hits

november 2014

I got news for you!

Du trenger ikke kikke på kalenderen for å skjønne at vinteren har kommet med full styrke, og at julen nærmer seg. Det holder å ta en titt ut av vinduet (vil jo helst ikke gå ut i denne kulden) og se rimet som har lagt seg som et hvitt teppe på alt som pleide å være grønt. Noen av dere har kanskje fått snø allerede, også?

Jeg skal ihvertfall ikke fryse på ørene i vinter:Selv om denne årstiden kan være kald, mørk og trist, er det en perfekt tid for å kose seg innendørs med kakao og poker. Det gjør i hvert fall jeg.

(og noen ganger et glass vin da)

Siden jeg blogget sist har vi fått en ny, norsk pokerstjerne i Felix Stephensen (som spiller for Betsafe) etter hans 2. plass i WSOP Main Event (VM i poker). Dette er utvilsomt tidenes største, norske pokerprestasjon, og den har blitt behørig dekket i både internasjonal media, pokermedia, og ikke minst norske i riksmedier. Jeg gratulerer Felix på det varmeste, og syns samtidig det er utrolig kult at Felix? prestasjon fikk den oppmerksomhet den fortjente i norske medier. TV2 har kjøpt rettighetene til Poker NM, og jeg har tro på at dette kan starte en aldri så liten pokerboom i Norge. Endelig får folk flest mulighet til å se hvor fantastisk gøy tankesporten poker er!Ingenting av det jeg har skrevet om hittil er vel egentlig noen nyhet lenger, men som lovet i overskriften har jeg en faktisk nyhet å komme med. Jeg har nemlig inngått en avtale med Nordicbet, og vil være stolt representant for dem i tiden framover.


I tillegg til poker, kan de tilby sportsbetting og casinospill. Dette tror jeg kommer til å bli et veldig spennende samarbeid. Jeg ser særlig fram mot NM i Poker, der Nordicbet er hovedsponsor og vil sende en haug med spillere som kommer til å kvalifisere seg gjennom dem. Her kan du lese mer om hvordan du kan kvalifisere deg gjennom Nordicbet. De kommer også til å ha last longer for alle som spiller for Nordicbet under NM, hvor førstepremien er tur til New York for å se NY Rangers, mens 2. og 3. plass er Superweekend pakke i Tallinn.Mitt første stopp som Nordicbet-spiller vil bli Praha i desember, hvor jeg skal spille flere sideturneringer til EPT, bl.a. Ladies Event. Kanskje får jeg litt ekstra gli med Nordicbet-patch på brystet? 

 

 

For my english readers:

Since I've blogged the last time, we have gotten a new, norwegian pokerstar in Felix Stephensen after his 2nd place finish in the WSOP Main Event. This is by far the best norwegian poker achievement ever. I'm very glad that the norwegian press gave this achievement the attention it deserved, and that both the national newspaper and TV-channel had livestreams from the finaltable. After this, one of our national TV-channels bought the rights to broadcast the Norwegian Championship of poker, and i feel this might be the start of a norwegian poker boom. Finally we get to show the norwegian people how much fun the mindgame poker is!

I also have quite big news, as I recently made a deal with Nordicbet, and I'm proud to announce that I will be representing them in the future. My first stop with a Nordicbet-patch on my chest will be Prague, where I will be playing some sideevents to the EPT. Maybe the patch will bring some rungood?