare er noe man tar når man skal reise seg fra sofaen)

Grunnen til hvorfor ting blir så fort kleint på treningssenteret har jeg filosofert litt over, uten å komme til noen konklusjon. Mye av grunnen tror jeg er at vi alle er redde for å framstå som en total noob, at man rett og slett ikke aner hva man holder på med, sånn som han her:

Jeg er den første til å innrømme at jeg fort blir flau på treningssenteret. Selv om jeg har trent på slike steder i årevis. (litt av og på da, ettersom hvor trange buksene har vært)

Det flaueste var den gangen jeg meldte meg på feil time. Jeg skulle på en step-time, og valgte den timen utelukkende fordi det sto "enkel koreografi".

Ca. 3,5 minutter ut i timen var det klinkende klart for meg at dette ikke var enkel koreografi, det var faktisk ikke step en gang.

(Dette er min desidert mest sporty venninne Ida, før Oslo Maraton)

Og det ble skikkelig flaut. Bambi på glattisen blir milde ord. Jeg prøvde å flytte meg bakover i salen, inn i skammekroken et eller annet sted, men det resulterte bare i at jeg kom enda nærmere de andre og så enda mer klønete ut. Så jeg faket et hodepineattak og prøvde å snike meg ut av døren. Alle som har vært på gruppetime vet at det ikke er mulig å snike seg ut av døren.

Forrige uke skulle jeg løpe på mølla. Det er dritkjedelig. Si noe annet, og jeg kaller deg en løgner.

Jeg syns jeg hadde funnet en god løsning på dette problemet ved å laste ned noe stand-up på Ipaden min. Det var kjempemorsomt! Så morsomt at jeg ikke klarte å holde meg og begynte å le høyt. Det var flaut det. Jeg følte meg litt som han duden du kan se på gata iblant, han som alle tror går og snakker med seg selv men som egentlig har headset i øret.

Pass deg for dverger i skapet hvis du spiser to is, sånn som jeg iblant gjør.

 

Vær så snill og del dine kleine øyeblikk på treningssentere i kommentarfeltet, er så morsomt å høre om.

Reker+poker=gi meg en serviett!

I går kom mamma og stefaren min hjem fra Florida. De savnet visst det norske grå været og regnet. Jeg dro og hentet dem på flyplassen (kjente dem nesten ikke igjen, de var jo så svarte at de gikk i ett med asfalten), og stefaren min klaget over at jeg ikke brukte blinklys. Det han ikke skjønner er at dette er helt bevisst fra min side, er jo ingen som har noe med hvor jeg skal.Stefaren min bruker forresten ikke blinklys når han er ute og kjører båt, så skjønner ikke hvorfor han klager på meg.

På Pokerstars kjører de for tiden kvalifiseringer til noe som heter The Shark Cage (klikk på linken for mer info) Det er et tv-program hvor en kvalifisert pr. program får spille mot proffene om 1. Mill dollar på tv, med en litt spesiell vri. Jeg måtte jo spille denne, men oppdaget at kombinasjonen spise reker+spille poker på Ipad fort blir grisete.Klarte dessverre ikke kvalifisere meg, men går turneringer fram til 13. Mars, så får prøve igjen senere. Trenger 1. Mill. dollar så jeg kan kjøpe meg ny støvsuger.

Ellers kan jeg fortelle at jeg har fått en ny stol på jobben hvor jeg i praksis sitter på en fjær. Skal visst være bra for ryggen, men jeg blir bare sjøsyk jeg. Sjekk a:

Avslutter med et lite kostholdstips; verdens enkleste måte å brenne masse kalorier:Jeg har en kunngjøring!

I dag skal jeg fortelle dere en ting (nei, jeg er ikke gravid!)

Først skal jeg bare blogge litt om når jeg sto opp i dag, hva jeg spiste til frokost, dagens antrekk, hva jeg trente i dag, samt hvilken sjampo som er best å bruke på blondt hår.

(Tipper dere syntes det hørtes like kjedelig ut som jeg syns det var å stå opp i dag tidlig:)Neida! La oss gå rett på sak!

Jeg skal spille NM i Poker for PokerstarsFor dere som ikke vet det kan jeg opplyse om at dette eventet foregår i Dublin 5-13 april. Jeg er veldig stolt over å få representere Pokerstars, særlig når jeg er i selskap med disse menneskene, som også skal spille for Pokerstars under NM:Morten Ramm er nok godt kjent for de fleste, utenom de av dere som har bodd i en boks de siste årene, naturlig nok. Han spilte sitt første poker-NM allerede i 2007 i Gøteborg, og har deretter deltatt i Riga i 2011 samt i Dublin i 2012. I sommer traff jeg han i Vegas, da vi var på fest i Pokerstars-huset. Fin type, altså.Henrik Thodesen er også et kjent fjes, som spilte NM i Riga i 2012 og i Dublin i fjor. Han traff jeg også i Vegas i sommer, hvor han bodde i Pokerstars-huset, og spilte VM i poker (wsop). Her er et bilde fra en kveld vi var ute i Vegas, der det tok litt av.Henrik endte på solo-nachspiel på legevakten pga. et stort kutt i panna, og ingen av oss husket hva som egentlig skjedde. (Rimelig sikker på at det var jeg som påførte han det, men ikke si det til han a.)

Dette bildet la han ut på Instagram fra sykehuset.

Min kjære venn Thor spiller også for Pokerstars. Han har jeg nevnt her før, og har også lovt dere et eget innlegg om han. Det kommer!En annen morroklump som spiller for Pokerstars er Thomas Gullestad aka Fingern. Han spilte NM i Riga i 2011 og i Dublin i fjor.Fingern er så heldig å ha kapret drømmedama i Jenny Skavlan. Jenny kjenner jeg fra barndommen, siden vi vokste opp i samme gate på Bygdøy. Hadde ikke sett henne på mange år (unntatt i Se & Hør seff) da jeg traff henne og Fingeren i Pokerstars-huset i Vegas i sommer. De topper ihvertfall min liste over tidenes søteste par. (Etter mamma og stefaren min da, må skrive det siden de leser denne bloggen)Per Heimly skal også spille NM for Pokerstars. Han har jeg aldri møtt, men har hørt at han skal være en festlig type.Og selvfølgelig Johnny Lodden da, som er Pokerstars Pro. Her ser dere han fra Vegas i sommer (han som ser veldig glad ut, tror han hadde hørt rykter om at det skulle komme en dverg i en kake senere. Og det gjorde det faktisk)

For dere som har lyst til å se dvergen som kom ut av kaken kan dere trykke på denne linken: All in i Las Vegas

Der kan dere se alle episodene av nett-tv serien All in i Las Vegas, som ble filmet i Pokerstars-huset i Vegas i sommer. Nesten alle jeg har nevnt ovenfor er med, til og med jeg (episode 4).Og tilslutt: Karinkua. Kan ikke si jeg gleder meg mindre til NM nå. Noen som har en tidsmaskin å låne bort?For et julesjukehus!

For de som ikke har Norges Store Ordbok over Ord Som Egentlig Ikke Finnes hjemme i bokhylla, så skal jeg komme med definisjonen av ordet Julesjukehus, som du kan finne i nevnte bok.

"Julesjukehus er et kraftuttrykk som beskriver ekstremt elleville tilstander det ikke finnes andre ord som kan beskrive".

Denne helgen har vært totalt julesjukehus.

Det startet med freeroll-NM på torsdag, bursdagsfeiring på fredag, dag 2 av freeroll-NM på lørdag, samt Vi Menns pokergalla, prisutdeling, og spesialturnering Gullhånda på lørdagskvelden.

Bursdagsfeiringen på fredag var great sucess, og forløp seg omtrent slik:

Etter at jeg røk ut fra Freeroll-NM på lørdag kveld (les om det i tidligere post) hadde jeg kun èn time på meg før Vi Menns store gallaturnering Gullhånda skulle starte. Da var det bare å ta beina fatt, løpe ut i Oslo-regnet og finne seg en kjole asap. Ca. 45 minutter senere satt jeg klar ved pokerbordet med bl.a. Lasken som lesket og mesket seg. (hoho)

Dette etter å skiftet på et bakrom, foran en dør som jeg litt senere innså at det var vindu ut mot Posthallen i. Hvis noen så meg: Sorry altså. Pleier vanligvis å barbere leggene.

Ellers var det sykt god stemning rundt alle bordene hele kvelden, med 150 stykker med i turneringen. For det meste veldig gode spillere.

Ting gikk min vei, og jeg spilte ganske aggressivt.

Ting gikk faktisk så bra at jeg tilslutt havnet på finalebordet  Det var også direktesendt på stream, med disse klovnene som kommentatorer. Hva de sa vil jeg egentlig ikke vite tror jeg.

Ble veldig turbo-turnering etterhvert, og jeg var supershort. Røk til slutt ut på 8. plass med åtter-par, da gli-baktus dro på en flush.

Gratulerer til Espen Tangstad som vant hele greia. Må faktisk si at jeg elsker denne mannen. Makan til humørspreder.

Vant en svæær pose med Life-helskostprodukter. Noe som passet meg midt i blinken, til jeg innså at det egentlig var forventet at en mann skulle vinne denne. Blant produktene jeg fikk var et fancy kosttilskudd som skulle være bra "For menns helse og økt lyst". Kunne jo være spennende å se hvordan virkninger disse pillene ville fått på meg. Hele posen selges forresten til høystbydende.

Jeg var pessimistisk til å få komme inn på et utested drassende på en svæær pose full av piller, så vi dro innom Manda og dumpet den der, før det bar videre til Nox. Der var det var stappa til randen med pokerfolk.

Tusen takk til alle disse fantastiske menneskene for en helg som oppfyller kriteriene til å kunne bruke ordet Julesjukehus. Det er vanskelig å ikke glede seg som et spedbarn til NM i Poker i April. Håper det blir oppfunnet enda sterkere kraftuttrykk til den tid.

I kveld er det forresten 8 års dag for Sunday Million på Pokerstars (en av verdens største, ukentlige nettpokerturneringer) med 8.000.000 dollar garantert i premier, og med 1.000.000 dollar garantert til vinneren. Denne må jo bare spilles. Mitt nick på Pokerstars er Alerta222 hvis noen vil raile. Se etter ku-avataren.

Avslutter med en liten bildekavalkade.

Thor spiste som vanlig opp mine matrester.

Martin fridde til meg et par ganger. Her har han masse chips på finalebordet i Gullhånda. Må ha jukset.

Aylar var på plass for å heie på kjæresten sin som fortsatt hang med i Freeroll-NM på fredag ettermiddag. Tror hun så at jeg var litt sliten, for hun bød på sjokolade

Makan til søt dame ass.

Og her har dere vinneren av Freeroll-NM i poker 2014, Eirik Bjørdal. Var faktisk han som slo ut meg av turneringen også. Fin fyr. Fin lue.

Vi jentene hadde vår egen fest på do

Uff, når jeg begynner å dra fram dobilder skjønner jeg at det er på tide å avslutte denne bildekavalkaden.

Nå står jeg foran en litt roligere uke, det skal jobbes, det skal studeres, og det skal annonseres en svæær pose med Life-produkter på finn.no.

Snakkes!

Snipp, snapp, snute

Da var eventyret over, og jeg er ute av Freeroll NM 2014 på en 15. Plass.Lite å si om hva som egentlig skjedde, bortsett fra at jeg spillte bra i starten, deretter tapte jeg en stor pot med JJ, og sammen med høye blinder bidro dette til at jeg måtte gå all in med A3.

Utenom dette er jeg superhappy med spillet mitt under hele turneringen, og da kan man jo ikke klage (unntatt på dealeren, på kortstokken, på maten og på været)Nå er det Vi Menns pokergalla-turnering. Good stemning! Her er store deler av Norges (turnerings)pokerelite samlet.

(Denne snappen fikk jeg av Eirik Rud Iversen. De sier man tuktes den man elsker, og jeg tror egentlig det er det som er casen her)Johnny røk forøvrig tidlig ut. Tror det var snakk om at han måtte hjem å lage middag til kona.

Forresten så møtte jeg på Audun, som vant quizen i min bursdag i går. Han går fortsatt med sjokolademedaljen, han. Den kostet bare 10 kr på Nille, men ikke si det til han da.Nå skal det hygges, følg med i morgen for kose-lang-blogg om hele helgen. (Blogges forresten direkte fra posthallen)

NM-finale og knekkebrødsmuler

Finaledagen i freeroll NM er igang i Posthallen, og jeg er faktisk på plass. Ble møtt med et glass vann og en ibux av dagens helt, nemlig denne mannen (se på han da)Hvis noen spør hvem jeg vil ha med på en øde øy så kommer jeg til å svare Pål. (Hvis Leo Ajkic ikke kunne bli med da)

Jeg har bare sittet her en liten halvtime, og folk ryker som fluer, så her er det bare å finne fram fluesmekkeren og kjøre på.

(Det med fluesmekkeren var det mormor som ga meg råd om, her ser du henne. Hun heter også Karin. Syk tilfeldighet da.)Avslutter med et lite, velmenende råd. Ikke spis knekkebrød i senga. Jeg er rimelig sikker på at knekkebrødsmuler i senga har blitt brukt som torturmetode under en eller annen krig.

Var egentlig sikker på at det var glasskår i hele senga mi i natt, til jeg våknet til dette synet, og lovte megselv å aldri spise knekkebrød i senga igjen for resten av mine dager på denne jord.Og dere! Kommer seff oppdatering fra min heidundranes bursdagsfeiring i går, her er et lite hint om hvordan det fikk for seg: