hits

mai 2015

Waking up in Vegas

Du vet du har jet lag når du våkner kl. 05.55 om morgenen og er lys våken. Men det er faktisk helt greit når jeg kan våkne opp på en av mine favorittsteder i hele verden. Gårsdagen ble ikke helt som i Katy Perry-videoen, da vi var sånn passe slitne etter en lang reise fra Oslo til Las Vegas. Jeg har var så heldig å få en hel seterad for megselv på flyet, og sov som et lite barn store deler av reisen. Hadde vært fornøyd om den glien fortsatte resten av turen! Drømte forresten at jeg vant den første turneringen jeg spilte og tok hjem en bracelet. Om bare jeg var sanndrømt...I reisefølget var en del av gjengen fra Team Vimennpoker.no; Stephan Kjerstad, Stine Marie Bringsli og Mats Ulshagen, samt John Arne Riise & co. som reiser som ambassadør for Betsson. Erik Bjørdal møtte oss i Vegas etter å ha tatt en liten tur om San Francisco.Vi ble møtt av en Hummer-limo på flyplassen, og det smakte ikke fælt med litt champagne i bilen på vei til hotellet.

Første WSOP-turnering vi skal spille er Collossus på lørdag, en 565-dollars re-entry, som ser ut til å bli den største turneringen noensinne avholdt med et forventet deltakerantall på rundt 17 000 mennesker. 17 000!! Hvor sjukt er ikke det?

I kveld er det klart for Gumball-fest på XS med Betsson- og Betsafegjengen, etter at Gumball 3000-løpet ender i Las Vegas i dag. Helt greit at morgendagens turnering ikke starter før 7 på kvelden.

Følg med på Twitter for oppdateringer fra turneringene, @karinbruteig, og her på bloggen.

Ciao Monte Carlo - Neste stopp Vegas (vil du være med?)

Innspillingen av Shark Cage er i historiebøkene for denne sesongen, noe som også betyr at finalen er ferdig og en vinner er kåret. Selv om både heatene og finalen gikk for åpen scene i Monte Carlo ønsker ikke produsentene at vi skal kringkaste hvem som vant, så jeg skal derfor ikke avsløre utfallet av hverken mitt heat eller finalen. Jeg kan si så mye som at det var en spennende opplevelse, og moro å få være en del av.

I dagene etter innspillingen spilte jeg mange sideeventer, samt en satelitt til main event som dessverre ikke gikk veien. I Womens event, hvor det var noe sånt som 65 spillere, kom jeg meg til finalebordet.

Dessverre tapte jeg to flipper på rad, med AQ<77 og KQ<TT og måtte ta hatten min og gå. Syns forøvrig det var et mye høyere nivå i Womens event her i Monte Carlo enn de jeg har spilt i Barcelona og Praha, og hun som vant viste seg å ha nesten en halv mill. dollar i turneringspremier fra før.

I tillegg spilte jeg en 1 k. deepstack, som egentlig viste seg å være mer turbo enn deepstack. Syns ikke jeg gjorde noe spesielt galt, men hadde ikke marginene på min side, og tapte til slutt en flip for hele stacken min. På kvelden spilte jeg en 300 euros turbo, hvor jeg med ca. 15 bb (og avg.) plukket opp JJ og løp rett inn i KK. Litt lignende historier i de andre turneringene jeg har spilt, unntatt i en 100 euros flipout turnering. Den turneringen er mer bingo enn poker, og mer for moro enn noe annet egentlig. Jeg vant den innledende fliout-runden, der man flipper to ganger. De fire vinnerne går videre til en sit'n'go, og ingen ringere enn Felix Stephensen var en av de som hadde vært like gode til å flippe som meg og fått et sete i finalen. Dessverre klarte jeg ikke opprettholde min gode flipping her, og røk på tredje plass. Heldigvis klarte Felix å forsvare moderlandets ære, og tok ned turneringen som også skulle bli Felix aller første live-win noensinne!

Mens jeg var i Monte Carlo gjorde jeg et intervju med Lina Olofsson, som skriver for PokerStars blog. Det kan dere lese her. Dette var et av bildene Lina tok av meg:

Jeg hadde også tid til å se litt av området rundt Monaco, og tok en tur innom den fantastiske franske middelalderlandsbyen Eze. Sjekk den utsikten a!


Jeg kunne vel strengt tatt bare rullet hjem etter å ha inntatt en voldsom 10-retters, men syns skråningen så litt steinete ut så valget falt på taxi i stedet.

Den siste dagen var det klart for finalebord i EPT Main Event, og for andre gang på tre år hadde Johnny Lodden klart å spille seg til finalebordet i denne turneringen. Bare det i seg selv er litt av en prestasjon.

Jeg tok turen ned for å raile sammen med Erik, Felix og Ulsa. Fatima De Melo (som var en av spillerne i mitt Shark Cage-heat) hadde også dukket opp for å raile Johnny, og benyttet anledningen til å lære seg norske banneord som hun etterhvert hadde nærmest perfekt uttale av. De av dere som har sett Fatima på tv, vet at hun er litt av et fyrverkeri rundt filten i form av et skikkelig drøyt vokabular.

Dessverre røk Johnny på 4. plass i en ganske kjip utdragning der han var all in med AQ mot A9. En god vinflaske, 3-retters og fantastisk utsikt fra Fairmont Hotell var ikke annet enn veldig fortjent for Johnny. Om vi andre fortjente det er en helt annen sak. 

Ferden gikk videre til årets wrap-party for EPT-sesongen. Planen om å ta en rolig kveld, da jeg hadde en flight hjem til Oslo kl. 10.00 dagen etter, gikk i vasken, og jeg var ikke så veldig høy i hatten på vei til flyplassen kl. 7. 

Nå blir det et par rolige uker hjemme, før turen går til Vegas sammen med Nordicbet- og Betssongjengen 28. mai. Dit kan du også bli med! Sjekk ut Vimennpoker sin konkurranse HER. Jeg blir i Vegas en måneds tid, og skal spille 5 bracelet-eventer. (Mer om det senere)

I andre nyheter kan jeg fortelle at jeg har begynt å skrive en ukentlig pokerspalte i Vi Menn. Noen som har sett det?

 Karinkua spiller for Nordicbet