hits

april 2014

Har da viktigere ting å gjøre.

Advarsel! Ikke les videre hvis du har viktige ting du skal ha gjort i dag. Som f.eks. å lese til eksamen.

Som dere sikkert har fått med dere har jeg eksamensinnspurt om dagen, og som det skippertaksmennesket jeg er har jeg MYE jeg skal gjennom. Men det er ikke bare-bare når man har attention-span (høres mye kulere ut på engelsk) som et marsvin, og alt annet frister mer enn å åpne bøkene. Tror aldri det er så rent hjemme hos meg som under eksamensperioden, da til og med støvsugeren er mer forlokkende å henge med enn "Oppgjør av eiendomshandler"-boken.

wasteit

World Wide Web, eller internett som jeg kaller det til daglig, er også en stor fiende av denne eksamenslesningen. På den positive siden så kan jeg si at jeg har funnet fram til utrolig mange meget underholdende nettsider, og disse skal jeg dele med dere. Ikke bare fordi dere fortjener å få oppleve de, men også fordi jeg da føler at jeg har oppnådd noe med denne meningsløse surfingen på World Wide Web (eller internett til daglig).

Siden jeg allerede har avslørt at jeg har noen likheter med marsvin, syns jeg det er på sin plass å starte med en smakebit på siden med "The 24 most important guinea pigs in the entire world". Se bare på disse to meget viktige marsvinene:

Dette marsvinet som bor i Nicholas CAGE:

nicalsCAGE

 

Og dette marsvinet som chillern helt i sin caps og t-skjorte:

guineapig2

Her kan du se resten av de meget viktige marsvinene.

Denne siden, hvor du kan lage din egen tegneserie (nei ikke sånn teit greie som du har sett på Facebook) er også mye morsommere enn å lese.

Denne siden, som kommer med ganske obskøne middagsforslag. Til meg sa den bare: "Make some fucking turtle soup", og jeg bare "Fuck yeah!"

turltesouop

Når du er lei av å surfe på internettet etter latterlige, eller bare ubrukelig nettsider, så kan du gå inn på canistream.it, søke etter en film, og få vite hvor du kan streame den. Ganske genialt, huh?

Over til noe litt mer funny, sjekk ut denne personens latterlige Facebook-side. LOL!

Sett noen fine .gif-er på internettet i det siste? Her kan du lage en flip-book av dem! Jeg vet hva alle jeg kjenner skal få i julegave, ihvertfall. (hjemmelaget konfekt, fordi det er billig og jeg er gnien)

Her får dere en smakebit på tidenes 33 kanskje mest uheldige skrivefeil: (jeg lo)

Nyhetsoppslag da isbjørnen Knut (eller hva det var han het) døde:

knutdies

 

Dette er litt som å gå tom for tegn på Twitter:

whiteho

 

Vet du forresten hvilken ost som du kan bruke til å gjemme en hest:

ostemorsom

Flere oste-puns finner du her.

 

Jeg kunne fortsatt i en evighet, men er redd for å få skylden for å bruke opp tiden deres. Skulle ønske jeg hadde noen å skylde på selv for denne fråtsingen i totalt unyttige, men hurramegrundt, så lolle sider. (kanskje de egentlig ikke er så veldig morsomme (?), men sammenliknet med alternativet scorer de rimelig høyt)

Helt til slutt, mine kjære lesere (de av dere som tydeligvis ikke har noe viktigere å gjøre med dagen deres, siden dere har lest helt hit) her kommer toppen av kransekaka (holdt på å skrive rosinen i pølsa, men har aldri skjønt det uttrykket. Skal det liksom være en opptur å finne en rosin i pølsa si? Ser den bare ikke.)

Kan faktisk avsløre at dette er min starside når jeg trykker meg inn på internettet.

Whatshouldwecallme - (Der er det for det meste gif's, men heldigvis har de også en instagram-konto som jeg stjal disse bildene fra)

20140427-225131.jpg

20140427-225144.jpg

 

Kanskje på tide å gjøre noe fornuftig nå?

Ps: Hvis du tilfeldigvis skulle være inne på en italiensk nyhetsside, gidder du å sjekke om det har lekket noen pikante bilder av meg til italiensk presse, som kan forklare hvorfor jeg har fått 15 friend requests fra Sikkert-veldig-hyggelige-Italienere i dag som skriver sikkert-veldig-hyggelige ting til meg på italiensk? Ikke for å skryte altså. Eller jo, litt for å skryte.(er det noe å skryte av?) Men mest av ren nysgjerrighet egentlig.

 

 

Svipptur til Bergen

Etter å ha kommet meg litt etter Dublin, jobbet noen dager, og hatt litt påskeferie var jeg klar for å sette meg ned med skolebøkene for å begynne å lese til eksamen. Eksamen for meg er litt sånn som den første snøen; du vet at den kommer, for det skjer hvert år, men du blir alikevel tatt på senga hver gang. Etter å ha lest en times tid var jeg lei, fikk lyst til å dra til Bergen, og vips satt jeg på flyet ikke lenge etter.

20140422-222214.jpg

(Hvis du trodde at dette bildet var av Bergen så vil jeg gjette at du aldri har vært i Bergen. Eller i en geografitime)

Har jo ikke vært i Bergen siden jeg var 10 år, husker ingenting annet enn at det regnet, så var på høy tid med en tur dit. Dessuten ble jeg kjent med så mange fine bergensere under NM i Dublin, noe som gjorde det enda lettere å sette seg på flyet.

Pakket en liten bag på ca. 5 minutter, og det første jeg pakket ned var seff regnjakken. Det viste seg å være totalt unødvendig, for Bergen lå badet i sol alle de tre dagene jeg var der. Det gjaldt også søndagen, hvor vi varmet opp til grindekveld med lunsj på Bryggen med Yngve, Ole og Even.

Deretter var det bare å sette seg tilrette med pc'ene og spille søndagsturrer.

20140422-223532.jpg

Ingen store dinger på noen av oss, men et par 100 $ casher på meg. Vi koste oss med sushi og tidenes mest funny asiat fra WSOP på tv.

Får du ikke bare lyst til å ta med han her hjem og ha han på bokhyllen?

http://www.youtube.com/watch?v=8_0BE02g2rg

På mandag var det på tide å oppleve Bergen fra sin beste side, og da er det en selvfølge med fjelltur. Vi tok med oss Theo, og praktiserte "sunn norsk ungdom"-imaget vårt.

20140422-225504.jpg

20140422-223748.jpg

Bergen er ganske fin da

20140422-224430.jpg

Yngve og Theo var ikke helt enige om hvilken vei de skulle gå.

20140422-223907.jpg

20140422-223937.jpg

20140422-224003.jpg

Etter å ha slitt oss opp bakkene (jeg er støl i rumpa!) var vi ganske sultne, så vi stakk til Massimo og Jeanette for å grille og drikke vin. Sjekk grillmesteren a.

20140422-224227.jpg

Massimo var så stolt av å ha tatt taxi med Triana i Dublin, så jeg sa jeg kunne sende en snap av han til henne.

20140422-224600.jpg

(Dette var jo selvfølgelig bare tull for alle vet at det var Massimo som prompa)

Yngve hadde kjøpt ca. 5 kg forskjellige typer kjøtt på Meny (vi var jo tross alt 4 personer), blant annet høyrygg av okse. Vi andre hadde en mistanke om at dette kunne være seige greier, og fikk det bekreftet av Google når første treff viste at det passer godt til gryteretter og bør kokes i to timer. Så da ble det indrefilet og entrecote istedet. Omnomnom.

20140422-224644.jpg

Bergenserne vet å nyte solen når den først er på besøk:

20140422-224846.jpg

Da vinflaskene ble tomme (tror det var hull i bunnen på dem) måtte vi komme oss avgårde til et sted som hadde mer å tilby, og dermed ble det en tur inn til Bergen sentrum. Tror bare de hadde shots i barene i Bergen den kvelden, det var ihvertfall utelukkende det som ble servert. Sier ikke nei takk til sånt.

Litt beerpong ble det også. Gjett hvorfor disse bildene er litt blurry.

20140422-225221.jpg

20140422-225231.jpg

 

Det var omtrent slik det foregikk hele kvelden. Eller, ikke omtrent. Akkurat slik:

[youtube=http://youtu.be/zOnD9VTRrgM]

Selv om jeg har slitt med en dundrende hodepine i dag, må jeg si at det var verdt det da kvelden i går var tipp-topp, og jeg innrømmer at jeg liker Bergen. Litt. Selv om jeg har en liten mistanke om at Bergen har lurt meg litt med alt det gode været.

Nå skal jeg lese til eksamen. Yeah.

20140422-220346.jpg

 

Bad beats og barna i Afrika

I dag har jeg tenkt litt på bad beat-stories, hvorfor de er så dørgende kjedelige å høre på og hvorfor vi har så stort behov for å fortelle om de til folk (kjenner trangen iblant selv, men prøver som regel å stå imot. Har dog lært meg at det er en fin måte å avslutte en samtale på med noen du egentlig ikke har så lyst til å snakke med, for de fleste blir ganske uintressert i å fortsette en samtale med deg hvis du drar bad beat story etter bad beat story).

For uinvidde kan jeg opplyse om at en bad beat i poker er når du enten taper en pot hvor du var matematisk storfavoritt, men motspilleren treffer en av få "outs", eller når du taper en pot med en veldig bra hånd, mot en enda bedre hånd. Dette er alltid kjipt, men alikevel en del av spillet og noe som skjer alle en gang iblant.

Typisk bad beat (sjekk uttrykket til Gill):

De fleste blir frustrerte når de blir bad beatet, særlig hvis det gjør at de ryker ut av en stor turnering, og det må være kunne være greit å nevne det en gang for så å være ferdig med det. Kortene får man ikke gjort noe med uansett, så det gjør ingenting positivt hverken for degselv eller omverden å fortsette å gnåle om det. Noen kan nok finne på å skryte på seg en bad beat story eller ikke fortelle hele sannheten fordi de spilte en hånd dårlig, og røk ut av turneringen.

Det skal jeg faktisk innrømme at jeg til en viss grad har gjort sjæl, da jeg røk ut av en 1K event i WSOP i sommer (hånden spilte segselv, så jeg vil ikke si jeg gjorde noe feil, men det var alikevel ingen bad beat). Vi var kommet godt inn i pengene og jeg var småshort. Pushet med QQ og møtte KK, hvor KK naturligvis er storfavoritt. Begge floppet set, noe som i denne situasjonen er helt irrelevant, annet enn at jeg kunne fortelle senere at jeg røk med set mot set. Det var litt deilig da.

Neste gang du får lyst til å whine over en bad beat story til gud og hvermann; tenk på barna i Afrika. Eller ofrene for tsunamier. DET er bad beats det!

Fortell heller om dårlige spill du har gjort så jeg kan le av deg, eller kanskje tilogmed lære noe.

[polldaddy poll=7970835]

 

It's a wrap!

Just kidding, it's a burger:

Dette koste jeg meg med da jeg var kommet hjem fra Dublin sent i går kveld. Siste måltid med slikt før detoxen starter for alvor i dag. Det er kjærkomment etter en uke hvor det regelrett har blitt badet i fritert mat (tror fritøsen er det eneste inventaret på irske kjøkken), øl og andre ulumskheter som nok hadde gitt Fotballfrue nervøst sammenbrudd.

NM har vært totalt Julesjukehus. Det har foregått så mye minneverdig at jeg nok hadde hatt materiale til en aldri så liten bok. Men vil du lese bok får du dra på biblioteket, her hos Karinkua kan jeg kun tilby et lite visuelt innblikk i forrige ukes hendelser (med kommentarer da). Se bare her.

Som mange sikkert allerede har fått med seg, tapte jeg slankeveddemålet og måtte stille i bikini i Main Event. Jeg fikk lov å ha på meg en t-skjorte med reklame for Olas nye prosjekt Fantasybet.com, men det var nesten verre enn bikini for det så kun ut som om jeg hadde glemt å ta på meg bukse. Litt mer obvious at jeg har tapt bet når jeg har bikini. Tv2 nett-tv var på plass og laget sak med den fengende overskriften: "Karin (25) kaster klærne i Poker-NM" Se bare her. Fant ut i dag at det tydeligvis har blitt plukket opp av utenlandske medier også, både svenske Aftonbladet, Pokerlistings Danmark, Pokerlistings USA, samt noen spanske og italienske pokersider har omtalt det. Er det nå jeg skal begynne å øve inn en fet autograf? Jeg vil ha med sånn stor krusedull.

Main event var ingen høydare for meg og jeg røk før middagspausen, noe jeg ikke var særlig høy i hatten over. En som imidlertid var høy i hatten var slots-kongen Borgersen:

Etter bustouten ble det litt railing og inntak av diverse flytende føde

På de to siste bildene ser dere finalebordet av highrolleren, hvor det var ganske høylydt både rundt filten og på railen. Det var god stemning, og ikke overraskende var det opptil flere bergensere innblandet, dog ble det én mindre i lokalet da railen ble kastet ut.

Minibanken gikk tom for penger, som vanlig. Dette slår bare aldri feil.

Litt reparering i solen er helt ok.

Vi fikk nytt styre i norsk pokerforbund. Pål Løvik, Susanne Cappelen, Sigurd Eskeland og Kjetil Flåten. Tommel opp!

Rolf "Woody" Woods er alltid i godt humør. Vi var på lag sammen i Lag-NM, sammen med Anders Marstrander og Caroline Facius. Her klarte vi å dinge en andre plass, selv om vi lenge lå an til å vinne. Da Vegard "Gaffel" Nygård satt på finalebordet i Main Event ble det klart at han måtte vinne eller komme på andre plass for at hans lag skulle kunne ta oss igjen. Selvfølgelig klarte han å gjøre nettopp dét, og vi ble forvist til andre plass. Gratulerer til Gaffel med både main event tittelen og Lag-NM tittelen!

Johnny Lodden og Jan Olav "Balrog" Sjåvik ble, meget fortjent,  innlemmet i Norske Poker Hall of Fame. Gratulerer så mye!

Gutta i Vi Menn sto på som noen helter med å oppdatere vimennpoker.no. Her er Thorkild Gundersen mens han får massasje.

Yngve Steen fra Bergen slo Elisabeth Hille i Heads-Up finalen og ble Norgesmester. Gratulerer så mye, både med tittelen og med skikkelig gode tøfler! Her er en annen Norgesmester (Marius) som tydeligvis satte pris på tøflene sine:

Her er Kjetil Flåten, Per Heimly og meg på Pokerstars-middag og fest. Topp stemning.

Jeg øvde meg på å ta selfies på Betsson-fest. Syns jeg begynner å bli semi-pro.

Her er Mats i Vi Menn og jeg på Betsson-festen.

Lan-party-frokost på Lemongrass med Yngve, Ole og bergenser nr. 3. Hvem var det som fant på ordet sosiale medier, egentlig? Det må jo ha vært ment ironisk.

Spilte litt poker også. Resultatmessig et veldig dårlig NM for min del. Skammet meg så fært at det var rett på pokerbokgrinden på flyet hjem. Holder på med Mental Game of Poker av Jared Tendler for tiden, den finnes i Itunes så bare å laste ned til Ipaden. Det liker Kua.

Avslutter med en melding fra verdens beste fjernrail, mamma, som satt i Norge og så på stream på Donkr når jeg kommenterte, og fulgte med på vimennpoker.no gjennom hele mesterskapet. Her har jeg fortalt mamma at jeg er chippie i ladies, og hun syns det er ulidelig spennende:

Tusen takk til alle gamle og nye venner, som bidro til å gjøre NM-uken til en av årets morsomste eventer.

Jeg gleder meg til neste år!

 

 

 

 

 

 

 

Dårlig glid, fest og poker i bikini

20140410-210259.jpg

Ladies eventen endte brått med en 14. Plass, etter at jeg hadde klarte bygge meg opp til average stack ved å spille mange små potter. Siste hånden plukket jeg opp QQ, hvorpå jeg endte all in pre og møtte AA. Tungt, med tanke på at jeg hadde spilt veldig god poker lenge og hadde en god flow. I ettertid ser jeg at jeg burde vurdert sterkere å kaste denne hånden, men det er det ingenting å gjøre noe med nå.

Her er noen av de flotte chicksa jeg spilte med:20140410-210415.jpg

20140410-210458.jpg

20140410-210510.jpg

20140410-210531.jpg

20140410-210548.jpg

20140410-210607.jpg

20140410-210628.jpg

Gratulerer så mye til min kjære venninne Caroline Facius som vant turneringen, og kunne smykke seg med norgesmestertittelen. Utrolig vel fortjent, jeg satt lenge på bord med Caroline og hun var utvilsomt den jeg hadde mest trøbbel med. Well played!20140410-210724.jpg

Jeg måtte få opp humøret etter denne exiten, så da ble det ut i Dublin og feire Andreas Torbergsen sin 30-års dag. Fantastisk stemning og mye shots. Slipper ikke unna det når man feirer med nordlendinger.20140410-210819.jpg

20140410-210840.jpg

Da vi var tilbake fra byen bar det rett til pokerrommet og gratulere Caroline, og siden kvelden enda var ganske ung fortsatte vi festen der.

På tross av en kjip start på kvelden, endte den særs bra, og formen i dag er ikke helt på topp. Main event er nå igang, og jeg måtte starte dagen med å spille i bikini, fordi jeg tapte slankeveddemålet mot Ola Amundsgård. Se Ttv2v2 nett-tv sitt innslag om det her.

Og her kan du se hvor gøy det var i går:20140410-211107.jpg

20140410-211050.jpg

20140410-211042.jpg

20140410-211126.jpg

20140410-211141.jpg

20140410-211159.jpg

20140410-211209.jpg

(Fincken hadde det ikke så gøy tydeligvis)

Dag to av ladies event!20140409-144255.jpg

Drea og jeg er nå klare for å spille dag to av NM for damer (ladies event) som begynner om 20 min. Det er 17 spillere igjen av de opprinnelige 58, og jeg har ca. Gjennomsnittlig stack. Drea er nesten chipleader. Dette blir gøy!

I tillegg har main event startet i dag, altså første startdag av hovedturneringen, hvor både Ørjan, Henrik, Fredrik og Geir fra vimenn-teamet spiller. Gl folkens! Jeg spiller denne i morgen.

Følg med på vimennpoker.no for live updates fra begge turneringene, samt Twitter, @H_Montana13 for updates på min stack.

(Her fra en liten pep-talk og photoshoot med vimennpoker.no-teamet)

>

20140409-144758.jpg

20140409-144849.jpg

Tidenes tv-bord!

Liten mobilblogg-oppdatering fra ladies eventen som er i full gang, og jeg har fått tidenes bord, med Linni Meister, Aylar Lie og Triana Iglesias. Her ble det god stemning, hurramegrundt for noen kule jenter! Se bare her:

(Følg med i morgen for lengre koseblogg, og på vimennpoker.no for liveupdates. Stream ses på donkr.com)20140408-173206.jpg

20140408-173220.jpg

20140408-173239.jpg

20140408-173257.jpg

20140408-173337.jpg

Første NM-øvelse og nattevandring på golfbanen

20140406-170534.jpg

Min debut i Fixed Limit endte på et litt brutalt vis, med en 66. plass av ca. 100 pers. Etter middagspausen ble strukturen litt brattere, stacken var slunken, og jeg ble nødt til å pushe all-in med 22 i sen posisjon. Floppen brakte gode nyheter, da jeg floppet et set, og med to andre i potten og lå jeg an til en fin tripling. Det gikk ikke som det skulle da det kom en straight i bordet og vi choppa potten tre-veis. Karinkua does not love a chopped pot. Ble enda shortere og måtte til slutt pushe med 10-3, hvor jeg fikk syn av kapteinen på laget mitt i vimennpoker.no, Ørjan Skommo. Her brakte også floppen gode nyheter da jeg floppet to par, men turn og river hatet på meg igjen og Skommo slo meg ut av turneringen. Kjedelig.

Vi hadde allerede begynt å drikke, da vi hadde nordlendingen Kai på bordet som likte å tvinge folk til å drikke shots. Etter hvert trengte han ikke tvinge oss lenger, og det ble meget god stemning. Hver ny person som kom til bordet måtte drikke to shots, og Skommo tok selvfølgelig utfordringen. No pressure!20140406-170735.jpg

Turneringen ble forøvrig vunnet av Tor Arne Fenes. Gratulerer så mye!

Kvelden fortsatte med god stemning og gladsjenk, noe nærmere referat av dette klarer jeg dessverre ikke gi dere. Med unntak av en tur på golfbanen her i 4-draget. Felix skulle absolutt ha med meg og PSB ut på golfbanen og vandre rundt, hadde lenge en sterk mistanke om at han skulle drepe og partere oss men jeg lever jo fortsatt så det kan ikke ha gått som planlagt. Her er PSB som også overlevde turen på golfbanen.

20140406-170952.jpg

Dagen i dag har startet med litt rolig reparering og kos, og i kveld blir det nok en liten fest.

I dag har første runde av Heads-up øvelsen gått, og nå er de i gang med å spille HORSE her. Ikke noe spill på meg i dag, og det er nok like greit.

Her følger en liten bildeoppsummering fra de siste 24 timene.

 

Litt Tindergrinding ble det da vi veddet om hvor mange matches jeg fikk av de ti neste jeg trykket <3 på. Endte seff på ti av ti, og vår kjære Kai fra Nord-Norge melder "Det er sjukt, fordi du er jo ikke såå pen". Tinder er tydeligvis uenige med Kai, så da liker jeg Tinder bedre enn Kai.

20140406-170809.jpg

 

Kommenterte litt på livestreamen med Shibby

20140406-170819.jpg

 

Her er Kai. Hvor mange matches har du på Tinder a, Kai?

20140406-170827.jpg

 

Johnny var i kjempeform.

20140406-170850.jpg

 

Det ble utkjempet kamper også andre steder enn rundt filten. Her er Icebreaker og Roar i et hett øyeblikk.

 

20140406-170947.jpg

 

 

Stine-baben.

20140406-170958.jpg

 

Thor i slaget. Han endte forøvrig på en meget respektabel 3. plass.

20140406-171008.jpg

 

Her ligger jeg og koser meg og finner tilbake til godformen.

20140406-172922.jpg

 

 

 

Følg med på vimennpoker.no for bilder og liveoppdatering fra alle eventer, samt Gaminghill og Donkr som oppdaterer og legger ut masse bilder på Facebook. YlvaMerethe og Ingrid Marie blogger også fra Poker-NM.

 

(Bilder brukt med tillatelse fra Gaminghill)

Startskuddet har gått!

På tross av en skandaløs og blodig start på dagen, hvor flybilletten min klarte å påføre meg et stort kjøttsår, har jeg nå ankommet Dublin og Norgesmesterskapet i poker 2014.

20140405-141803.jpg

Møtte opp på Rygge med min rosa koffert som eneste reisefølge20140405-142148.jpg

Men det var bare til jeg traff kjentfolk som dette:20140405-142312.jpg

Og dette. De var strategisk plassert på setet foran og bak meg, og jeg fikk noen gode strategitips til Fixed Limit-turneringen av denne karen:20140405-142442.jpg

Nå har jeg fått dumpet sakene mine på hotellrommet, truffet på en gjeng klovner som disse

(Maggy kler ikke Merethes solbriller, det kan vi vel alle være enige om)20140405-142807.jpg

(Mats med ny hårfarge. Meget kledelig)20140405-142950.jpg

Også Eirik Rud Iversen da <3 Han klarte ikke sitte stille fordi han gledet seg sånn til å spille kort, derfor litt uklart bilde.20140405-143301.jpg

Min teammate i Team Vimennpoker.no, Stine, stiller også i Fixed limit, som starter nå hvert øyeblikk.20140405-143738.jpg

Her er jeg som sitter alene ved pokerbordet og blogger i dette sekund. Følg med på Twitter folkens, @h_montana13 samt hashtaggene #pokerstarsno, #vimennpoker og #pokernm. Nå er det bare å smøre med Swix her, og satse på at glien holder!20140405-143900.jpg20140405-143941.jpg

Pokerstars-profiler: Johnny Lodden

Johnny Lodden fra Jørpeland var en av de tidlige, store internettstjernene og herjet på nettet under aliaset bad_ip, før han rundt 2006 begynte å få suksess innen live-poker. Han signet for Pokerstars, og har siden spilt som eneste norske representant i Pokerstars Pro-teamet. Han har hevdet seg sterkt i bl.a. Flere EPTer, og er en internasjonalt anerkjent spiller. Johnny har tilogmed et eget spill oppkalt etter seg, Lodden Thinks, oppfunnet av Antonio Esfandiari og Phil Laak under WSOP for noen år tilbake. Johnny er en avslappet type, men han er alikevel aldri kjedelig å ha med på fest. Særlig trives Johnny godt i selskap med Stephan Kjerstad:

Og Merethe og Kua:

Her kommer et lite intervju med Johnny, som er på plass i Dublin allerede:

Alder og sivilstatus:

28, samboer halvannet barn

Hvordan ser en vanlig dag i ditt liv ut?

Få kidden i barnehagen, lunsj på fontes, slå ulsa i tennis, ødelegge ryggen, sutre over det, hente kidden, lage middag, se tv, sove ��

Når og hvordan begynte du å spille poker?

Begynte/lærte av eldre kompiser som spilte på nett for 12 år siden

Største meritter/opplevelse ifb. med poker?

Ingen meritter! To som skiller seg ut er og spille dag 7 i wsop main event med 27 spillere igjen og monte carlo i fjor med 3.plass på et veldig hardt finalebord

Beste minne fra poker-NM?

Hmm.. har ingen spesielle, men veldig mange gode!

Hvis du måtte valgt en norsk pokerspiller å ha med deg på en øde øy, hvem ville det vært og hvorfor?

Hmmm.. vanskelig, mulig eirik rud iversen. Så kunne jeg lært han litt folkeskikk samtidig som jeg kunne plaget han døgnet rundt uten at han kunne sutre og klage til noen om det. På damefronten er det for mange fine og velge mellom...

Hvem ville du absolutt ikke hatt med, og hvorfor?

Hmm.. mulig her jeg skulle svart han Rud Iversen heller.

Når kommer du til Dublin i år, og hva er dine mål for årets NM? Fredag kveld. Målet er og få seg en NM tittel så må stille i alt!

Hva er din favoritturnering på Pokerstars?

500 plo

Hvis du skulle valgt et annet yrke enn det du har i dag, hva ville det vært?

Lærer eller brannmann!

Hvis du hadde vært med i Paradise Hotell, hvilken type ville du blitt presentert som?

Kjedelige typen som får ADHD når cognac flaska kommer på bordet!

Dilemmatid:

Lukte fisk eller bli banket opp hver fredag?

Lute fisk

Gå med rumpetaske i et helt år eller to store gullringer i hvert øre i et helt år?

Haller eller ikke Haller.. tar Haller mao rumpetaske

Få en fiskekrok i øyet hver torsdag, eller skrive en fire siders lang oppsummering av hver Paradise Hotel episode i en hel sesong?

Paradise

Heliumstemme eller alltid måtte gå med full Harry Potter-outfit?

Harry potter

Vår kjære Pro skal værsågod å få gi meg noen strategitips før Fixed Limit i morgen, og så er det bare å håpe på at jeg slipper å komme på bord med han. En ting er ihvertfall sikkert, og det er at jeg skal slå Johnny i fussball i Pokerstars-loungen!

Forbered dere på litt mobilblogging i morgen, da flyr jeg avgårde til Dublin. Godnatt, hilsen kuamedreisefeber.no.

Pokerstars-profiler: Thor Hansen

Thor Hansen (66) er en ringrev innen poker, og går under kallenavnet "Gudfaren" i det norske miljøet, hvor de aller fleste kjenner godt til han. I tillegg til å være en bauta pokerfaglig, er Thor også en gledesspreder og en meget inkluderende fyr. Jeg er nok ikke den eneste som er veldig glad i denne mannen.

(her med Pokerstars-sjefen i Norge, Thomas Udness samt Alex Øystå fra Vi Menn i bakgrunnen)

Thor har tilbrakt ca. 17 år av livet sitt i Las Vegas, der han bodde og spilte poker, bl.a. for Hustler-gründer Larry Flynt (hørt rykter om at han gikk under kallenavnet "Thor Handsome" og var skikkelig poppis hos damene). Han er også et kjent ansikt ute i den store pokerverden, bl.a. på bakgrunn av sine to WSOP-bracelets (for uinnvidde kan jeg opplyse om at dette kan likestilles med en type VM-gull i poker). Han har forøvrig spilt seg til pengepremie i WSOP hele 46 ganger, samt at han nylig var nominert til internasjonale "Poker Hall of Fame".

(Thor i Vegas for noen år siden, i bassenget selvfølgelig, med Stephan Kjerstad og svenske William Thorson)

Thor har levd et fantastisk spennende liv, med både opp- og nedturer, og det er så mye jeg kunne skrevet om denne fyren. Heldigvis er det en annen som har tatt på seg den oppgaven, og skrevet en biografi om han, som ble utgitt i 2010. Den heter "Usensurert", og kan varmt anbefales.

For et par år siden flyttet Thor tilbake til Norge, hvor han for tiden får behandling for kreft, men har på tross av dette fortsatt å hevde seg ved pokerbordene.

Thor skal i likhet med meg representere Pokerstars under NM i poker, og jeg er stolt over å være på lag med denne stjernen. Her får dere et lite intervju med han.

Når og hvordan begynte du å spille poker?

Begynte i 12 års-alderen, starta vel på Øvrevoll Galoppbane.

Største opplevelse ifb. med poker?

Må vel være første Bracelet i 1988

Hva var det beste og det verste med å bo i Las Vegas i så mange år?

Har bare gode minner fra Vegas, foruten om da gamblinga gikk over styr.

Hva er ditt beste tips til dagens unge pokerspillere?

Ikke spill for mer enn hva du har råd til, det vil by på store problemer når det går dårlig.

Beste minne fra poker-NM?

Har så mange gode minner fra Poker-NM at det vil ta lang tid å ramse opp, men atmosfæren blant de norske er bare fantastisk.

Hvilke eventer skal du spille under Poker-NM i år?

Spiller nok alle i år.

Hvis du måtte valgt en norsk pokerspiller å ha med deg på en øde øy, hvem ville det vært og hvorfor?

Karin Bruteig, liker den berta.

Hva er din favoritturnering på Pokerstars?

Vant jo både WCOOP (World Championship of Online Poker) og SCOOP (Spring championship of online poker) i stud i fjor.

Hvis du skulle valgt et annet yrke enn det du har i dag, hva ville det vært?

Det har jeg nok aldri tenkt over

Har du noe juicy inside-information om noen av de store navnene i poker i dag? Rykter og sladder er også lov!

Det går jo rykter om at Daniel Negreanu ikke er straight, han har jo bare jentevenner.

Dilemmatid, ville du:

Lukte fisk eller bli banket opp hver fredag?

Må vel tåle litt bank da.

Gå med rumpetaske i et helt år eller to store gullringer i hvert øre i et helt år?

Rumpetaske

Heliumstemme eller alltid måtte gå med fullt Harry Potter-outfit?

Heliumstemme.

Thor er i skrivende stund på vei til Dublin, og jeg gleder meg til å treffe han der når jeg ankommer i morgen formiddag.

Avslutter med dette fantastiske bildet av Thor fra Pokerstars-huset i Las Vegas i sommer, hvor han var så heldig å få låne solbrillene mine. (mistenker forresten at han beholdt de, for jeg har ikke sett snurten av dem siden. Men det er jo ikke så rart, så godt som han kledde dem)

Reisefeber!

I dag er det torsdag, klokken viser 15.29 og ifølge mine beregninger er det akkurat nå 1 dag, 17 timer, 39 minutter og 44 sekunder til flyet mitt tar av mot Dublin og Poker NM.

Med andre ord 149 984 sekunder, men det hadde dere sikkert regnet dere fram til allerede.

Jeg begynner å få litt reisefeber, men det løser man jo lett ved å skrive huskelister. Sånn ser side 1 av min huskeliste-bok ut. Full oversikt. Eller ordning og reda, som de sier i EU.

Snart skal jeg begynne å pakke ned lykkeamuletten og bikinien (går mot tap i slankeveddemålet mitt), men først vil jeg minne dere på at dere må melde dere inn i Norsk Pokerforbund.

Særlig i tider som disse, hvor vi ser et lys i enden av tunnelen ifb. med legalisering av turneringspoker i Norge, er det viktig å støtte opp om forbundet.

Forøvrig har de last longer-premie og boblegaranti for medlemmer som deltar i Poker NM! Les mer om det på hjemmesidene deres.

 

 

 

Stjernelag!

Jeg har vært veldig spent på det siste medlemmet i Team Vimennpoker.no, og da jeg skjønte at vi skulle få to til, pluss manager, ble jeg ikke mindre spent.

Og gudameg, for noen stjernemedlemmer!

Thomas Myhre er nok godt kjent for de fleste i Norge. Han har en lang karriere som fotballkeeper bak seg, både som førstekeeper på det norske landslaget samt for flere utenlandske klubber. Thomas har faktisk over 50 landskamper på CV'en, og vi er nå så heldige å ha han med som en del av Team vimennpoker.no. Jeg møtte Thomas i sommer, da han var med Betsson til Las Vegas, og fikk et veldig godt inntrykk av han som en hyggelig og snakkesalig fyr. Han er nå i stallen til NordicBet, og vil representere dem under NM. (Noe han forøvrig har til felles med Linni Meister, som skal debutere i Poker-NM sammenheng.)

 

Emil Weber Meek går visstnok under navnet "Hulken", og er en av norges beste MMA-fightere. En skikkelig råtass, med andre ord. Han er under vingene til Betssafe, og skal som en del av Team Vimennpoker.no representere disse under NM i Dublin sammen med superhotte Triana Iglesias. Emil har visstnok spillt poker i mange år, men aldri tidligere i Poker-NM. Jeg har aldri truffet han før, men vi møtes i Dublin, og jeg må innrømme at jeg er litt spent på å få møte en ekte hulk. Det er ikke hverdagskost.

Mats Ulshagen er representant for Vi Menn, og vår flotte manager i Team Vimennpoker.no. Han skal coache oss, passe på oss (meg?) og bygge team spirit, og jeg har følelsen av at han kommer til å gjøre det med mye kjærlighet og humor. Mats er solid og seriøs, men lar seg nok alikevel ikke be to ganger om å bli med på fest og morro.

 

Da var laget komplett, og her ser dere intervju med alle sammen. Som dere ser melder jeg kast med JJ i cutoff på bobla, dette er jo helt standard spill for en supernit som meg, så fint om dere noterer dere det. (neida, jeg hadde nok ikke kastet der altså)

Jeg gleder meg til å møte hele denne flotte gjengen i Dublin om bare 4 dager. Dette blir stas!

Skal selvfølgelig oppdatere så mye jeg makter fra NM i Dublin, og det blir nok en del mobilblogging rundt filten. Jeg blir der i litt over en uke, fra lørdag morgen til søndag morgen.

Vi spilles!

 

Jeg har blitt torturert!

Nå er det siste innspurt i slankingen fram mot Poker-NM, og jeg har begynt å ta desperate grep for å komme i mål. I dag viste Hitler (ikke et navn jeg vanligvis gir inventaret mitt, men badevekten har ganske fortjent fått dette navnet) 62,4 kg, og det gjenstår dermed 3,4 kg. som må bort før innveiing i Dublin 5. april. (Hvis du ikke har fulgt med: 1. Fy! 2. Jeg har slankeveddemål) Noen som vet hvor mange kilo man kan miste i en badstu forresten? Håper det er rundt 3 kg.

I tillegg til en diett som er så ekstrem at den kunne blitt slått opp på forsiden av Se & Hør med en overskrift lydende noe sånt som:"Eksperter advarer: Les alt om Karinkuas ekstreme diett", etterfulgt av uttalelser fra kostholds-"eksperter" om at dette kan være skadelig og lede til både utvikling av pels, grønne negler samt løse tenner, er jeg på et hardt treningsregime. Jeg spiser også haugevis av kosttilskudd (for å unngå utvikling av pels, grønne negler og løse tenner) samt for å booste forbrenningen og energien.

Men jeg kan ikke nøye meg med det. Så da jeg fikk tilbud av min naprapat-venninne Therese Reitan om å prøve dyp bindevevsmassasje for å sette fart på fettforbrenningen på vanskelige steder, takket jeg selvfølgelig sporenstreks ja. Dette er en type dyp massasje som setter igang blodomløp og går inn i bindevevet for å løsne fettansamlinger og gjøre det lettere å forbrenne fett fra disse områdene. Her er Therese med en tidligere pasient:

Jeg må innrømme at jeg ble litt bekymret da hun sa at det kom til å gjøre veldig vondt, at jeg burde ta et par smertestillende før jeg kom, samt at jeg måtte regne med å bli blå etter behandlingen. Tenkte alikevel at det er jo massasje jeg skal på, så det kan jo umulig gjøre såå vondt.

Det kunne det visst. Nærmeste sammenligningen jeg kommer på tror jeg er å bli kuttet med en sløv kniv mange, mange ganger på samme sted. Therese var alikevel kjempeflink, hun prøvde å holde samtalen gående, og hun lo ikke av mine "kvinne-som-føder"-ansiktsuttrykk. Noen områder var selvfølgelig verre enn andre, sånn som utsiden av lårene.

Jeg var glad for at jeg fortsatt levde da vi var ferdig, og jeg kommer faktisk til å gjøre det igjen (litt lidelse krydrer jo hverdagen). Er visst første gangen som er verst, og så blir det mindre vondt etterhvert. Men herregud så blå jeg ble. Tør ikke skifte i SATS-garderoben på en stund ihvertfall, da blir jeg sikkert anbefalt å ta kontakt med et krisesenter.

Man skal visst få resultater fra gang en, men jo flere ganger man gjør det, jo bedre resultater. Veldig spent på å se hvordan det blir når blåmerkene forsvinner, og om dette bidrar til enda større vekttap.

Nå er det tid for middag. I dag skal jeg spise en HEL brokkoli!